שנה טובה...

שנה טובה... ../images/Emo7.gif

אווווף! עד שחזרתי מסבי היקר, ואני חוזרת הביתה, אני מקווה שהשתילו לנו ווירוסים במחשבים! כל הרשת קרסה... ממש שנה טובה... ואני מכורה, וזה לא בריא לעצבים שלי! אז בקיצור: שנה טובה (למרות שלי לא הייתה כזאת!)!

AYELET1

New member
חלילה! מקווה שתהיה לך שנה נפלאה!!!!

ומה עם ביה"ס? איך את מרגישה שם?

ביה"ס? נורא!

בקושי יש לי את הכוח לקום כל בוקר... אבל זה שיפור: עדיף לקום בשמונה וחצי (מתי שהצלצול, בשעות בלי שעת אפס), ולהגיע בתשע וחצי, מאשר לא לבוא בכלל... צודקת? ובכלל, יש לי מורות מטומטמות! נקודה.

גלי®

New member
מה שאומר שכלום לא השתנה , מאז שאני

ביקרתי שם ....
אבל , נטוש , את חייבת למצוא נק´ אור באפילה : שעורים שאת כן נהנית מהם , חברים , הפסקות , משהו....

וכתמיד, את צודקת!

אני נהנית בהיסטוריה ותנ"ך (למרות ששם המורה הכי מטומטמת), ויש לי חברות חדשות (שחשבתי שהן סתם משוגעות, עד שיעור ביולוגיה, והן באמת משוגעות, אבל בצורה נחמדה.). אבל יש עוד בעיה... איך לעזאזל מנתקים קשר עם חברה טובה (לשעבר)? היא יושבת לידי בכיתה, מתוך בחירה של המחנכת... ואני כבר לא נהנית איתה! ("אשליות!" או יותר נכון, "בעיות!")

גלי®

New member
כולנו סוחבים על הגב חברויות שהיו

נכונות לפעם , אבל כיום , הן כבר לא משהו ... השאלה היא , האם גם היא מרגישה ככה , או רק את ?! אם כן , הבעיה נפתרה , שתיכן יכולות לגשת למורה ו"לשפץ" את המצב .... אם לא ... תנחומי הכנים ! לי יש חברות כזו מגיל 15.... יש אנשים שפשוט לא מבינים רמזים ...ותאמיני לי , שניסיתי הכל !

אבל אתן לא תקועות בביה"ס!

אני עושה הכל בשבילה, והיא לא אומרת אפילו תודה... היאלא מקשיבה, רק מדברת, היא תקועה עם הדיעות שלה, היא לא מקשיבה (פעם התווכחנו על מה זה "הוכח מדעית". היא אמרה שזה צריך לכלול את ה-כ-ל ואני אמרתי שאפילו לא את הרוב.) היא לא מנסה דברים חדשים, והיא משגעת אותי! אולי פעם זה התאים לי, שתהיה לי "מפקדת", אבל בשנתיים האחרונות, "פרשתי כנפיים", וזה כבר לא מתאים לי!

bimbo.

New member
תפוחונת, מסתבר שאת מתחילה להכיר ../images/Emo4.gif

את החיים כמו שהם: שום דבר לא השתנה מאז בריאת העולם, וגם לא ישתנה. אבל את תתחשלימהר הודות ל"חברות" מסוג זה. אני מאחלת לך הרבה כוח לסבול אותה ןאת שכמותה. בנתיים קבלי

אני תפ-תפ, בשם אחר!

תווודה! אבל היא עולה לי על העצבים! ולבשורה יותר משמחת: ביקרתי היום בפעם הראשונה, חברה שלי מהאינטרנט!!! היא כ"כ חמווווודה!!!

למעלה