תראו מה זה... ../images/Emo74.gif
אתגרתם אפילו את הטבעונית שבכלל חשבה לוותר על עוגת דבש לחג הזה. אבל הנה, מתכון *טבעוני* לעוגת דבש, והוא אפילו מ-מש פשוט, שלא תגידו שקשה לכם: אז אתם לוקחים כוס אבקת סוכר (נו, סוכר דק-דק), מכינים לכם ליד זה קורנפלור (קמח תירס, למתקשים), 3/4 כוס דבש אורגני (שזה אומר או מפרחים או של הרדוף, אבל שלהם זה עם הכשר בד"ץ, אני בטוחה שאפשר למצוא גם בלי), כפית הל טחון, כפית זנוגוויל טחון (כן, תשקיעו קצת, מה יש?!), חצי כפית סודה לשתיה (זה חשוב! תחטטו בארונות של המטבח, בטוח יש שם איפשהוא!), 3/4 כוס סוכר חום (כדי שיצא נימוח... מממ...), חצי כפית ציפורן טחונה, כפית קינמון, 2 כוסות קמח רגיל (אפשר גם עם מלא, אבל זה יצא כבד נורא), וחצי כוס שמן צימחי. כל מה שאתם בסך הכל צריכים לעשות, אחרי, שכמובן, גררתם את עצמכם למטבח והנחתם הכל על השיש, זה רק לערבב טוב טוב (איזה חמש דקות, או שתיים במיקסר) את כל החומרים היבשים, אחרי שהם מעורבבים להוסיף את השאר. לדחוף לתנור בחום של 180 מעלות למשהו כמו 50 דקות, וזהו, יצאתם
כלי עולם (זה, וטבעונים ביחד, ממש לא להאמין). אה, רגע,
וזוכרים בהתחלה, את הקורנפלור? אז זה הרי התחליף הטבעוני לביצים, כדי להדביק את כל העסק. זה ממש עניין של הרגשה כמה בדיוק להוסיף, נו, אתם יודעים, עד שזה נראה כמו משהו שיכולה לצאת ממנו עוגה. תנסו בבית. הפי ניו ייר!
-יעל- (שלא לוקחת אחריות על איך שהדבר הזה יצא לכם)