שנה טובה

pollak

New member
שנה טובה ../images/Emo57.gif

אז כבר ממש תכף ראש השנה ותפוח עם דבש
(אורגני) וכאלו, הא? ובגלל שאף אחד כבר לא שולח ברכות שנה טובה מושקעות בדואר, ובגלל שאנחנו הרבה יותר מדי זמן מול המסך, אנשים התחילו להשקיע בברכות וירטואליות, לגיטימי. בכל אופן, בתור מלש"שית (נו, מחיאות כפיים, קדימה) החלטתי לשתף אתכם בברכת שנה טובה שקיבלתי ממש היום, אההה, תחזיקו אותי...! -יעל- (שגילתה שטורטית זה טבעוני רק אתמול ומאז חיה מזה
)

גיארליך

New member
תודה!

תודה יעל! שתהיה גם לך שנה טובה ולכל נוער מרצ! גיארליך - סניף ב"ש

*Che MaOrA*

New member
יעל היקרה...

שנה טובה ומתוקה מדבש (מובן שהשנה חייבת להיות מתוקה יותר מדבש - לנו הטבעונים, אשר הדבש נמצא מחוץ לתפריטנו), בתקווה שלא תתמכרי לטורטית כפי שקרה לי, כיום אני נוהג לרסק טורטית במעבד מזון, להוסיף מיץ תפוזים טבעי ולהזריק את התערובת לוריד. מומלץ.

שנה טובה לכם!!!

ויש דבש מפרחים!!! שגם אנחנו הטבעוניים יכולים לאכול! והיום המחנכת שלי חילקה לנו טורטית!!! הידד!!!!

holy_sheep

New member
מה? למה? מה?

מה זה טורטית? מה הקטע עם הדבש? אתם נגד שייכלאו את הדבורים ויגנבו להם את הדבש? האם לטבעונות אין גבולות??? מה הקטע עם הפרחים? מה? מה? ושוב- מה??? כבשה מבולבלת

holy_sheep

New member
מה? למה? מה?

מה? מה זה טורטית? מה העניין עם הדבש? אתם לא רוצים שייכלאו את הדבורים ואז יגנבו מהם את הדבש? גם זה עינוי? האם אין לטבעונות גבולות? מה הקטע עם הפרחים? אני לא מבינה אתכם! הסברים עכשיו מה? מה? ושוב- מה??? כבשה מבולבלת

Neta558

New member
על דבש וטבעונות...

לטבעונות יש גבולות, שהרי הטבעונות מציבה גבולות. אחד מגבולות הטבעונות ששמתי לי, וכמוני עוד רבים וטובים, הוא לא לצרוך דבש. טבעונות היא המנעות מצריכה של כל מוצר שמקורו בחי, והדבש נכלל בקטגוריה הזו. העובדה שבשביל לייצר דבש אנו משנים את תנאי הגידול של הדבורים ומוציאים אותן מהטבע, מספיקה לי בכדי להמנע מאכילת דבש. בנוסף, לעיתים גוזזים לדבורה המלכה את הכנפיים על מנת למנוע את תופעת נחיל הדבורים. אז...שנה טובה, אבל-רק תפוח, בלי ראש של דג (שתמיד במילא מצאתי מגעיל) ובלי עוגה, אלא אם מישהו מכיר מתכון לעוגת דבש טבעונית, אני אשמח לנסות! :)

pollak

New member
תראו מה זה... ../images/Emo74.gif

אתגרתם אפילו את הטבעונית שבכלל חשבה לוותר על עוגת דבש לחג הזה. אבל הנה, מתכון *טבעוני* לעוגת דבש, והוא אפילו מ-מש פשוט, שלא תגידו שקשה לכם: אז אתם לוקחים כוס אבקת סוכר (נו, סוכר דק-דק), מכינים לכם ליד זה קורנפלור (קמח תירס, למתקשים), 3/4 כוס דבש אורגני (שזה אומר או מפרחים או של הרדוף, אבל שלהם זה עם הכשר בד"ץ, אני בטוחה שאפשר למצוא גם בלי), כפית הל טחון, כפית זנוגוויל טחון (כן, תשקיעו קצת, מה יש?!), חצי כפית סודה לשתיה (זה חשוב! תחטטו בארונות של המטבח, בטוח יש שם איפשהוא!), 3/4 כוס סוכר חום (כדי שיצא נימוח... מממ...), חצי כפית ציפורן טחונה, כפית קינמון, 2 כוסות קמח רגיל (אפשר גם עם מלא, אבל זה יצא כבד נורא), וחצי כוס שמן צימחי. כל מה שאתם בסך הכל צריכים לעשות, אחרי, שכמובן, גררתם את עצמכם למטבח והנחתם הכל על השיש, זה רק לערבב טוב טוב (איזה חמש דקות, או שתיים במיקסר) את כל החומרים היבשים, אחרי שהם מעורבבים להוסיף את השאר. לדחוף לתנור בחום של 180 מעלות למשהו כמו 50 דקות, וזהו, יצאתם
כלי עולם (זה, וטבעונים ביחד, ממש לא להאמין). אה, רגע,
וזוכרים בהתחלה, את הקורנפלור? אז זה הרי התחליף הטבעוני לביצים, כדי להדביק את כל העסק. זה ממש עניין של הרגשה כמה בדיוק להוסיף, נו, אתם יודעים, עד שזה נראה כמו משהו שיכולה לצאת ממנו עוגה. תנסו בבית. הפי ניו ייר!
-יעל- (שלא לוקחת אחריות על איך שהדבר הזה יצא לכם)

pollak

New member
תגידו,

הסתכלתם על הקובץ שצירפתי
-יעל- "מליוני אנשים לבד, ואם כבר לבד אז שיהיה בתנועה, שנתחמם, שלא נקפא, שלא נשתגע."

בלאט, עכשיו התסכלתי!!!

למה את כל כך אופטימית??? את ש"ש שנה הבאה יש לך עוד שנתיים!!!

א.א.אפל

New member
קצת אופטימיות לשנה הבאה עם הארץ

שני דברים מגיליון ראש השנה של הארץ... שניהם בנושא גלובליזציה-קפיטליזם-מארקיסיזם, שאני מקווה שנעסוק בנושאים האלו יותר בשנה הבאה- שהנושא המדיני יהפוך לפחות מעניין ואקטואלי... 1. מוסף חג שלם!!! על מתנגדי הגלובליזציה- מדהים כמה העיתון פתוח לגורמים רדיקליים. במוסף אפילו תוכלו למצוא עצות לאנרכיסט המתחיל, כיצד להתחמק מהמשטרה וכו´. כבוד להארץ. 2. במוסף "גלריה"- כתבת שער "ערכים שקונים בכסף" שבה מסופר על רשת הגלידריות
בן&ג´ריס ורשת הקוסמטיקה בודי-שופ, ששמות הרבה לפני הכסף את התרומה לקהילה... הרבה מעבר להפרשת תרומות לילדים חולי סרטן (במקרה הטוב) ולחיילים קרביים (במקרה הרע) גם מקרים שבהם הם קונים חומרי-גלם מחוות קטנות לא-כדאיות מבחינתן, החרמה של כל מוצר שנוסה על בע"ח (בודי-שופ) וכו´... מומלץ לקרוא.

Wu-Tang Clan

New member
שנה טובה

שתהיה שנה טובה לכולם, לכל בית ישראל ולכ בית בעולם הזה. דבר אחד אני מאחל, זה מספיק עם האפלייה בעולם במיוחד נגד שחורים. ושוב שנה טובה ומבורכת

למעלה