שנה טובה

danistar

New member
שנה טובה ../images/Emo48.gif

שתהיה לכם שנה טובה עם הרבה מאוד חדווה שתגשימו את כל חלומותיכם ושכל בעיותיכם יישארו מאחוריכם שתמצאו את השקט והשלווה ותשאירו מקום גם לאיזו מחווה שתאהבו בלי לעשות חשבון 24 שעות מסביב לשעון שתיהנו מהדברים הקטנים בחיים ויהיה לכם את הכוח להפנים שיהיה לכם הכי טוב שאפשר ואולי שתהפכו מישהו למאוד מאושר .. שאולי סוף סוף יגיע השלום ופרס כבר יגשים את החלום … ( ערף טוף .. ) שנה טובה לכולכם !!

חן (*_*)

New member
דני, חברי הטוב משכבר..............

יודע מה אני לך מאחלת? פשוט שתהיה לך שנה נהדרת !
(ולא אוסיף כאן, אף מילה מיותרת

חדת קרן

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo20.gif../images/Emo55.gif

שנה טובה - תפילה אלי היקר , בפרוש עלינו השנה החדשה שתבוא עלינו זו לטובה שתהא זו שנה של גשם ברכה של שלווה ושלום מי יתן ומדינה שלי תצמח ותישגא ובין טובים וחכמים יהיה מושבינו וחיוך של קורת רוח ושחוק יהיו נחלתינו הרחק מאיתנו שוטים וגסי רוח וזידים ומעמידי פנים תודה אלי , על המחזוריות על שלכת וצמיחה זריחה ושקיעה על החלום ועל היקיצה לכל בית ישראל ..וגם לבתים אחרים מי יתן ואור התבונה והחמלה יאיר את חייכם מאחלת בכל לב - א ני

שנה מתוקה לך חדה..

וטובה האמונה שנישא בגאון ראשנו לקראת השנה הבאה מי יתן חדה,שיחזור ההגיון לשלוט במהירי החימה שלא עוצרים לרגע.. וידיהם על ההדק מול אזרחים שכל עוונם שיצאו לשתות קפה ועוגה

חן (*_*)

New member
חדה יקרה- שנה טובה גם לך../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

איננו מכירות, אך אני קוראת את שירייך תכופות בפורום 40+, וכולי התפעלות. אשמח עוד יותר לקרוא אותם כאן. מאחלת לך שנה טובה והגשמת כל השאיפות והתקוות.

גל ים..

New member
דני איש מקסים ויקר....

מי ייתן וכל משאלות ליבך תתגשמנה..מי ייתן והשנה הזו תביא ללבך את כל מבוקשך.... שנה מקסימה לך גל מתנה קטנה עבורך ...נוסטלגייה

danistar

New member
ועוד איזו נוסטלגיה ../images/Emo13.gif

תודה על האיחולים , תודה לכולם ועכשיו נשאר להגיד אמן .

למעלה