שנה טובה!!

Phoebe ForEver

New member
שנה טובה!!../images/Emo42.gif

כפי שידוע לכם.... מחר, או יותר נכוןהיום, חוזרים ללימודים, כולנו לכיתות שונות באיזורים שונים בארץ! אז סיכום שנה!: לדעתי הייתה שנה מאגניבה, חמודה, קשה, מיירשת, מטורפת, כיפית וכו'. אבל מה שהיה באמת כיף, לפחות לי- זה לפגוש אתכם! גאש אתם האנשים הכי חמודים שאני מכירה, ברצינות! וממש לא היה לי קשה להשתלב, כי אתם חמודים!! אז הנה כמה מילים על כל אחד! אט ליסט מי שאני מכירה!
רז- אתה ילד מאגניב ביותר! ממש ממש נחמד וממש כיף להיות אתך! אבל למה היית עצוב במפגש האחרון??
יעל (יולי)- את מותק של ילדה, דברנו מלא המפגש הראשון ואת מתוקה ומאוד פוטוגנית!!!!!
דניאל- אני סוגדת לך! מאוד! את רולזית! ויש לך את מוו מוו! ועל כך אני עוד יותר סוגדת לך!!!!!!
נדב- ילד ממש ממש מתוק! שכיף לתת לו בעיטות בתחת! (אל תיקח ללב, יום אחת עוד תתרגל)
ליאל- ממש חמודה, אבל דם ממש לא יצא לנו לדבר- מחוץ למחשב...
יונתן- ילד ממש נחמד!
גל- ילד מאגניב! אגב מה שלום הלשון?!?!
יותם- חוטף!!!! אתה ממש נחמד... אבל אתה חוטףף!!! חסר לך שאין לך את חמי וצדפה במפגש הבא!!!!!!!1
יובל- ממש לא דברנו.... אבל אתה נראה נחמד!
שרון-שולטת! מקווה שנדבר יותר במפגש הבא!!
יוני- לא דברנו בגלל אבל דם אתה ממש עושה רושם נחמד!
יערה- לא ממש הצלחתי לדבר איתה כי כולם התנפלו עלייך!! חח...
דנוש רונוש ומיכלוש!- אתן שולטות! מדהימות! ואין כמוכן!! בקיץ קץ! כולכם שווים, שולאים, רולזים ומאגניבים!! מקווה שנכיר יותר!!!! אתם מוזמנים לרשום כאן.... כל מה שבראש שלכם!!!!!

Phoebe ForEver

New member
אני מפגרת!!../images/Emo42.gif

אופיר- אני ממש מצטערת, אני סתומה!! אתה ילד ממש ממש ממש ממש אבל ממש מגניב1! אתה תמיד היית נחמד אליי תמיד!!!!!!!!! ואתה משמ משמ ממש משמ מתוק! ואני מצטערת

HuGo Hell

New member
זה בסדר ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

זה לא כזה נורא.
שיהיה לך יום טווב ומעולה מחר (היום) בבי"ס

Phoebe ForEver

New member
*יורה בעצמי*../images/Emo42.gif

אני דפוקה בשכל!!
אתה נחמד מאוד אבל לא דברתי אתך מילה...... אבל בהחלט נראה טיפוס נחמד....

למעלה