"שנה טובה"

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
"שנה טובה"../images/Emo176.gif

זוכרות שפעם היינו שולחות כל שנה מלא אגרות "שנה טובה" עם נוצצים ויונים וכאלה ברכות שנפתחות ופתאום "קופץ" לך החוצה איזה פרח ענקי ומזעזע למדי... נדמה לי או שזאת רק אני שכבר לא קונה את הברכות האלה?

אתי@

New member
זו לא רק את ../images/Emo13.gif

יש היום שנות-טובות כל כך יפות, עם צנצנות דבש מניאטוריות, הדבקות ותבליטים, רעיונות יצירתיים ומענינים... למה שנקנה את השנות-טובות המכוערות של פעם? ובאותו עניין... זוכרים את כרטיסי הברכה הענקיים שהיינו מקבלים מתנה
כשהיינו פותחים את הכרטיס, לא רק שהיה קופץ איזה פרח מבהיל, זה גם היה מנגן

יעלי2

New member
האם זו רק אני? אני מוחה../images/Emo88.gif

אני כבר הספקתי לשכוח מהשנות טובות הללו. הספקתי במשך השנים לשלוח בכות במייל, כאלו מאולתרות, מושקעות ובשנים האחרונות אני בכלל לא שולחת ברכות לחברים, אולי חוץ מאלה שבתפוצות. אז לטעמי, כמו שיש עכשיו גל חזרה של פעם, ואנשים שרים בציבור בהתלהבות רבה, אני מתרפקת על הברכות האלו עם הנוצצים עם חיוך. לי הם אפילו מזכירות קצת את מיכל נגרין. לו הייתי מוצאת כאלו (אולי בבני ברק), דווקא הייתי שמחה.

אתי@

New member
דווקא לא בעיה למצוא כאלה

כל שנה אני רואה רוכלים שיושבים על המדרכה ומוכרים, או חנויות שמחזיקות גם את הסוג הזה. האמת? במחשבה שניה... אהבתי את הרעיון

fila

New member
יש בנהריה חנות שלפני ראש השנה

מוציאה החוצה דוכן עם מליון סוגים כאלה עם נוצצים שופרות יונים ופרחים! ממש מלא וזה ככה כבר איזה 20 שנה אני זוכרת שהייתי הולכת לשם לפני נהחג עם אבא שלי כדי לבחור ברכות זה אחד מרגעי הילדות שאני לא שוכחת
ואפרופו עידן ה- E MAIL תמיד לפני ראש השנה אני מקבלת את אותה שנה טובה מ-60 איש בערך (אני לא מגזימה כי עושים תפוצה כזאת לכל האנשים במפעל, ואז כולם שולחים לכולם
)

Ronnie*

New member
גם אני אוהבת את הברכות

עם הנוצצים... האמת, במשך שנים הייתי מכינה כל שנה ביחד עם חברה שנות טובות. זה לא היה יוצא מי יודע מה יפה, כי אנחנו לא כל כך מוכשרות, אבל זה היה אישי ונחמד... בכל מקרה, בשנים האחרונות אנחנו מתרשלות, לפעמים סתם קונות... והשנה אני אהיה בחו"ל בראש השנה, אז אני מרשה לעצמי לא לשלוח
אולי רק גלויות לכמה בני משפחה נבחרים...

שמופית

New member
זו ממש לא רק את ! ../images/Emo6.gif

גם אני לא שולחת שנות טובות בשנים האחרונות, ומקבלת באימייל את אותה שנה טובה תורנית שמסתובבת בין כולם. השנה דווקא החלטתי אחרת (כנראה בגלל שיש לי הרבה זמן פנוי), ואני דווקא כן רוצה לשלוח שנות טובות. הרעיון הסופי של השנה-טובה שעיצבתי הוא להדפיס אותה על נייר מגנט ולתת להורים ולסבתות שיתלו על המקרר. ואם אתן שואלות מה זה נייר מגנט, אז ככה - תמיר ואני מצאנו בשינקין חנות חדשה למגנטים והם מוכרים שם נייר בגודל A4, שמצידו האחד הוא לבן ומצידו האחר הוא מגנט ! כך שאפשר להדפיס עליו מה שרוצים, לגזור, ויש לכן מגנט... החסרון היחיד הוא שהמחיר לדף הוא 20 ש"ח !!! עכשיו רק נשאר לשכנע את תמיר, שלא כל כך אהב להתנוסס על שנה טובה

למעלה