שנה טובה עם שאלה

  • פותח הנושא roy14
  • פורסם בתאריך

roy14

New member
שנה טובה עם שאלה../images/Emo19.gif../images/Emo105.gif

יש לכם פורום מקסים, לבבי, ואני קוראת אותו באדיקות. מאחר ובקרתי היום בחנות דגים מופלאה באיזור מגורי (חו"ל), קניתי כמות רצינית של דגים ושאר שרצי ים. בתוך תוכי נרקמה תוכנית לבישול של מרק דגים, אך אויה מכל שיטוטי באינטרטן לא מצאתי מתכון אחד שנראה לי. האם אפשר לבקש מכם מתכון למרק דגים בנוסח סין או כל נוסח אחר, אודה לכם מאוד. ואם לא, אז גם טוב שנה טובה לכולכם. תודה מראש
 

noamm

New member
תימני גם טוב?? :)

ואפשר תמיד לשחק עם הצורת הכנה תבשיל דגים אדום עם עגבניות, פלפלים, תפוחי אדמה והרבה כוסברה (כוזברה בתימנית). אכלתי יותר מפעם במטבחים אצל תימנים אבל מרק ממש, אף פעם לא. מה שהיה מפתיע זה שכל הטעם הטוב 1 קרפיון במשקל 1 ק"ג, חתוך לפרוסות בעובי 2 ס"מ מעט שמן 1 בצל, קצוץ דק 2 שיני שום, כתושות 1 כף רסק עגבניות 1 כפית פפריקה 1 כפית (וקצת יותר) חוואיג' למרק מלח, פלפל שחור טחון, וצ'ילי להגשה: רבעי לימון וכוסברה קצוצה 1. בסיר רחב עם מעט שמן, מטגנים את הבצל והשום עד שיהפכו שקופים ורכים. מוסיפים את פרוסות הדג, ויוצקים 1 ליטר מים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את הלהבה. 2. מוסיפים את הרסק והתבלינים ומבשלים מכוסה 45 דקות. * מגישים חם עם כוזברה מעל ורבע לימון ליד.
 

gabizon79

New member
שכחת לציין שצריך...

קרפיונה טובה טובה...חחחחחחחחחח
 

roy14

New member
תודה noamm ../images/Emo105.gif

אני בהחלט אנסה לעשות את המרק הזה, רק שפה בניכר אין תערובת תבלינים של חוויאג', אני כבר אעשה משהו. תודה רבה על המתכון ויום טוב
 
למעלה