שנה טובה עם חיוך

שנה טובה עם חיוך

קיבלתי את המייל המצחיק הזה על הבוקר... חברים שלי החליטו להכיר לי את חבר שלהם מסיאטל... אז הנה המייל המגניב שהוא שלח לי... שנה טובה לכולם... Boker tov va shana tova! What do u want to know about me?Im 5"2 and I weigh 109 pounds.I almost graduated from high school and I work as a pizza delivery driver in seattle and I live with my 77 year old senile mom -we have 12 cats in the house and I only lost my 3 front teeth-in a bar fight. I havent had a drink in 8 days and I feel great! So-tell me about yourself! PS-Im baal tshoova יאללה ביי. רק בריאות וחיוכים....

זואי, thanks

כמה שינויים קטנים בתיאור שלו והוא יכול להשימע לפתע מאד אטרקטיבי לפתע
שנה טובה עם חיוך גם לך.

Nova5

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo13.gif

זואי, אני חושבת שבחור - פשוט אטרקציה... 12 חתולים - זה לא הולך ברגל. זה הולך על 48 רגליים. ובכלל, סיאטל... רק לחשוב על עקבות הרגל של מי אולי החתולים האלו דורכים יום יום...
חמה סנילית - חלום של כל קלה. דמייני לך שכל יום את יכולה להלוות איזה סכום לסיבוב קניות קטן.
ושלושה שיניים שחסרים בפרונט מבטיחים אטרקציות לא מהעולם הזה בשבוע הראשון של שתייה וגם אחריה.. מקווה שכרטיס טיסה כבר הוזמן. ובגלל שבקרוב מאוד אנחנו נזכה להכיר כל 12 חתולים ובעליו קבלי מידע חיוני:(קרדיט לידיעות אחרונות): בגלל האובססיה שלנו לגיל
אנחנו מרגישים צורך לדעת באיזה שליו של חייו נמצא הכלב שלנו.
מעבדות וטרינריות בארה"ב הגיעו למסקנות הבאות לגבי ההקבלה שבין גיל הכלב לגיל האדם: - כלב בן שנה הוא כמו בן אדם בן 15 - בן שנתיים - 24 - בן 4 - 32 - בן 7 - 45 - בן עשר - 56 - בן 15 - 76 - בן 20 - 98 הערכים האלו גם נכונים פחות או יותר לגבי החתולים

Nova5

New member
עוד סיבה לחייך

אומנם "הצלחתי" לפספס פעמיים ספיישל מטאליקה של נדב....
אבל מצאתי ברדיו קול השרון ספיישל של deep purple: כתבה, קליפים, תמונות ומכי חשוב: שתי תוכניות שלמות מוקלטות: לא צריך להוריד אותן (למרות שיש אפשרות כזאת גם) - רק להפעיל. 4 שעות של תענוג. הנה הלינק: http://yaniv.tv/106/deepurple.html

שונית 7

New member
תודה רבה על ספיישל deep purple../images/Emo70.gif

פיצוי מסוים על היעדרותי מההופעה
..אני באמצע שמיעה נהנית מכל רגע של המוזיקה בעיקר ..ופחות מההגשה וסליחה ענקית לאופיר קריב... בהמשך כמה מילים ממני לקורא נדב

שונית 7

New member
אז הבטחתי כמה מילים לנדב../images/Emo13.gif

קודם כל תודה שהיכרת לי את תחנת הרדיו הזאת בגירסה האינטרנטית (כי אני כן שומעת לפעמים 106 FM ברדיו ). מה שטוב בה שהיא מחולקת לתכניות נישה כך שאני יכולה לבחור אם לשמוע מוזיקה מזרחית או "להיטים" בסגנון בריטני ספירס ומאריה קארי או שבא לי במקרה לשמוע רוק! לגבי ספיישל דיפ פרפל יש לי הרגשה שתהנה מחלק מהקטעים ..אני נהניתי מכולם כי בכל זאת הכרתי אותם בזמן אמת בכל מקרה להקת הרוק Deep Purple, שנוסדה בשנת 1968 ונחשבת לאחת מלהקות הרוק המשפיעות בתחומה ומי שייסדה את זרם ה"הבי מטאל" ונחשבת לחשובה מלהקות הרוק בעולם.... אז מאוד מעניין אותי אם התרשמת ונהנית כי המבחן הגדול של מוזיקה באופן כללי הוא אם היא עומדת במבחן הזמן מעבר להנאת הרגע מהלהיט התורן... (תרגיש חופשי להגיד לי את האמת בלי שום פוליטקלי קורקט
) לגבי ההגשה נהניתי מהתכנית כי היא מביאה חומר רב על הלהקה ושירים שלה מתקופות שונות אבל מוכרחה להגיד שמהגשת הספיישל שלך נהניתי יותר! אז אולי אני קצת משוחדת ומאמינה באמונה עיוורת בכשרונות מסוימים
אבל בכל זאת ההבדל היה בצורת ההגשה : מי שהגיש את הספיישל הנוכחי הגיש אותו בצורה יבשה מדוקלמת כמו אחד שעשה שיעורי בית אבל לא בטוח שהוא באמת מכיר ואוהב את החומר.. לעומת זאת מי שהגיש את ספיישל מטאליקה הגיש הגשה "רטובה"
מעניינת שעושה חשק להמשיך לשמוע..וזה בעצם כל ההבדל כי לא כל כך קשה "למכור" לי את סגול כהה שאני מכירה ואוהבת אבל יותר קשה " למכור" לי חומר שאני מכירה באופן חלקי או לא מכירה בכלל ולגרום לי להמשיך להאזין ולהתעניין. ואפרופו "הגשה רטובה" עוד תודה על יניב מורוזובסקי אחד האנשים היותר מוכשרים שיצאו מבית היוצר של גל"צ וגעלגלצ שתמיד ריתק אותי למקלט הרדיו אם רציתי או לא ופתאום מצאתי אותו כאן בזכותך

משגשה7

New member
דבר ראשון תודה!

למען ההגינות, אין לי שמץ מי הגיש את הספיישל וגם לא נראה לי שאשמע אותו מרצוני החופשי. אבל מה שבטוח זה ככה: רוב הסיכויים שמי שהגיש את אותו ספיישל יושב על המיקרופון הרבה יותר זמן ממני והרבה יותר מנוסה ממני. כך שעצם העובדה שנהנת יותר מההגשה שלי, כבר חיוך אחד נרשם. והעובדה שנשארת להאזין כי יצרתי עניין! זהו, פה עשית לי את היום. לגבי זה שאני כנראה לא אשמע את הספיישל דיפ פרפל. כמו כל "רוקר" צעיר, בלי אבא או אמא שיוציאו לו מהבויידם את התקליטים הישנים של דיפ פרפל וכמה של לד זפלין בדרך, רכשתי בתחילת דרכי אלבום אוסף של אותם סגולים. האזנתי הרבה, נהנתי. אבל זה לא הטעם שלי. בכל אופן, ביום שלישי ב8 בערב יש תוכנית חדשה. לא ספיישל ולא שעתיים. שעה אחת של מוזיקה שנדב אוהב, גם אותי וגם את רועי השם הזה מצחיק, תתמודדו

משגשה7

New member
שכחתי דבר נורא חשוב!!!

אני כלכך שמח שנהנת מהסיבה שמהצד השני זה לא היה כלכך כיף. זה לא שלא נהנתי לעשות את העבודה,זה היה קשה. במיוחד לצמצם 10 אלבומים, לשעה. ולחכות 8 דקות בין הגשה להגשה במיוחד שאני לייב פעם ראשונה וחושש מכל טעות. לי עוד לא יצא לשמוע את השידור, אבל השיר שהכי נהנתי ממנו זה FUEL חחחח דפקתי בסוף השיר הזה את הצעקה של החיים שלי עד כדי כך שרצו לאולפן לראות מה קרה.

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif אז ככה

השם באמת מצחיק..נתמודד
..הצעקה שהרבצת ..זה בדיוק מסוג הדברים שאני מתכוונת בהגשה רטובה לעומת הגשה יבשה אבל לא רק זה . הבחור שהגיש את הסגולים באמת יושב הרבה זמן..ראיתי את זה ברשימת המגישים שם קבל: אופיר קריב מגיש התכנית "לתת ברוק", המשודרת ברדיו מתחילת שידורי הניסיון ועד היום. התכנית של אופיר מספרת בכל שבוע על ז'אנר, אומן או להקה הקשורה לרוק. חוץ מלשדר מוזיקת רוק, אוהב אופיר לנגן בעצמו, ואפילו לתופף. מומלץ לא להתקרב אליו בין שתיים לארבע. וקבל קישור: http://yaniv.tv/106/staff.html אז אני מקווה שבקרוב יעדכנו את הרשימה ויוסיפו גם נדב מלקוב גולן אחד!!! זה שהבחור יושב שם מעט או הרבה זמן לא אמור לעניין מאזין שמקשיב לו אלא רק אם מעניין לו או לא ושים לב הוא מגיש דווקא את תכנית לתת ברוק מתחילת שידורי הנסיון שם.. עוד משהו ..זה שאתה מספר שלא היה לך כיף ושפחדת מטעויות לא מורגש בכלל וזה כל הקונץ!!! אני לא יכולה להגיד לך מה לעשות אבל אני כן הייתי ממליצה לך לשמוע את הספיישל משתי סיבות: הראשונה הקטעים ששודרו כיסו תקופה ארוכה ו-8 הרכבים שהתחלפו ..היו שם כמה קטעים מפתיעים ואיכותיים כולל גירסאות כיסוי מצוינות לביטלס ,ג'ימי הנדריקס ועוד שאפילו אותי הפתיעו...ואני מעריכה שלא היו באלבום האוסף שמן הסתם רוכזו בו להיטים פופולאריים ולהיטים שנטחנו במשך השנים ולדעתי עם הדגשה על דעתי בלבד כל מוסיקאי עדכני אמור להכיר גם את השמות הבולטים והחשובים שקדמו לתקופתו וגם כמובן את התוכן שמסתתר מאחורי השמות האילו גם אם זה לא בדיוק טעמו. הסיבה השניה והלא פחות חשובה שרציתי שתשמע את הספיישל היא סוג של למידה והתמקצעות:לפעמים כדאי לשמוע או לראות כדי לדעת מה לעשות ובעיקר מה לא לעשות!!! זה לא נורא כל כך ..קצת יותר משעה מזמנך ..ואני לא מאמינה שכאוהב מוזיקה תסבול עד כדי כך... דרך אגב את התוכנית הראשונה שלך אהבתי אפילו יותר כי זה היה ממש ברור שנדב משדר את המוזיקה שהוא מכיר ואוהב במיוחד
ואין שום ספק שאמשיך להאזין לך והפעם לא כי אני מכירה אותך אלא כי הצלחת לתפוש אותי... וסתם שאלה מעניינת ...מישהו מדריך אותך שם ? אני מתארת לעצמי שכו ואם כן מי? והאם יצא לך לפגוש ולשוחח עם יניב מורוזובסקי והאם התרשמת ממנו כמוני?
דבר אחרון האם אתה יודע שאיל גולן וקובי אפללו נבחרו כזמרי השנה ברב תחנות הרדיו???????? מה שאומר שהעם לא עם הגולן הנכון וגם לא עם הג'ימל!!! הנכון
אז זהו גמרתי עם המגילה
..בהצלחה בתכנית הבאה,שבוע טוב,שנה טובה וחתימה טובה לך!

למעלה