שנה טובה + עזרה.

שנה טובה + עזרה.

דבר ראשון שתיהיה שנה נפלאה,טובה,מקסימה וכ'ו.. דבר שני אשמח עזרה עם המדריך שראיתי ופשוט נגנבתי ( : הנה הוא: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=177602.0 [זה קצת למטה בעמוד זה..] אשמח לקבל טיפים,עצות לשיפור,לבחירת בד,אולי לתרגום רמת קושי ודעתכם הכללית על המדריך, תודה ושוב חג שמח!

פנדה 63

New member
היא גזרה את הזקט כמו חולצת טריקו

1 קודם כל את הגב +תוספות לצדדים של בערך 10 ס'מ כולל תפרי 2 ואז קיפלה את הגב ל 2 גזרה חזית כפולה הוסיפה דשים להחזית 3 סידרה את השרוולים על בד כפול וגזרה - להוסיף לרוחב השרוול כמו שהוסיפה לגב 10 ס'מ כללי 4 אלה כל יחידות הגזרה שצריכות להיות לך 5 חיברה צדדים וכתפיים 6 עיבוד פתח צוואר 7 גזירת כיסים ברוחב20 ס'מ ובגובה של לפחות 25 ס'מ 8 ואז לגזור החוצה חצי עיגול ולתפור בחצי עיגול רצועת סריג כפולה - לחבר את הכיסים לזקט מהחגורה ומעלה לפני חיבור החגורה את הכיסים מחברים לפני הרוכן כיח הם נכנסים לתפר הרוכסן 9 לחבר חגורה מינמום רוחב 6 ס'מ בסריג כפול 10 ועכשין לחבר את הרוכסן הבד נראה לי כמו סטן כותון = והחגורות מסריג פטנט את הקפושון נשאיר לאחר כך כי אני צריכה לחשוב איך להסביר לך לגזור אותו

תודה,רק עכשיו ראיתי שענית ( : +המשך עזרה

אשמח לדעת איזה בד את ממליצה להשתמש לפוטר כמו במדריך ומה לעשות עם הריצרץ, לדוגמא איפה לקנות,בכמה,ואיך לחבר תודה!

פנדה 63

New member
הבד נראה לי סטן כותון עם פלנל בפנים

ורוכסן מדדי כמה שאת צריכה זה רוכסן פטנט נפתח כמו בסוודרים תגמרי הכל אסביר לך את הכפושון

למעלה