אצלנו לרוב צערי הטקס מתקיים בתוך המולה בלתי פוסקת.שנה טובה ויפה ששמת תמונות של דגים שלמים וחיים, ולא תמונה רק של ראש של דג כמו שכל מיני מגעילים שמים פה ושם.
אצלנו עשינו פעילות של סימנים של ראש השנה אבל ראש דג לשמחתי לא היה.
(אל תבקשו ממני לחזור על מה שכן היה, כבר הייתי די שתוי מחצי בקבוק יין שהכריחו אותי לשתות עוד לפני הארוחה)
הטלוויזיה היתה פתוחה ברקע ושמעתי מישהו מספר שבנו חזר מהגן ואמר שלמד שקולורבי מסימני החג, שתמיד נשמע בקול הרבי. סימן נאה וטבעונישנה טובה ויפה ששמת תמונות של דגים שלמים וחיים, ולא תמונה רק של ראש של דג כמו שכל מיני מגעילים שמים פה ושם.
(אל תבקשו ממני לחזור על מה שכן היה, כבר הייתי די שתוי מחצי בקבוק יין שהכריחו אותי לשתות עוד לפני הארוחה)
הנכדה שלי חזרה לפני כמה שנים מהגן וסיפרה שלמדו ברכה לראש השנה.הטלוויזיה היתה פתוחה ברקע ושמעתי מישהו מספר שבנו חזר מהגן ואמר שלמד שקולורבי מסימני החג, שתמיד נשמע בקול הרבי. סימן נאה וטבעוני
אם היית שתוי, אולי לא שמת לב ובמקום ראש של דג, היה ראש כבש?שנה טובה ויפה ששמת תמונות של דגים שלמים וחיים, ולא תמונה רק של ראש של דג כמו שכל מיני מגעילים שמים פה ושם.
ובלבד שראשי הכרוב יהיו על השולחן ולא ישובים סביבו.אפשר ראש כרובית, ראש כרוב......
ועדיף שיהיו ממולאים.ובלבד שראשי הכרוב יהיו על השולחן ולא ישובים סביבו.
למרבה הצער ראשי הכרוב שנמצאים סביב השולחן ולא עליו לרוב ריקים לחלוטין.ועדיף שיהיו ממולאים.
במשהו.. במשהוועדיף שיהיו ממולאים.
הייתי מטושטש לגמרי כל האירוע.אם היית שתוי
זה בסגנון "מה קורה אחשלי". כולם אחים של כולם.(כן, "האחים" הם מבחינה ביולוגית בני-דודים אבל הילדים לא מכירים בזה).
איי אני שונא סגנון אח'שליזה בסגנון "מה קורה אחשלי". כולם אחים של כולם.
חה,איי אני שונא סגנון אח'שלי
אני במקומך הייתי דורש בדיקת DNA.חה,
כאילו שמישהו שואל אותך.
או אותי.
נכנסת לחנות, אומרת בוקר אור.
עונה הזבן, שיש חשד שאינו יודע מה זה זבן, מה קורה אחותי?
כמובן שהסתכלתי לצדדים..
זה לא המקרה אצל הנכדים שלי שהם אכן גדלים כאחים, אבל באמת ה"אחי" וה"אח שלי" כמו "אדוני" ו"גברתי", שפושים בכל מקום, והעניין איתם שהמובן שלהם יכול לעבור מאהדה וחברות וכבוד לעוינות עמוקה בתלות בנסיבות.זה בסגנון "מה קורה אחשלי". כולם אחים של כולם.
לא בטוחה של'אחי' יש משמעות כל כך שלילית כמו אויבים, גם לא בדוגמא שנתת לגבי פטור מתור.זה לא המקרה אצל הנכדים שלי שהם אכן גדלים כאחים, אבל באמת ה"אחי" וה"אח שלי" כמו "אדוני" ו"גברתי", שפושים בכל מקום, והעניין איתם שהמובן שלהם יכול לעבור מאהדה וחברות וכבוד לעוינות עמוקה בתלות בנסיבות.
ואתה אמור לזהות כשהוא אומר לך "אחי" שהוא מתכוון לא שאתם שותפים וקשורים בקשר על-משפחתי עמוק, אלא שאתם אויבים מרים ומבחינתו אתה מזיק ועדיף שתיעלם, לפי הבדל קל בטון שה"אחי" נאמר.
כי כשאתה עומד בתור ובא אחד ואומר לך "אחי יש לי פטור מתור" הוא לא מתכוון שהוא אחיך, כן. הוא לא בצד שלך. הוא נגדך כי אתה מפריע לו לעקוף אותך בתור.
או זה שעוצר אותך ברחוב ואומר לך "אחי יש עליך חמישים" או "אחי אתה יכול לעזור לי" הוא לא מתכוון שאתם שותפים באיזה גורל. הוא רוצה שתתן לו כסף כי ככה.
אז שנחזור למיידלע ?באותה קבוצה בלתי ידידותית נכלל גם ה'מותק' מעורר החלחלה....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.