שנה טובה לכלם!

רקפת43

New member
שנה טובה לכלם!

אני כותבת פה בפורום אבל לא באופן קבוע, פשוט לא יוצא לי, ואין לי תמיד זמן! ואני גם רוצה להתוודות פה לכבוד השנה החדשה...שמאז שאני זוכרת את עצמי אף פעם לא רציתי להתחתן, וראיתי בזה כפייה חברתית, ומסגרת די מלחיצה....תמיד ראיתי בנישואין דבר כזה שכאילו את..שייכת למישהו וחייבת לעשות מה שהוא אומר לך... כולל מין,...ועוד דברים שונים, ובכלל בזמן האחרון אני די חושבת שאולי כדאי לנסות אם נשים...?

אני נגד "ניסויים בבני אדם", אבל אם תכירי אישה

שתמצא חן בעינייך ותרצי - למה לא? כעיקרון אני לא רואה בחציית צדדים פתרון. אתמול בלילה "נגמר לי" עם גבר ואני, שכבד הייתי ב'צד הנשי', לא מתכננת חזרה לשם. לא מהסיבה הזו לפחות.

PilpelLady

New member
לדעתי,

אין לי שום נסיון, אבל לברוח ל"צד השני" זה ממש לא פתרון. כמו שיש מנייאקים בצד הגברי, לא חסר מנייאקיות בצד הנשי. מספיק לראות בנות שאמורות להיות חברות הכי טובות שלך בעולם ומרוב קינאה איך הן מתנהגות.-הפחד שלך מנישואין זו לא סיבה מספיק טובה, ואם אין לך משיכה מלכתחילה לצד הנשי - אל תפני לשם רק בשביל לנסות - כי גם שם את עלולה להפגע. נישואין לא חייבים להיות מצב כזה שאת שייכת למישהו - אם לא תתני למצב הזה לקרות. את יכולה להיות נשואה לגבר שהוא יהיה שפוט שלך ויעשה כל מה שתרצי- תלוי עם מי את מתחתנת ואם יש לך כבוד עצמי או לא. אותי אם כבר מרתיע הקטע הדתי - שהרבנים קובעים לך את החיים כל הנישואין, והרי ידוע שברבנות הם תמיד לטובת הגבר... - אבל לא ניתן לברוח מזה - כי גם אם מתחתנים בנישואין אזרחיים, אם יש מחלוקות או גירושין (טפו טפו טפו לא עלינו, שלא נדע) - עדיין הרבנות קובעת בעניינים אלו. מה המסקנה? עדיף להשאר רווקה עד שיבוא באמת בנאדם יותא מן הכלל ושפוט שלך, אחד כזה שאת תהיי המלכה שלו והוא יעריץ אותך לעולמים-כזה ששווה לקחת איתו את הצ'אנס. ולכל בנות הפורום- דיי כבר עם ההתבכיינות על גברים, זה מוציא לנו שם רע, קצת ערך עצמי לא יזיק לכן...

ש חף

New member
../images/Emo45.gif

מי התבכיין פה, מי? ברוכה הבאה גברת, נראה שיש לך הרבה מה להגיד

לדעתי

הרבנות עם כבר לטובת האשה בצורה רצינית, וזה מהיכרות משפחתית לצערי.

רקפת43

New member
לאחוז בחלום היי!

שנה טובה לך, תיראי אני חושבת שאולי אני אסתדר אם נשים יותר טוב מאשר העולם הגברי...שהוא קצת אלים וכוחני...ובכלל אני לא כל כך אוהבת גברים, והרבה פעמים מצאתי את עצמי מפנטזת על נשים יפות ומגרות.
..!

בואי נתחיל מהסוף של מה שכתבת.............

"שאולי כדאי לנסות עם נשים" אני לא ממוחה למערכות יחסים בין נשים אבל זה לא יהיה מוגזם לקבוע שגם שם ישנה היררכיה מסויימת שיגידו לך מה לעשות. הבעייה נמצאת בזוית הראייה שלך שאת חושבת שאת שייכת למישהו רק בגלל שיש בינכם הסכם נישואין אז תני לחדש לך את לא שייכת לאיש ואת לא חייבת לעשות מה שאומרים לך גם אם זה קשור למין, בסופו של דבר מערכת יחסים בנויה על כבוד הדדי ומרחב ואם את חילונית רק שתדעי שי המון זוגות שבכלל לא עושים חופה ולא מתחתנים ואפילו לא עושים טקס נישואין אזרחי אלא מקימים משפחה וזהו ( ויצא לי להכיר זוג כזה שכבר חיים ביחד למעלה מ-30 שנה ) העצה שלי אלייך היא שלפני שאת נכנסת למערכת יחסים עם גבר או אם אישה תשבי עם עצמך ותמצאי את הכיוון שלך וזה חיפוש עצמי שיכול לקחת זמן, ותגדירי לעצמך מה חשוב לך, מה את מחפשת בחיים ולמה את מצפה.

רקפת43

New member
למלך הארגמן היי!

תיראה כתבת לי שבמערכות יחסים שונות יש כבוד הדדי ויש זוגות שבכלל לא מתחתנים, בסדר אבל כל עוד נימצאים במערכת זוגית...יש חובות לכל צד ואפילו אם המערכת הזו לא ממוסדת! והיות שמעולם לא התחתנתי, כי זה פשוט לא התאים לי! אבל ניראה לי שאולי אם אישה.... זה כן יכול להסתדר לי...! בכל מיקרה מקווה שאמצא אהבה לפחות אם בחורה...

טל205

New member
בהצלחה

עם כל המלל שנשפך כאן כבר אין מה להוסיף....... אפילו יש כאן משהי שמתמחה בעינייני רבנות..............

PilpelLady

New member
:)

לא בדיוק מומחית לענייני רבנות, אבל יצא לי לעשות קורס "המשפט העברי" במסגרת לימודיי...

טל205

New member
יש לי שאלה

אם הזוג התחתן באזרחי הם עדיין כפופים לרבנות??? עד מכה שאני יודע זה שלילי כי מבחינת הרבנות הם כלל לא נשואים....

הם כפופים מבחינת גרושין

גם אם הם לא התחתנו בארץ כדת משה בישראל ברגע שהם רוצים לפרק את החבילה הם מגיעים לרבנות.

luliy

New member
אני בדיעה שלא צריך

לעשות שום דבר שלא רוצים ומרגישים לא נח. לא נשואים ואפילו לא ילדים.

למעלה