שנה טובה לכולם

tvguy

New member
שנה טובה לכולם

שתהיה לנו שנה מקסימה פחות חידונים ושעשועונים יותר דרמות מקור שיצפאן ימשיך שדודו יפסיק שיאיר לפיד יחזור למתכונת של אחד על אחד שערוץ 3 יפסיקו עם החוזרים ( חוץ מסיינפלד ) אבל יביאו הרבה חדשים ש MGM ( דיגיטל ) ימשיכו עם המערבונים המדהימים שמישהו יחזיר כבר את מנהרת הזמן!!!!! שמחלקות התרגומים יפסיקו לעצבן אותי שזינזאנה תחזור לפחות לעוד עונה שאבי רצון יפסיק לשדר כדורגל, כנ"ל לגבי זוהיר בהלול שערוץ 5 יחזירו את הכסאות למודי בראון לפני שיקבל מתיחה בשריר. שארא"ל סגל יקבל תוכנית טלוויזיה ועדיף שזה יהיה עם זהבי בערוץ 2 פריים טיים. שחיפושיט תמשיך להצחיק אותי וכך גם וויל וגרייס. שבאי אר יפסיקו לךחפש את עצמם ויתחילו לרגש כמו פעם. ש AXN יתחילו לשדר סרטים סוג ב´ כי נמאס לי מג´ ומד´. ש YES יורידו מחירים וכך גם הדיגיטלי - יש כאלה שלא יכולים להרשות לעצמם. שלארה קרופט תגיע לטלוויזיה שבערוץ 6 יתבגרו כבר שהסופרנוס הבית הלבן ואוז לא יפסיקו לעולם שערוץ 1 יפסיק להביא את הסנדק 1 ו 3 וישדרו כבר את 2 אולי בעצם שערוץ 1 יסגר לגמרי הוא רק תופס ערוץ שיכל ללכת למטרות יותר טובות שערוץ החדשות יעלה כבר לאוויר שמיקי חיימוביץ תחליף תספורת שדן שילון יפסיק לעלות ולרדת מכל תוכנית אפשרית - נשבר לי ממנו. ש 5 עם... כבר יחליפו שם. שהריל טיוי יחזור בצורה מעניינת - כנ"ל לגבי החפרפרת - זו היתה תוכנית מצויינת למרות כל מה שנכתב ונאמר. שארז טל יתרכז במה שטוב שלימור תחזור שנה טובה.....

~*~gaL

New member
שנה טובה טובה טובה ומתוקה

מסכימה כמעט עם כל דבר שאמרת, כמעט
והכי חשוב בעצם - שעד כמה שזה נדוש, שהשלום יבוא כבר, כי באמת אי אפשר יותר

חיפושיט

New member
יאאא

כמה השקעה טי וי, מאגניב.... טוב אז אני מסכימה עם כל מה שאמרת, במיוחד עם זה שסופרנוס הבית הלבן ואוז ימשיכו, ו.. ו.. ו... שנה טופה!
או או או, ומצאתי נוסחה!!!
+
=
/
שנה טובה !

למעלה