שנה טובה לכולם

דניבויss

New member
שנה טובה לכולם

לשם שינוי ,במקרה ראיתי קצת מהפסטיגל שהקרינו היום בשידור חוזר . אהבתי את מה שנינט עשתה שם .כן כן ,היא טובה .לא נפלתי מהכסא ,אבל היא טובה .פשוט אני רגיל לקולות כמו שלומית אהרון או אחינועם ניני שאלה באמת סופר מיקצועיות ועם רמות אחרות כבר של קול .או קולות כמו סאלין שזה כבר בשמים .אבל נינט בסדר -לעומת מה שהולך פה בארץ היא בסדר.

בילבי16

New member
עכשיו אני יכולה לישון בשקט

אחרי שאני יודעת שנינט היא "בסדר" לדעתך. תודה רבה באמת :)

מאמי-תנוח תנוח

רואים שאתה עייף-אל תדאג מחר יום חדש! אבל בנתיים-
לך לישוןןן

אני עדיין לא מבינה משהו אחד...../images/Emo4.gif

אם אתה חושב שנינט היא לא יותר מ"בסדר" אז למה אתה מתעקש להכנס שוב ושוב ושוב לפורום הזה ולעדכן אותנו בדעות הממש לא מעניינות שלך???..... אוקיי, פעם רצית צומי-קיבלת.. פעמיים-נו טוב... אבל כמה אפשר???? לילה טוב שיהיה.

StEyLgIrL

New member
אתה חיי בחלום..(כנס)../images/Emo1.gif

נינט היא לא בסדר היא הרבה יותר מי זה!!! אז נא להירגע ותכנס נא למלונה....כי כמו נינט אין... נינט הכי הכי,ויש כמה שקרובים אלייה אבל אין אחד שמגיע אלייה!!! מוהן!?

דניבויss

New member
מה זה אין ,היא בסדר היא חמודה

זה סיפור אחר שאותכם היא תפסה ואז מובן שבשבילכם כל מה שהיא תעשה היא בסדר .אבל באופן רציונלי ליד סקעת היא חלשה ,ליד אחינועם ניני היא חלשה ליד שלומית אהרון היא חלשה וכו,,,,,, ליד הבחורה שזכתה השנה בשלישיה היא יותר חזקה .תלוי איך מסתכלים.בשבילכם זה לא רציונלי,כי בשבילכם כל דבר אצלה זה הטופ.אבל הנקודה שלכם מבחינת מבט היא מלוכלכת -לא ניטרלית .אבל אני או כל מי שמבין ונטרלי ,יראה את היכולות בצורה הוגנת מבחינות קוליות אחד לאחד לעומת כל אומן.מבחינה קולית סקעת ואלון ז'אן זה טיל בליסטי ליד נינט למשל.הכל שוב זה להיות נטרלים .אתם לא יכוליעם לעשות זאת.

FriendS4

New member
אוף איתך..מה הקטע שלך../images/Emo4.gif?

נינט לא טובה לך מספיק אז אין לך מה לחפש פה
לך חפש צומי במקום אחר... או יותר נכון, גט אה לייף....

ג ב ש ו ש

New member
שמע...../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

אני שמח שאתה לפחות חושב שהיא "בסדר" חחח.. אנחנו פה חושבים שהיא יותר מזה ובהרבה
אבל כל אחד ודעה שלו..

אוף מה משעמם לך?!

אני לא מבינה! כל הזמן מתעקש להשמיץ אומנים שאנשים אחרים אוהבים, כדי להיראות מקצועי או מבין. אז בוא נתחיל בזה שאתה לא. אני שמחה שסוף סוף הבנת שנינט "בסדר" (כמו כולם גם אני חושבת שהיא הרבה הרבה הרבה יותר מסתם בסדר), אבל אתה סתם יוצא פתטי ומשועמם שאתה כל הזמן חוזר וכותב שטויות. תוותר.

למעלה