שנה טובה לכולם!!!

BiAAcH

New member
שנה טובה לכולם!!!

שתהיה לכולנו אחלה שנה,שנהיה לפרצוף ולא לתחת, שתהיה לנו שנה מטומטמת, ואם לא תהיה אנחנו נדאג לזה... ובהקשר לזה, יש אנשים רבים שלא יכולים לחגוג את החג הזה כמו שצריך, עם אוכל טוב וכו', אז עליתי על רעיון, נכין חביצה המונית ונחלק אותה לאלו שאין להם, מה אתם אומרים?? בן?? מתנדב להיות השף (העירום)??

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif שנה טבוה לכם!

אני אוהבת את כולכם! חחחחחחחחחחחח
ושנה מלאה בג'קאס ובשטויות!! ואמממ.. ואני הולכת לישון כי אני עייפה ד"א שאלה לי אליכם..מי צם ביום כיפור???

BiAAcH

New member
בטח לא אני....

אני בעד סשן סקייט \ אופניים ביום כיפור...

holly shit

New member
חג שמח!! שנה טובבבהההה!!!

אנשים תהיו בריאים, שמחים ומאושרים!! וכמובן דפוקיםםם!! חחח רוח החגים..אע?

sweet 666

New member
../images/Emo55.gifשנה טובה!

ולדעתי מאוד יפה מצידך להתחשב באנשים אחרים ולתת גם להם הזדמנות של פעם בחיים, לחלוק איתנו את המאכל המשובח הזה "חביצה"... כל הכבוד! קבל נצל"ש..!

holly shit

New member
ראי את עצמך..

כמוכרזת! ברוכה הבאה,בדיוק הגעת בתקופת מיתון לא רצות פה הרבה הודעות בימים האחרונים אבל כמו שאני מכירה כבר את הפורום עוד כמה ימים הכול ירוץ פה כמו [תמצאו אתם מילה]. אהה, אני נופר ו..שנה טובה.

JACKASS 4 LIFE

New member
לא אי אפשר

אבל את יכולה לשרשר לפה תמונה שלך עירומה כביום היוולדך (אם את רוסיה) ואם לא,תמונה בלי חולצה וחזיה (למיתחכמות) אה וכמובן זה בתנאי שאת כוסית. אם את לא מוכנה לעשות זאת או לחילופין את לא כוסית, בן יראה לך את הדרך החוצה. בברכת שנה טובה -יוני

holly shit

New member
אווו יוני...

הייתי אומרת שהתגעגנו אליך אבל למה שאני אגיד דבר כזה?! חחחח סתם אבל נראה לי שהפחדת אותה במקצת

VVEE MAN

New member
הופה הופה

מלכת הציצים של הפורום פתחה את פיה חוץ מזה את לא ביקשת

holly shit

New member
חחחחח אכן..

אר נחשק (אני מבטיחה להביא שלום עולמי ולהרוג ערבים) סתם, זו לא הצורת מחשבה שלי. נו טוב צודק.. חחח קלוט ת'חתימה שלי..

למעלה