שנה טובה לכולם

moshel

New member
שנה טובה לכולם

שלום חברים רק משפט אחד שנה טובה לכולם שתהיה שנה מלאה במוסיקה כוכבים נופלים נביע משאלות ושכולם תיתגשמנה ובשנה החדשה תצפו להרבה הפתעות שאני מארגן לכם שלכם תמיד ורק בטוב MOSHEL האם כבר הבטחת לעצמך מקום ל 6.2.03 הייניקן הבימה קלאב TRESPASS לפני סיבוב הופעות בארצות הברית ולאחר מכן קרב ענקי הקלידים YES מול ELP הקרנות DVD על מסך ענק אם לא עשה זאת עכשו דרך האתר

the band member

New member
תודה לך!

גם לך

moshel

New member
תודה ו

האם הדוד משה זה אני??? כי אם כן אני אוכל אותך בשש בש עם יד קשורה מאחור ובעיניים מכוסות ואתה גם זורק את הקוביות שלי וגם אומר לי מה יצא :)) MOSHEL ונעבור לפירסומות האם כבר ....... טוב אתם יודעם את ההמשך נכון? הזמינו מקומות כבר עכשו דרך האתר ועכשו מתן חסות כל הקרנות ה DVD בערב בחסות קצת אחרת חנות הדיסקים המתמחה בפרוג ופסיכודליה דיזנגוף 93 ת"א

zambush

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום ../images/Emo73.gif

אה, ו-... האם כבר הבטחת לעצמך מקום על המרפסת של עזריאלי ב- 18.1, שעה 22:00. עזריאלי המשולש, עם ההופעה האורחת של "הטילים הירוקים" היישר מעיראק לפני סיבוב הופעות בארצות הברית
. לאחר מכן קרב ענקי האסטרטגיה, בוש מול סדאם, הקרנה בשידור ישיר על מסך הטלוויזיה הביתי שלך. אם לא עשה זאת דרך אתר הבית, שירד למחחתרת ולכן אין לינק, למרות שהוא טוען שהוא פשוט חולה
.

למעלה