שנה טובה לכולם!!!

שנה טובה לכולם!!!

מה המצב אנשים יקרים? הכל טוב? אני חייב הסברים ואתם תקבלו אותם שיהיה לכם שנה טובה ומבורכת שנת אושר ושלום שנה מתוקה כדבש.
שנת שלום ותקווה שנה של אור אושר והצלחה!

גם לך פלסר שתהייה שנה טובה

ומתוקה יותר מדבש.המון המון בריאות ואושר. ובאמת לא הבנתי לאן נעלמת לנו דווקא אתה. למרות שאני מבין שאתה נמצא בתקופה לא הכי טובה.אבל כמו שכבר ציינתי בעבר כולנו איתך. תמיד לטוב ולרע כי כולנו משפחה אחת מלוכדת, ומגובשת שתמיד תעזור אחד לשני.אז אם יש לך בעייה כלשהיא ולא משנה מהי תמיד אתה יכול לפנות אליי ולכל אחד מהחברה.ואני בטוח שיעזרו לך. ותזכור את זה אתה חלק מהמשפחה גבר ואל תעלם לנו. יאללה אני עף להתקלח ולהתיפייף לקראת החג. אז שיהיה חג שמח ומתוק... להשתמע...אורן...

שלום חברים!

אני חושב או יותר נכון שוקל לפרוש מהפורום יש לי בעיות... ואני לא רוצה לבעס אותכם אני רוצה להיות עם עצמי... אוליי אני יכנס לכאן מידי פעם... לא רציתי להביא את זה עליכם בבום... אז לאט לאט... אני מקווה לחזור במהרה! זמנים לא כל כך קלים וטובים עוברים עליי עכשיו אני צריך את החופש ואת הזמן שלי אודה לכם אם תבינו אותי...! לכולכם ממני

ברק 188

New member
פלסר אנחנו כאן ואיתך

אין צורך לפרוש,כך לך את הזמן, במידה ויש לך צורך להעזר בנו יש לך כמט את כל הטלפונים שלנו,אנחנו תמיד כאן ומחכים לשובך בזמנים טובים יותר החברים.ובאמת מכל הלב שתהא לך שנה טובה יותר.

ברק 188

New member
../images/Emo4.gifתקצוב בזמני בפורום.

החל המיום יסגרו לנו את האינטרנט בעבודה עד אחר הבקורת במחצית אוקטובר. שזה אומר שלא אוכל לבקר במשך שעות היום אלא רק לאחר שובי הביתה בשעות הערב, לכולם המשך טוב ונעים,וכפי שמוסיף האחד והיחיד גם קסום.

ברק צהריים טובים ../images/Emo24.gif

מה שלומך? מה לעשות עבודה זה עבודה
. בשעות הערב תקדיש לנו מזמנך היקר. תרגיש בנוח שאתה לא תכנס בשעות הבוקר,כי לכל אחד יש אילוצים משלו. אני למשל עכשיו חזרתי מטיפול שיניים
. ברק:שיהיה לך יום נפלא. וגם לכולםםםםםם

פלסרוש מה שתחליט כולנואיתך

ואם החלטת שאתה רוצה את הזמן שלך אין בעייה אף אחד לא יגיד לך כלום. אתה מאד חסר לנו כאן.וחבל מאד שאתה בקושי נכנס.אבל אני מבין שאתה בתקופה לא הכי טובה וקשה לך.ואיך אומר השיר של בועז שרעבי. "הכל תלוי בך חבר תהייה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפגוע תהייה חזק ותתגבר". מקווה שתרגיש יותר טוב ותמיד תזכור שאתה חלק מהמשפחה שלנו. ואנחנו כאן בשבילך בכל רגע.ותמיד נושיט יד לעזרה. שיהיה לך המשך יום מחייך...ותחזיק מעמד... מקווה לשמוע ממך בקרוב...אורן...

פלסר רק עכשיו שמתי לב להודעה../images/Emo2.gif

פלסר חמודי: חבל שאתה פורש...... אבל אתה צריך לעשות מה שאתה מוצא לנכון. הרשה לי להזכיר לך מי דחק בי לא לעזוב את הפורום,אני מרגישה מחויבות אישית להגיד לך:אל תעזוב אותנו..... אבל פלסר נשמה-תעשה מה שטוב לך. חשוב לי שתידע: כולנו אוהבים אותך, כולנו רוצים שיהיה לך רק טוב. כולנו נשמח אם תבקר פה בשנית. כולנו מבינים אותך. פלסר,אני פה תמיד בשבילך

מסכים עם ענת פלסר גם אותי..

שיכנעת לא לעזוב את הפורום שהיה את כל הבאלאגן עם המנהל. למרות שרציתי לקחת פסק זמן לתקופה והרבה בגללך נישארתי. אבל כמו שענת ואני אמרנו רצונך הוא כבודך.וכל מה שתחליט מקובל עליינו מקווים לראותך במהרה כאן. להשתמע...אורן...

ינשוף23

New member
פלסר אנחנו תמיד פה בשבילך!

אהלן פלסר אני מצטער לקרוא את אשר כתבת,ורק שתדע שאנחנו פה תמיד בשבילך. ברק- מה קורה,לא נורא מקסימום תצטרף אליי ואל אורן בלילה. ענת- מה המצב,איך השיניים,אמאלה איזה פחד,איך אני שונא רופאי שיניים אני מקווה שאת עושה עם השיטה החדשה-בלייזר בלי כאבים,כך לפחות מספרים. אורן- הכל טוב?עוד משחק דוקים?נדבר בקרוב.... דרך אגב מה עם רות???לא רואים לא שומעים. יאללה שתהיה בנתיים שנה טובה ותתחילו להכין את רשימת הסליחות. ביי ינשוף!

ינשוף הי:

מה שלומך? איך עבר החג? השיניים? כבודם במקומם מונח
ברצינות-אני התחלתי לטפל,ואני שמחה על כך,לשאלתך:לא אני לא עושה שום ליזר! בקיצור הכל כרגיל הא נזכרתי: הרופא המחוזי בשיקום קורא לי לפגישה! מה הוא עוד פעם רוצה מהחיים שלי???????? מעניין מה יש לו להגיד לי. תגיד- איזה אוטו הזמנת?? איך זה מתקדם? ושאלה חשובה:התחלת ללמוד???? או שרק באוקטובר?

ברק 188

New member
ינשוף אתה כז חמוד

תגיד איך מטרפים לחוג הדוקים ואיזה ליגה אתם? לגבי המכוית ראיתימ אותך אזל השן אריק מה יצא?

מה המצב עזריאל וואלה ישנתי

עד עכשיו הייתי כל כך עייף מהסופ"ש האחרון החג הזה שהגעתי הבייתה ב-6 בערב ונישפכתי לישון עד עכשיו. מה איתך איך עבר החג? מקווה שעשית חיים.טוב אני סומך עלייך.ובקשר לדוקים אז היו כמה משחקים בחג הזה. במיוחד אחריי הבילויים אתה יודע כרגיל. ובקשר לסליחות אז קודם כל יש לי לבקש רק מ-3 אנשים סליחה.ואני אעשה את זה בזמן אחר ולא בכיפור הקרוב. כי אני משחק דוקים ב......אתה כבר מתאר לעצמך איפה... טוב חברה אני בצ´אט קצת כרגיל בתפוז מי שבא לו מוזמן. עזריאל אני מחכה לך שם... להשתמע אורן...

למעלה