שנה טובה לכולם!

el80

New member
אהובי, נראה לי שהקארמה שלך כבר משתפרת,

היקום הרחיק אותך מלחזור על הטעות של אתמול, והזיז את השעון דקה אחת קדימה (אולי שנייה אחת). זה סימן שתהיה לך שנה טובה, ואני שמחה עד מתרגשת מכך מאד
אפשר לשאול מה תאריך הלידה שלך?

זהר נבט

New member
אני לא מאמין! את ממש מדויקת... (למקורית)

איך את ידעת שזה שמי? קוראים לי ג'ק, אבל אני מניח ששכחת את הפסיק למעלה... אני באמת לא התכוונתי להסתלבט, ובטח לא לצחוק עלייך. אני חושב שיש מצב להיפגש. הלילה ישנתי דיי טוב ואפילו חלמתי על איך שאת נראית (אדמונית עם נמשים על המצח? אולי...)

e l 8 0

New member
האם אתה מרגיש שאנו נשמות תאומות??

אנ ממש נרגשת לפגוש במישה שמרגיש כמוני רוחי הלילה תשקוט על משכבה בכל זאת אשמח להיפגש איתך

el80

New member
מה קורה פה? אני רוצה לדעת מי זה מתחזה לי

ומנסה לעשות צחוק על חשבוני! גלה את זהותך מיד!

e l 8 0

New member
אני לא יודעת על מי אתם מדברים אבל..

נורא נפגעתי כי אני אכן אדם רוחני למען האמת שמי האמיתי אגם הוריי קראו לי על שם אגם בארה"ב שבו אחותי איבדה את רגלה. אני באמת רוצה להכיר אותך ואשמח לשמוע ממך. ברכת שנה טובה אור ורק טוב

זהר נבט

New member
אני כבר לא יודע למי להאמין!

נכנסתי לפורום לחפש נפש תאומה, לא רגל. נמאס לי מכולכם, אני הולך לחפש את עצמי בפורום אחר, וכדאי מאוד של הפסולת האנושית, שמשפיעה כל כך לרעה על הלך הרוחות בעולם.

e l 8 0

New member
אני אכן אמיתית ושמי אגם

והא שמך אכן זהר ? אני נהיית סקרנית מיום ליום עקבתי אחריך, ואני חושבת שאני מכירה אותך אבל לא בטוחה.. צור עימי קשר אם לא פשוט אתקשר בעוד 5 דקות לנייד שלך

נראה לי שיש פה

כמה אנשים ממש משועממים- שבאו לנסות ולעשות צחוק מאנשים אחרים אך הבדיחה היא עליכם מקווה שיחסמו אתכם בקרוב

e l 8 0

New member
יש פה אנשים רוחניים. אתם לא רציניים!!

אני ממש נפגעתי עד עמקי נשמתי היום אני עושה שחור לכולכם

למעלה