שנה טובה לכולכן!!!

כרכומית

New member
שנה טובה לכולכן!!!

כל הכבוד לאלה שמצליחות לשמור, ולאלה שקצת נופלות וחוזרות לתלם וגם לכאלה שעוד ממתינות אבל יודעות שיחזרו לדרך ולרגל חגיגות אמצע החודש (העמוס בחגים) מה היתה ההצלחה הכי גדולה שלכם עד עכשיו??(מול האוכל*)

יעלייה

New member
שנה טובה גם לך

אני חשובת שההצלחה הכי גדולה עד כה, והיא באה לידי ביטוי רק באחרונה אף על פי שאני מודעת לחשיבות העניין כבר מזמן, היא הקטנת הכמויות. אני דווקא מרשה לעצמי יותר חריגות מבחינת אוכל שאינו דיאטתי בהגדרה, קצת מתוקים, קצת אלכוהול, אפילו קצת גבינות קשים (אלוהים ישמור...), דברים שלא העזתי להכניס לפה לפני כמה חודשים. עכשיו אני יודעת שלפעמים אפשר, אבל במידה. אותו הדבר עם ארוחות רגילות, ואפילו התייעצתי כאן יחסית לא מזמן - למדתי לא לנפח את עצמי עם ירקות, להקטין את מנות החלבון. אם פעם הייתי אוכלת 5 כדורי בשר (ונגיד אפילו שזה היה בלי לחרוג מהמכסה היומית), היום אני מסתפקת ב-2 או ב-3 ולא מרגישה רעבה או מקופחת! מבחינתי זו ה-הצלחה שלי, כי גם כשאכלתי בריא, תמיד אכלתי בכמות גדולה (והעובדה שירדתי במשקל תוך כדי קצת הכשילה אותי, המשכתי לעשות את זה). יצא קצת ארוך ומבולבל...

כרכומית

New member
הורדת הנפח בארוחות!! הצלחה מצוינת

ללעוס לאט לעצור כששבעים, כל הכבוד נשמעת התקדמות מצוינת

ליאת 0212

New member
שנה טובה כרכומית../images/Emo75.gif

ההצלחה הגדולה? אין כזו

ליאת 0212

New member
גם לא. וזה לא שאני מחמירה עם עצמי!!

בערב החג היינו אצל חמותי, אוכל בעעע אז זה לא שהרגשתי שעמדתי בהצלחה באיזשהו פיתוי. ואכלתי קינוח ופיצחתי גרעינים. יום אחרי, אצל אמא שלי- אכלתי מכל הבא ליד. רביעי- כנ"ל. אה, בשלישי עשיתי הליכה. זה משהו קטן.

שנה טובה ../images/Emo74.gif

ההצלחה הכי גדולה אצלי מתבטאת במתוקים - למדתי לאזן את עצמי סוף סוף אחרי שנים.

האמת שלאט לאט

מאחת שהיתה מחסלת חבילות שוקולד כמעט 2 ביום ירדתי והצלחתי קודם לאחת משם כבר היה קל יותר להמשיך עד שזה הגיע להיום לבערך 2 קוביות משהו כמו אולי 3 פעמים בשבוע ולפעמים פחות.

למעלה