שנה טובה לכולכם!

boy for pele

New member
שנה טובה לכולכם!

ברכות לשנה באה עלינו לטובה! שנהיה לראש ולא לזנב, וכל הבלה בלה בלה הרגיל. אז הרבה בריאות, הצלחה, שמחה וחוויות יוצאות דופן בשנה הקרובה, ושתזכרו אותה להרבה זמן! אוהב את כולכם, אתם סבבה! ברכה מיוחדת ליוצאים לדרך חדשה - מתגייסים, משתחררים, מתחילי הלימודים, מסיימי הלימודים ומתחילי עבודות חדשות לטווח ארוך. תצליחו בדבר החדש שלכם לפחות כמו שהצלחתם בקודם! ולשם שינוי, אף מילה על טורי המלכה.

שנה טובה ומתוקה לכם יקיריי../images/Emo24.gif

שתהיה שנה טובה, מדהימה ומוצלחת
ושיהיה רק טוב
ב
אוהבת, ליבי

behappy

New member
שנה טובה טובה ../images/Emo23.gif

עם המון גדילה, וצמיחה, ומוזיקה, וטיולים, ואנשים טובים, ושינות יופי, ומתנות שוות, וחלומות חדשים וחלומות מוגשמים והתחלות טובות. וכמובן עם הופעות של טורי שתהיו בהם. [מותר לחלום!]

פלוטו24

New member
מצטרף לאיחולים../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif

אין ספק שהשנה האחרונה הפכה להיות אצלי באופן אישי לטובה ברגע שטורי הגיעה לכאן. לא יכלתי לבקש יותר. מאחל לכולנו שנת שלום, שלווה ושקט סוף כל סוף. שהמדינה תתאפס על עצמה ושלאנשים יתחיל להיות אכפת אחד מהשני ולא רק מעצמם.

rfranko

New member
שאאנה טובה שאאנה טובה ../images/Emo75.gif

שנה טובה ומתוקה לכולם זו היתה באמת פריטי גוד ייאר (קלישאות) שנת טורי נהדרת שתהייה ככה גם השנה הבאה הצלחה אושר והגשמה לכולם

black crow

New member
שתהא שנה מתוקה מ-../images/Emo74.gif

המכילה את כל משאלות ליבכם מאחלת את כל שתאחלו לעצמכם חוף

הגלויה שלי לוקחת את אלה שבדיסק

שתהיה שנה מגניבה, רווית שירים חדשים (וטובים!!) של טורוש. שנזכה לעוד הרבה הופעות, מפגשים, צ'אטים וכיף חיים. וגם כל האיחולים הקלישאתיים האחרים
.

black crow

New member
חחחח גלויה אדירה, כל הכבוד!

חייבת לציין שהשופר לא נראה כמו שופר בהסתכלות ראשונית...חחח אותי זה שיעשע מאוד...עדיין צוחקת חוף..חחחח הי הי הבטן חחחח טוב יאללה לנקיונות

הייתה לי הרגשה שתחשבי ככה ../images/Emo6.gif

אגב, התרנגול זה לסליחות וזה. חשתי צורך להסביר.

yuval k

New member
כפרות ../images/Emo3.gif

אני מוכרח להודות שאני ראיתי בזה שופר ושופר בלבד :X מה פספסתי?

behappy

New member
../images/Emo9.gifהוו את באמת גאון, קלייד אפילו אומרת לנו

שנהטובה בעברית [ולאוסטרלים לא
וזה] הוווו אני היפר!!!אכלתי מלא שוקולדים של חג!!!!!

למעלה