שנה טובה חברים!

שנה טובה חברים!

שתהיה שנה טובה, שתשמחו, שתאספו חוויות, תתגברו על הקשיים, תנוחו, תעבדו, ושתראו את הפירות של ההשקעה שלכם! ולא, לא העתקתי את זה משום מקום
שנה זה המון זמן, איפה אתם רואים את עצמכם בעוד שנה מהיום? איזה דברים אתם בטוחים שתעברו השנה? ושאלת השאלות - האם זו השנה בה ייצא הדיסק החדש של נטי???? (המממ...)

Rony 05

New member
שנה מצויינת!!!!!

אז האמת שגם הברכה שהיא לא הועתקה משום מקום, רק שכתבתי אותה שנה שעברה בשבילכם מכל הלב: הנה מתחילה לה שנה חדשה ויש להשאיר מאחור שנה שהיתה אולי קצת קשה לכן איחולים לך אאחל, שהשנה תתחיל בצורה הטובה ביותר ולא פחות חשוב, כך גם תגמר! וכדי שלא אשכח שום איחול, ב-א' אתחיל וב-ת' אסיים בתקווה שהכל כמובן יתקיים. אז לכבוד השנה החדשה, אני מאחלת מכל הלב: אושר בריאות גדילה דברים מפתיעים הצלחה והמון הופעות זכרונות שכיף להזכר בהם חיוכים, חיוכים ועוד חיוכים טוב בלב ים של הפתעות כנפיים כדי להגיע לכל מטרה לא משנה עד כמה היא רחוקה וגבוהה מזל נשיקות סיפוק עוד המון שנים טובות פריחה צחוק קרניים של שמש שיחממו כשקר בפנים רוגע שמחה תקווה שנה מצויינת ומתוקה, רוני.

דפנושית

New member
או איזה יופי

נראה לי שאני זוכרת אותה משנה שעברה :) ורואים שהיא נכתבה מכל הלב...

Rony 05

New member
אהה באמת? אז יש לי ברכת המשך

שכתבתי השנה, גם מכל הלב: הנה מתחילה לה עוד שנה חדשה ואני מקווה שמשאירים מאחור שנה לא כזאת קשה (הרי שנה שעברה בירכתי מכל הלב...) איחולים אף פעם לא מזיק לאחל, והרי שנה חדשה זאת הזמדנות נהדרת וחוץ מזה, אי אפשר להפסיק מסורת... אז שוב, ב-א' אתחיל וב- ת' אסיים בתקווה הכל יתגשם: אהבה בריאות גדילה דבש הצלחה והמון מתנות זכרונות שמעלים חיוך על השפתיים חברים שעושים טוב בכל הגוף טוב ים ושמש כיף להט מזל נשיקות סיפוק עניין פריחה צחוק קניות מוצלחות רגעים מרגשים שמחה תקווה שתספיק לפחות לשנה שלמה... שנה מצויינת ומתוקה, רוני.

RayoDeLuz

New member
שנה טובה!

מקווה ששנה הזו תהיה יותר קלה משנה שעברה
והלוואי שהשנה לנטליה יצא דיסק חדש..

דפנושית

New member
שנה טובה ומתוקה../images/Emo75.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לכולכם שנה מקסימה, מלאה בהפתעות ובהתחדשויות, באהבה ובמזל, בצחוק ובשמחה. מי ייתן וזו תהיה עבורכם שנה מיוחדת ומאושרת
באהבה ומכל הלב, אני

X יו יו S

New member
../images/Emo76.gifשתהיי שנה טובה../images/Emo76.gif

לי נראה שהשנה היא תגיע לארץ בגלל יאיר דורי :) או סתם כי התחשק לה פתאום

דפנושית

New member
וואו../images/Emo12.gif

שנים! מה קורה?
והלוואי שהיא תגיע השנה... אבל בתכלס, אין לה ממש בשביל מה לבוא לכאן לפני שהיא מוציאה אלבום חדש... לא?

Rony 05

New member
באמת אתמול שדיברנו היא אמרה

שהיא מתגעגעת אלייך ניר

"אליך"...

"אלייך" אומרים לנקבה
וחוץ מזה, היא באמת מתגעגעת, עבר מלא זמן מאז שנפגשנו פעם אחרונה

Rony 05

New member
מעכשיו אני אכתוב עם שגיאות בכוונה

כי אי אפשר איתך... חוץ מזה אתה מספיק חכם להבין גם אם אני מוסיפה י' או מחסירה י'.......... ואני בטוחה שהיא מתגעגעת......

X יו יו S

New member
היי לא יצא להגיב בזמן

אבל רציתי להגיד שמתי שרשמתי שהיא תבוא לארץ לא זכרתי שהיא זמרת
למרות שכתבתי שהיא תבוא לארץ בעקבות השאלה של ניר עם התקליט
קיצר שכחתי מזה(זה גם קורה
) והתכוונתי כמו שניר הגיב לך שתבוא לים
או\ו לשים פתק בכותל
או\ו לים המלח
עיקר שתבוא

לא לזכור שהיא זמרת?! זה כמו...

לא לזכור מי השחקנית הראשית בבובה פראית... בערך