שנה טובה, ושאלה...

• פותח הנושא Glur
  • פורסם בתאריך

Glur

New member
שנה טובה, ושאלה...

נעים מאד! הצטרפתי למועדון לפני שבוע. בני נולד במשקל 3300 בלידת ואקום והנקתי בלבד בית חולים. אחרי השחרור הביתה (יום רביעי) הבחנתי בכך שאין לא מספיק חיתולים רטובים. יצרתי קשר עם מדריכת הנקה, שתיקנה לי מעט את האחיזה והמליצה על שאיבות לצורך הגברה (7,7,5,5,3,3), ובנתיים חיזוק מבקבוק (כשההעדפה היא כמובן לתת קודם את החלב השאוב). כבר יומיים אני בנוהל הנקה, בקבוק, שאיבה. אחרי ההקדמה הארוכה (ותודה למי שהגיעה עד הלום), יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יודעת שיש הגברה? 2. בשאיבות יוצא לי ממש מעט חלב, לפעמיים מספר cc בודד ולעיתים בודדות עד 15-20 cc . האם זה לא מעט מידי? יש בכל זאת אפקט של הגברה ככה? 3. כמה cc אמור הקטן לקבל בכל ארוחה? תודה מיואשת

שנה טובה ומזל טוב

כתבת שיצרת קשר עם מדריכת הנקה. במקרים שבהם ההנקה לא מסדרת מומלץ לפנות ליועצת הנקה מוסמכת IBCLC שתמשיך ללות אותך עד שהמצב יתאזן. תעשי חיפוש פה בפורום לרשימת היועצות לפי מקום המגורים. שנית, באיזו משאבה את משתמשת? אם את שואבת כ"כ הרבה עמים ביום כדאי לפחות באופן זמני להשכיר משאבה ברמת בי"ח, כמו המדלה לקטינה. יש יועצות הנקה שמשכירות אותה או שאפשר מיד שרה. בכל מקרה, תפני ליועצת הנקה מוסמכת בהקדם! בהצלחה.

Glur

New member
שואבת בספקטרה

כעקרון המדריכה תמשיך ללוות אותי ויש לי פגישת מעקב אצל יועצת מוסמכת.

Which pump are you using?

You need a hosital grade pump to increase milk supply. which madracha hanaka did you see? I am sure that she called you to see how you are doing, and you shuold ask her all those questions.​

למעלה