שנה טובה ונפלאה

מתוקה71

New member
שנה טובה ונפלאה

אני רוצה להתייחס לדברים שקורים פה לאחרונה בפורום ונהיה פה מאוד לא נעים. לכל החדשים שהצטרפו לפורום בשבוע האחרון, אל תברחו זה לא ככה, זה לא היה ככה ואני מקווה מאוד שזה גם יפסיק להיות ככה. הסיבה לכך היא שמידי פעם מסתננים לפורום כמו לפורומים אחרים שמנצלים את הבמה הניתנת להם למלחמות אישיות. איך אינכם מצליחים להבין מי מחפש מלחמה ומי מנסה להשכין שלום? באירוע היו כמה דוכנים, איפה כולם? הייתה נוריתה כתבה ביקורת נוקבת אבל עניינית, פנינה אפילו הראתה הבנה ואמפתיה, כל הכבוד פנינה על שהצלחת לראות מעבר לאכזבה. אבל איפה כל היתר? פנינה נשארת לעמוד לבדך ביריד? אם כן בכלל מורידה בפניך את הכובע. נדמה לי או שרק החורזת הצליחה לראות שמדובר פה בריב אישי ולא מקצועי, על פגיעה באגו ולא בפרנסה. אם החורזת ופנינה כתבו שלא יפה איך שדברים נאמרו פה זה אומר שהם מנסים להשתיק אותכם? זה שהחורזת כתבה נגד המלחמה שהתעוררה פה לפתע לא אומר שהיא משתיקה אף אחד ובהחלט לא אומר שהיא בצד השני. חוץ מזה ממתי יש צדדים פה? כולנו רוצים להתפרנס גם המפיקים וגם הדוכנים. נוכלים יש ב"שני הצדדים" בואו לא נהיה תמימים. למיטב הבנתי, ואולי לי יש בעיה בהבנה, היא התכוונה שהיא לא צד בויכוח (חורזת, תקני אותי אם אני טועה). בשורה התחתונה מה שאני הבנתי מדבריה, זה בואו לא נריב. ולמי שכתב שזה כאילו מחרבנים עליך שוב ושוב וזה הופך לנורמה, אני לא חושבת שמישהו מחרבן עלינו, לא צריך להיות קיצוניים. אבל העצים ששורדים לאורך זמן הם אלו שמתכופפים ברוח. ותחשבו על זה. לסיום, אפשר להביע דעה ולדווח על אירועים גרועים (מי ייתן ולא ניתקל בכאלו בשנה הזו הבאה עלינו לטובה) אבל אפשר לעשות את זה תוך שמירה על שפה יפה ונקייה ועל רמה נאותה. בדף הזה לבד יש 4-5 דיווחים מאנשים וארועים שונים, תקראו את כולם ותבינו את כוונתי ש"תוספות הצבע" של גברת זואי הם לא לעניין. אני בטוחה שהשכל הישר יינצח.

למעלה