שנה טובה ומתוקה

stkachov

New member
שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

שנה טובה לכל חברי הפורום. כל שנה אנו מאחלים לאחרים ולעצמנו שנה טובה יותר, מוצלחת יותר... ובמקרה שלנו שיהיה לנו קל יותר עם הגימגום. אז נאחל לעצמנו זאת גם השנה, אוליי השנה נתמודד טוב יותר עם הגימגום ועם שאר הדברים. אני אישית מרגיש שבמשך השנה מאוד התקדמתי מהבחינה הזאת של המודעות לגימגום, ההתמודדות עמו והחיים יחד עם הגימגום. אני מצפה להמשיך כך גם במשך השנה הבאה. אני בטוח שלפורום יש חלק גדול מהסיבות לכך. אז שתהיה לכולנו שנה טובה, מתוקה ומוצלחת

b e ll

New member
שנה טובה ומתוקה

שנה שבה נדע להקשיב איש לרעהו שנה שבה נדע להבחין במצוקת האחר שנה שבה נדע להושיט יד לזקוק שנה שבה נדע לתת חיוך גם למי שלא חייך אלינו שנה שבה נפתח את הלב גם אם לא נתבקשנו שנה שבה תרבה אהבת החינם שתהיה לכם שנה טובה, שנה של הגשמה עצמית, שנה של קבלה ומעל לכל שנה ללא ביקורת עצמית הרסנית.

hanhan003

New member
שנה טובה

שנה טובה לכל החברים. אני מסכים עם כל מילה של בל השנה האחרונה שהייתי שותף בפורום ובמפגשים נתנה לי חיזוקים ותובנות חדשות

The big man

New member
שנה טובה

שנה טובה ומאושרת לכולם! חג שמח! שתהא זו שנה מוצלחת, שנת-אושר ועושר ושכל אחד יגשים את כל המטרות שלו

שרוך

New member
../images/Emo55.gif שנה טובה ומתוקה../images/Emo52.gif

בס"ד לכל חברי פורום גימגום סורי אם פגעתי דיברתי לא יפה העלבתי פה אנשים!!!! אני מאחל לכם שנה של אושר של אהבת האני שנמצא בתוכך שרוך

טינה 18

New member
ובנימה זו אומר שנה טובה ומתוקה..

לכל החברים בפורום!! סליחה אם פגעתי באחד מכם
.. באמת שלא התכוונתי, הרי כולנו בני אדם ולפעמים אנחנו שוגים..

shuky63

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום

שנה של קבלה עצמית והמון פטפטת בלי פחד

למעלה