שנה טובה ומבורכת . וחג שמיח. לכולם.

uoli13

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifשנה מתוקה....

ומבורכת ואנשאללה שנת שלום לכולנו וברכה מיוחדת לאלו שנולדו 13 ל יולי

nrmin

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה

שנה טובה ומבורכת עם תקווה לשלום צודק ,ותקווה שהתבונה וההגיון יתגברו על ההשתלטנות והיצרים,

glock X

New member
שנה טובה לכולם......GLOCK X מאחל...

שנה טובה ומבורכת לאחינו היהודים, ולכולם יהודים ערבים אנגלים קזחסטינים רוסים אתיופים רומנים ממש לכולם,,,,שהשנה הזאת תהיה טובה יותר מהשנה שחלפה לה בטוב, אני מאחל לכם בריאות טובה, יציבות כלכלית
, ובעיקר המון אושר המון המון אושר, שהשמש תמשיך לזרוח עליכם גם בימים החשוכים, ושאלוהים ימשיך לחייך לכולנו מלמעלה....

ואוו יולוש..כעת קלטתי את הניקניים

אז את ילידת 13 לשביעי שיוו אתה לא יודעת איזה אהבה יש לי לתאריך הזה חברה הכי טובה שלי ואבא שלי נולדו ביום זה ובכלל 13 הוא מספר המזל שלי אז הנה עוד סיבה למה אני אוהבת אותך

uoli13

New member
ואם לא תפסיקי לאהוב../images/Emo7.gif

אשה אש גם אני אהבת אותך, ואהבת האש שבוערת בתוכך, ואת הראש הטוב שלך . ממש צר לי להגיד לך שזה לא תאריך הלידה שלי, אלא של אדם מכסים הכי נחמד ,שפגשתי באמצע הדרך כאשר נסעתי לשום מקום . אני מקווה למרות הכל שתמשיכי לאהוב אותי.

אוהבת אוהבת אוהבת...../images/Emo24.gif

ובטח הוא היה מקסים אם בחייו המספר 13 משחק תפקיד!!

glock X

New member
יא אללה יולי את רצינית? יו איזה קטע

13 זה גם המספר מזל שלי זה מספר שלאן שאני לא הולך אני רואה אותו מולי, בהתחלה פחדתי כי יש שמועות שזה מספר מפחיד עד שדיברתי עם אנשי דת שהסבירו לי שהמספר 13 בגימטריה זה השם של אלוהים וזה מספר עם המון המון אהבה ושכל מי שיש לו את המספר הזה הוא מסומן מלמעלה על ידי אלוהים לא יודע אני לא מאמין בזה כל כך הרבה אבל זה הרגיע אותי ועשה לי טוב וההפתעה הגדולה שלי הייתה זה שהלכתי לקנות את המסוק וכשקיבלתי את השלט של המסוק אז התדר היה מספר,,,,,,,,חחחחחחחח תראו בעצמכם...אני מאוהב במספר הזה.......מדליק!!

uoli13

New member
../images/Emo24.gifתודה אני ממש רגועה

אחרי כל מה שאמרת על מספר13 אני ממש מאוהב במספר הזה אני אאמץ אותו

adala

New member
מאחלת שנה טובה../images/Emo39.gif

מאחלת שתהיה שנה טובה שתהיה שנת שלום

למעלה