שנה טובה וחתימה טובה

סמסרה1

New member
שנה טובה וחתימה טובה../images/Emo48.gif

לכל חברי הפורום היקרים שוב, שתהא לנו שנה טובה וחתימה טובה. הרבה בריאות, שלווה, נחת ושמחה.

לחיי נפש בריאים שנכתב בעזרת השם

לכולנו ולכל בית ישראל,אני מצטרף לסמסרה ומאחל חתימה טובה לכל משתתפי/ות הפורום.אלו הם ימים של תשובה וחשבון נפש,ימים שנדרשת בהם התקרבות,אהבה ומעשים טובים(כל השנה צריך לשאוף למעשים טובים)והתעוררות. שתהא זו שנת חלום ומתיקות לכולנו. א מ ן !

סמסרה1

New member
אהלן ציוני

מה אגיד לך? אסור לשקר, גם אם הכוונה טובה, כי בדרך כלל בסוף תמיד מסתבכים. אם אתה זוכר, סיפרתי , שהבן שלי קיבל צו מילואים לתחילת דצמבר למשך חודש בקו החדש בעזה, ושהוא ביחידה מובחרת. עשיתי קומבינה עם רופא המשפחה שלנו שצחוק הגורל הוא גם רופא החטיבה של הבן שלי, ושחררנו אותו מהמילואים. לבן שלי אמרתי שנבטל המילואים בגלל שהוא התחיל ללמוד ולהעדר תקופה כל כך ממושכת זה יוציא אותו לגמרי מהדרך. כלומר, הוא הסכים מסיבת לימודים. עד כאן הכל טוב. היום התקשרה לפלאפון האישי שלו קצינת הקישור ואמרה לו, תראה בתאריך זה וזה ביקרת אצל רופא והוא שחרר אותך ממילואים מסיבה בריאותית אך הטופס לא תקין. והבן שלי אמר, שהוא לא יודעת על מה היא מדברת, הוא לא היה אצל רופא ולא ביטל מילואים מסיבה בריאותית. השיחה התנהלה הרבה זמן, עבורי זה היה נצח נצחים, כי שמעתיו אומר,"אני לא מאמין שמישהו מהמשפחה יעשה לי את זה..." אז היא אמרה שזה זיוף אם כך ועברה... והוא ביקש שהיא תשלח לו הביתה הניירות שהוא יראה במה מדובר. ועכשו הסתבכתי שוב. ואתה יודע, הבן שלי נותן בי אמון, והבאתיו לדרך המלך בינתיים ואני מתה מפחד שמשהו יהרוס הכל.

זה נכון,אסור לשקר!!!

כידוע לך סמסרה,מצווה גוררת מצווה,ועבירה גוררת עבירה.ועוד נאמר במקורות כי 'מדבר שקר תרחק'.אני למשל כבר מזמן הבנתי והפנמתי שחליתי. זה לא היה דבר קל,התכחשתי בתחילה לדבר,אבל כיום אני מבין ומפוכח.אין לי אשליות שארפא לחלוטין,אך אני משוקם ועומד על רגליי.נהיר וברור לי כי ללא נטילת תרופות קבועה ומסודרת,המצב הפסיכוטי ישוב ואני אאושפז.אינני רוצה בכך ואני מקפיד ליטול תרופות!לשמחתי אין להן תופעות לוואי(טיפה השמנתי,אבל יש מי שאומרים שזה מחמיא לי, לעומת המראה השדוף שהיה לי קודם)וזה מזלי.אני ערני שעות רבות לשמחתי. תבהירי לבנך שאין הוא כשיר לעשות מילואים!!! למה ללכת סחור,סחור???! הרי את יודעת שאמרו שלשקר אין רגליים.תעמדי ותתיצבי מולו באומץ,אחרת הוא באמת לא יאמין בך יותר!!!האמת(גם אם היא כואבת)עדיפה! שיהיה לך בהצלחה. ש ב ת ש ל ו ם

סמסרה יקרה

תרשי לי גם להגיב לך... אני מבינה שיש לך כוונת טובות וממה שמשתמע מכל מה שאת כותבת בפורום הזה את אמא נהדרת ומגוננת, אך עם כל הכוונות שלך בנך צריך לדעת את האמת גם אם היא באמת כואבת.... זה לא הוגן לעשות לו דברים מאחורי הגב אני מאחלת לך שתמשיכי להיות מקסימה ואוהבת מאחלת לך שיהיה לך הרבה כוח להתמודד... שנה טובה לך ולבני ביתך רויטל .

אם הבן רוצה להשתחרר

מסיבות לימודיות - מה זה מפריע לו קומבינה של סיבות רפואיות? שיחרור הוא שיחרור לא? או ששיחרור מסיבה רפואית שונה באיזושהי דרך?

סמסרה1

New member
תודה אנשים יקרים

בוקר טוב נכון, גם אותי למדו עוד מינקותי, שהשקר הטוב ביותר הוא האמת. בינתיים, הסתבכתי. מסובבת בראשי איך לצאת מזה בהכי פחות נזק. יתכן, שהאשמה לא רק בי היא גם ברופא המשפחה. שראיתי בו אחד שמבין ויודע. לציוני, גם הבן שלי עכשו חי חיים קרוב מאוד למלאים. הייתי רוצה, שהוא ידע יפנים ויקבל המצב. בצורה כזו, שיבין שזה לא סוף העולם. ומי שמבין ומקבל זאת (כי אין ברירה) גם משדר ביטחון בעניין כלפיי הסביבה. אז מישהו צריך להסביר לו. לדעתי, הפסיכיאטר צריך. כשקצינת הקישור התקשרה אליו והוא ענה לה: "בני ביתי לא יעשו לי דבר כזה..." אתם מתארים מה חשתי. שתהייה לכם שנה טובה וחתימה טובה. אגב, מזה כמה ימים לא יכולתי להיכנס לפורום , מכיוון שהפרסום של קופידון התיישב לי על דף הבית של תפוז ולא יכולתי לעשות כלום. גם עכשו מצאתי פטנט והצלחתי להיכנס בדרך אחרת לכאן.

למעלה