שנה חדשה

יפעת*

New member
שנה חדשה

מי שאוהב את ראש השנה שיקום, שיעז לומר שהוא נהנה מההילולה המשפחתית, כשכל הדודות שואלות נו מתי תתחתן/ני כבר ואם את/ה כבר נשוי אז..... ומה עם איזה ילד??? מה את/ה עושה .... אההה הבן שלי.... רק נחמה אחת יש בחג הזה הוא מופיעה פעם בשנה וזהו. (ולא נתחיל לדון עכשיו בפסח דיה לצרה בשעתה). אבל מלבד ערב החג הנ``ל יש לנו באמת הזדמנות לצייר קן דמיוני ולהחליט מה אני רוצה לעצמי בשנה הזאת ובשביל עצמי והסובבים אותי לשנה החדשה, מה אני מאחל לעצמי ולאהובי ואוהביי,ואפילו הזדמנות חגיגית להרים טלפון למישהו ששכחנו במשך השנה (בתנאי שמצטערים על השכחה כמובן). אז בהזדמנות זו אני רוצה לאחל לכל באי הפורום : שתהיה באמת ש נ ה ט ו ב ה כל אחד לפי משאלות ליבו, ובעיקר שנה של כתיבה פוריה מפרה ומעניינת לכולנו כאן בפורום ו......... חג שמח יפעת

אוריאנה

New member
שנה טובה לכוווווווולם

יפעת, שנה טובה לך וכמו שאומרים המבוגרים,``לכל בית ישראל``. אני מאחלת לכולכם את מה שאני מאחלת לעצמי השנה ובכלל. שנה טובה שנה טובה שנה טובה שנה יפה שנה שקטה שנה שלוה שהשנה הזאת תהיה שנה טובה שנת שלום וביטחון ואהבה. אוריאנה

דין1

New member
יפעת

מוקדם מעט לאחל , יש עוד כמה ימים אבל אני עוקב מעט אחרי כתבייך ואני מאחל לך כי החל מהשנה החדשה אוכל לקרוא יותר סיפורים משמחים יותר עליזות יותר אושר והכי חשוב שתגשימי את משאלות ליבך כפי שאת רואה ורוצה אותם לכולנו מגיע ממני

יפעת*

New member
דין

עדיף מוקדם מאשר לעולם לא תודה על האיחולים ובאמת שיהיה לך כל מה שאתה מאחל לעצמך שנה טובה (כבר בפתח) יפעת

למעלה