שנה חדשה

Zeev Foux

New member
שנה חדשה

ואני רוצה לעשות (בעזרתכם האדיבה) בדק בית קטן. אנא היכנסו לרשימת המורים באתר וושו, או לקישורים הנבחרים ועדכנו אותי אם המורה שלכם/המועדון שלכם אכן נמצא שם, ואם הנתונים מדוייקים ויש כל מה שהייתם רוצים לראות. תגובות יש לשלוח ל [email protected] חמש דקות של מאמץ לנו - יחסוך לתלמיד החדש שעות של חיפושים. תודה על הטרחה זאב

NetGangsta

New member
בהזדמנות זו אני אשאל

מה עם הדפים האישיים?! האם אתה עובד עליהם? האם הם יועלו בקרוב לאתר? אני אשמח אם תוכל להעריך עוד כמה זמן זה יהיה מוכן...

Zeev Foux

New member
אני מעריך שממש בקרוב -

יש לי פגישה בנושא זה מחר בבוקר.... ובהזדמנות זו, מה הייתם רוצים לראות כלול במסגרת של "דף בית" של מורה/בי"ס? זאב

NetGangsta

New member
האמת ששאלת אותי את זה פעם

ופירטתי לך בדיוק מה צריך להיות, אבל אני אנסה לחשוב שוב. בוא נראה: שם, טלפון, מיקום, שיטה (אולי גם לינקים עם מידע על השיטה), שנות ותק של המורה, שנות ותק של הבית ספר, גודל בית הספר (מספר תלמידים) ואולי אפילו מחירון (אבל על זה אתה כמובן צריך לדבר עם כל מורה ומורה ולשאול אם הוא מסכים שהמחירון שלו יפורסם, אז זו קצת בעיה). בקיצור, אני מבין שעבודת איסוף המידע היא לא קלה, הרבה טלפונים לעשות... אבל אני מקווה שזה יהיה מוכן בקרוב. זהו, מקווה שעזרתי לך (וגם הקפצתי עכשיו את ההודעה הזו לראש העמוד אז אתה בטח תקבל עכשיו עוד רעיונות מאנשי הפורום).

Zeev Foux

New member
דיברתי זה עתה עם שותפי, ונראה שתוך

שבועות בודדים (לא רוצה להיות אופטימי יותר מידי) הכלי הזה יהיה מוכן. נשארו רק מספר פרטים טכניים לברר/לסגור וזהו. הודעות בהמשך זאב

amir_aikido

New member
פרטים נוספים

יש עוד כמה פרטים שאני חושב שכדאי שיופיעו בדף אישי של מורה: 1. ימי ושעות אימונים. 2. איפה למד, ממי ... (בתנאי שאותו מורה מוכן לפרסם זאת) 3. "דבר המורה" - אם יש לאותו מורה משהו שהוא רוצה להגיד על עצמו (הייתי מגביל זאת לפסקה או שתיים). ואחרון: תאריך העדכון - הרבה מהפרטים מאוד משתנים לאורך השנים - מספר תלמידים, מחירים, ימים ... אמיר נ.ב. חזרתי מטיון באירלנד
זה עתה - לכן לא הייתי בפורום ...

NetGangsta

New member
ימי ושעות האימונים זה

רעיון טוב ששכחתי באמת. אבל על העניין של "ממי למד" חשבתי והגעתי למסקנה של-90% מהאנשים זה לא אומר כלום. ברור שכשאני רואה שמורה אחד למד מ"מאסטר צ´ינג צ´אנג צ´ונג" ומורה אחר למד מ"מאסטר יאנג שי מוטו" אז אני יודע שהראשון יותר טוב. סתם... :)
אבל העניין של המורה ממש לא עקרוני וסתם מקשה על עבודת איסוף המידע. אחרי הכל, לא קל להבין בטלפון איך קוראים למורה או איך כותבים את השם שלו. הרי לא ייקראו לו משה כהן. :)

למעלה