שנה חדשה??? שמתם לב???

חרדלש

New member
שנה חדשה??? שמתם לב???

יקירי ויקירותי (יש כאן כמה כאלו), שמתם לב שהתחילה שנה חדשה? עוד הרוגים בכבישים שמתם לב שהתחילה שנה חדשה? שוב מלחמה עם הפלסטינים שמתם לב שהתחילה שנה חדשה? מהומות עם ערביי ישראל שמתם לב שהתחילה שנה חדשה? הפעם הצלחנו לקומם גם את הבדואים והדרוזים שמתם לב שהתחילה שנה חדשה? שוב משהים את המשא ומתן לשלום שמתם לב שהתחילה שנה חדשה? עוד בעל שהרג את אשתו שמתם לב? שמתם לב שהתחילה שנה חדשה? אני לא. שתהיה לנו שנה משופרת.

הילי

New member
לברוח?

שנה חדשה אימרי לי בבקשה... אמ הייתי יכולה לברוח אז לאנ?? הייתי רצה אלייכ ו...... מבקשת מעט חסד כמו ילדה אבודה לו יכולתי עכשיו לעצור לא לראות את הצללימ מאחורי גבי מתגנבימ לו רק יכולתי לברוח הייתי מגלה שאינ לאנ ובטח לא אבינ לעולמ למה רציתי בכלל

מימי 51

New member
רק משופרת,

חשבתי על alt+ctrl+del - כהצעה ואז להתחיל ממש מהתחלה, ואז גיליתי בעודי מהרהרת שגם שנה שהתחילה יכולה להיות סוף וגם התחלה לדרך אחרת, וכולי תקווה כי אכן במהרה תחלוף הרעה, ולכולנו מאחלת רק שנה משופרת, שתהא כשמה תשס``א ותשא רק ברכה, ת-הא ש-נת ס-בלנות ס-ובלנות והמון א-הבה

למימי1-לו יהי.......

מימי יקרה! כבר מזמן רציתי להגיב על מה שאת כותבת בפורום, הלואי שיתגשמו כל ברכותיך ומשאלותיך לך אישית ולכולנו, ובעיקר בגדול - לעם ישראל בפרט ולשאר הלאומים והיקום כולו. אנחנו עוברים בימים אלה תקופה קשה מאוד ואני מייחלת שתסתיים ללא קורבנות נוספים משני הצדדים, כי אין הבדל בין אם יהודיה לבין אם פלשטינאית. הדמעות - אותן דמעות......., הצער אותו צער מי יתן ונראה יותר אור ואהבה, אחווה ורעות. אוהבת ומעריכה-נועה 49

למעלה