שנה חדשה בפתח !!

מצב
הנושא נעול.

הוביטית

New member
שנה חדשה בפתח !!

שנה חדשה בפתח !!
נכון שזה לא ראש השנה שלנו , אבל אפילו קופות החולים מקציבות לנו טיפולים לפי השנה האזרחית (.. אמרה הוביטית שנאלצה לחכות חודש כי מיצתה את מיכסת הטיפולים האפשרית לשנת 2004 ) האיחול הכי גדול שאני מאחלת לכולנו שנצליח בטיפול הראשון של 2005
נרים יחד כוס
שמפניה ( בנתיים עוד מותר לנו) . הלוואי שתהיי זו השנה של כולנו

עמית@

New member
../images/Emo48.gif

שנה חדשה בפתח !!
נכון שזה לא ראש השנה שלנו , אבל אפילו קופות החולים מקציבות לנו טיפולים לפי השנה האזרחית (.. אמרה הוביטית שנאלצה לחכות חודש כי מיצתה את מיכסת הטיפולים האפשרית לשנת 2004 ) האיחול הכי גדול שאני מאחלת לכולנו שנצליח בטיפול הראשון של 2005
נרים יחד כוס

פּוֹנְג

New member
עד כמה שאני יודעת הספירה היא לפני

מצטרפת
ותהיה: אם הם מקציבות טיפולים לפי שנה קלנדרית, האם הטיפול שהתחלתי עתה נספר על 2004 (המועד בו החתמתי תחילת טיפול) או על 2005 (אז תהיה השאיבה)?
התאריך בו הצטרפת לקופת החולים. ואני חושבת שהספירה היא לפי תאריך הוצאת ההפנייה ולא תאריך השאיבה עצמה, אבל זו רק השערה.

דא2

New member
שאלה על אישורים של הועדה

התאריך בו הצטרפת לקופת החולים. ואני חושבת שהספירה היא לפי תאריך הוצאת ההפנייה ולא תאריך השאיבה עצמה, אבל זו רק השערה.
שאלה על אישורים של הועדה
ראשית קבלו ממני בשעה 00:00
ענקית.. ועכשיו שאלה - אם הועדה אישרה לי שני טיפולים ולא השתמשתי בהם ב 2004 כי עשיתי את הטיפולים באופן פרטי האם אני אזדקק ב 2005 לאישור נוסף או שעומדים לרשותי שני הטיפולים עד לניצולם? מאחלת לכולן שנה אזרחית פוריה אמן.

MIF2004

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

שנה חדשה בפתח !!
נרים יחד כוס

יקרה שלי !!! שתהיה זו השנה שלך ושל כולן פה, אני מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק שטיפול הראשון של 2005 יהיה גם האחרון לשנה זו! נשיקות וחיבוקים!

אמן

שנה חדשה בפתח !!
נרים יחד כוס
אמן
לפני שנתיים הצלחנו בטיפול הראשון של שנת 2003. ההצלחה הזאת יושבת עכשיו על הידיים שלי... אם נצליח בתחילת 2005 יהיה הפרש של שנתיים בין הילדים. רצינו פחות אבל זה מה יש... בהצלחה לכולן !

מצב
הנושא נעול.
למעלה