שנה וחצי אחרי

דבורה102

New member
שנה וחצי אחרי

שנה וחצי אחרי שילדתי בת מקסימה, אני נזכרת בחיוך ברגע בו החלטתי לפנות לתרומת ביצית. נכון, זה נשמע מופרך וכשאתה נמצא ברגע הזה קשה לך להאמין שתתגבר עליו, אבל היום כל הפחדים, התהיות ותחושת האובדן והאבל נראים לי ממרחק שנה וחצי כל כך אזוטרים כשאני מסתכלת על הילדה שלי המושלמת. מה באמת חשבתי לעצמי? שאוהב את הבת שלי פחות כי לא אני היא זו שקבעתי אם יהיה לה שיער מתולתל או חלק? שארגיש שאני לא אמא שלה, כי לא אני זו שקבעתי מה יהיה הגובה שלה? אני זו שילדתי אותה, אוהבת אותה עד אין קץ ומגדלת אותה לפי הערכים שבהם אני מאמינה וזה כל כך הרבה יותר חשוב מקביעה של חיצוניות הילד.
ולכן, כל מי שמהססת - קדימה, קפצי אל המים. הם הרבה הרבה יותר חמים ממה שהם נראים. אין מאושרת ממני היום. כל רגע שבו המשכתי עם טיפולים אינסופיים נראה לי היום בזבוז זמן מוחלט. האושר שמגיע הוא כל כך גדול שהוא בולע את תחושת הוויתור על ביצית משלך ולא מותיר ממנה זכר. אל תוותרו!

מיה או

New member
התרגשתי!!! תודה לך על ההודעה הזאת. המון אושר!

עוגי555

New member
אוי איזו צמרמורת עשית לי!!!

הכי מזדהה איתך!
תודה על ההודעה והעיקר- תרווי נחת!!!
עוגי

TWEETY =^.^=

New member
הכי מזדהה איתך בעולם

אפילו עוד בטרם ילדתי וחוויתי את האהבה הזו לרך הנולד
ילד זה ילד זה ילד,,,ולא משנה מאיזה ביצית ואו זרע הוא נולד

מקסים

תודה שחזרת לפורום ושיתפת, אני בטוחה שזה מחזק הרבה בנות בשלב ההתלבטות וגם כאלה שנמצאות בתוך התהליך.
ואני מסכימה עם כל מה שכתבת, זה כל כך נכון ואני מזדהה עם הכל.

himm893

New member
ריגשת אותי ומיילותך מחזקות מאד !

היום בבוקר בדרך לבדיקות דם חשבתי ..... ! ובדרך לבדיקות דם שניה לפני סבב נוסף של IVF מספר 4 ואחרי כמה וכמה הזרעות שלא צלחו וגם לאור העובדה שבשני הטיפולים האחרונים שאבו זקיק אחד בודד שהיה ריק. ולאור גילי וכבר למעלה משנה שאני יודעת עמוק בתוך הלב שהדרך הזאת עומדת ופשוט מחכה לי....
והמחשבות רצות לי בדרך ואני מתחילה להבין שאני מבזבת זמן על עוד טיפולים אבל יש בי את הפחד פחד שמקנן ומציק .. אבל אני קוראת אותכן פה ופשוט מתחזקת!!!!

rabbitm

New member
תודה! ריגשת גם אותי!

שתהני מהילדה ותגדלי אותה באהבה אינסופית!

למעלה