שנה אישית 9

halva26

New member
שנה אישית 9

הבנתי מקריאה באינטרנט שאני נמצאת בשנה אישית מס' 9 ממה שהבנתי מדובר בשנה של סיומים האם זה אומר למעשה שבמהלך השנה הזו אין לי סיכוי לזוגיות? מה בעצם השנה הזו אומרת? אני כבר תקופה ארוכה מאוד ללא זוגיות וממש כמהה לה ... ממש רוצה להאמין שהיא נמצאת מעבר לפינה

ilanamysticana

New member
שנה אישית 9

שנה אישית מרמזת על הזדמנויות ספיציפיות או על התמודדויות. ההזדמנויות יוכולות להיות חד פעמיות ההתמודדיות קצרי טווח מדובר בשנה שבאה והולכת ומצבים ופוטנציאלים משתנים, (הרשות עדיין נתונה). אני אישית מכנה את השנה התשיעית שנה שמה שפג תוקפו אנו מנסים להיפטר ממנו. זוהי שנה של סיומים של סגירת מעגל. שחרור והתנתקות מדברים שאינם משרתים אותנו.רק אחרי שסוגרים דלת אחת מתאפשר שדלת אחרת תיפתח. הדלת החדשה תפתח בשנה אחרי שבה יש הזדמנויות להתחלות חדשות. לא מומלץ להתחיל משהו חדש כי דברים שמתחילים בשנה זאת בדרך כלל אינם נגמרים בטוב. שיהיה רק טוב.

זה הרבה יותר מורכב ממה שאת חושבת או מבינה

1. לשנה אישית יש השפעות נסתרות , ולכן רק לבוא ולומר שאת בשנה אישית 9 = לא אומר שום דבר . 2. חשוב מאוד לראות מה כתוב בתאריכי לידה שלך ובעצם מה מופיע במפה שלך . 3. 9 שייך לסגירות מעגלים אך בתפקידו הוא מבצע חיבורים חדשים וחשובים כחלק מהתהליך שלו ולכן זה מאוד תלוי עם אילו השפעות הוא מגיע . בברכה,קרן

למעלה