שנה אחורה...

שנה אחורה...

הכל התחיל ממש במקרה. הוא שירבט משהו על הנוף של השכונה. הוסיף כי היא נצפת מהחדר שלו בישיבה. היא נערה קצת שובבה, ראתה את שם השכונה- מקום מגוריה. ושלחה מסר. התכתבו קצת, התקשקשו, תיאמו רחובות. ציחקקו. ואז היא ביקשה והוא עשה. שרק שריקה חדה מחלון החדר. "שמעתי" היא כתבה לו. הם צחקו. למחרת קמו. משהו עמד שם בלב. לא ידעו איך לקרוא לו. אושר? פרפורים? הוא פותח את המסרים. "בוקר טוב חשבתי עליך הלילה. מאמין?" ככה מסר ספונטני ממנה. הוא ענה קצרות, קצת התבייש. שבוע עבר, בלילות הם לא ישנו. אחרי חודש כבר דיברו על חתונה. אחרי חודשיים הם נפרדו. שנה היא עמדה בליבו. ואתמול שלחה מסר. . .

חוצ ניק

New member
בשורות טובות בקרוב!

סיפור מרתק, מעניין וחבל שאתה קוטע אותו בשיא המתח...

kiss 18

New member
אחרי שנה היא שולחת מסר?? מה קרה התגעגעה??

(נידמה שלך שהיא אחת מכאן??
)

אם זאת אהבה..

רגע,על מה הגיעו הפרפורים?בגלל השריקה?או בגלל שהיא חשבה עליו בלילה??ואיך אפשר בכלל לחשוב בלילה על דמות וירטואלית?אין דברים יותר חשובים??בחיייאאאת...למה אנשים קוראים אהבה,אם יש כאלה דברים??מ ו ז ר..אוקי?ומה קרה בסוף??

שאלה

מבלי לפגוע באף אחד!!! האם יש כאן בפורום מקום ל'במה' לסופרים מתחילים... או שהפורום מיועד ל'שידוכים - חרדים', לדיונים ריאליים ואמיתיים בלבד???? כמדומני שאין עוד פורומים ל'שידוכים - חרדים' אולם יש פורומים רבים שיקבלו בשמחה סופרים מתחילים מהסוג המשובח... אני מתלבט כבר זמן רב.... אנא עיזרו לי.....

אני מניח שאתה מתכווין לחברה כמוני

אז אשיב לך,לענ`ד הפורום לא מיועד רק לדיונים,אלא גם לדיונים!!פורום כמו פורום הוא מקום שבו אנשים מביעים דעה,שואלים,מתייעצים,ולפעמים,כן לפעמים גם משתפים במה שעובר עליהם את החברה שהם מתייעצים ומיעצים איתם ולהם,,כך נראה קשר חברותי..אז איפה בדיוק הבעיה?!

טוב

טוב מאוד שחברים בפורום מביעים את מה שעובר עליהם (פורקים מהלב בלע"ז) זה באמת ממש מצוין, לו הפורום לא היה משמש אלא למטרה זו דיינו. הבעיה (לענ"ד) שיש כאן - כך נראה לי - כאלה שממצאים סיפורים נהדרים ו"מותחים" את חברי הפורום בכתיבתם המשובחת עם סיפורים שלא היו ולא נבראו אלא כאילו היו ונבראו, על זה שאלתי האם כאן המקום, וואני עדיין ממתין לחוות דעתם של החברים הנכבדים בעניין. תודה

למעלה