שנה אזרחית טובה!

סר גל ית

New member
שנה אזרחית טובה!

מי שיוצא אז שיהנה, מי שחושב שלא צריך לצאת כי זה לא חג שלנו (או שזה רק תירוץ....)שנה טובה. וכל מי שרואה בזה הזדמנות לפתיחת דף חדש.. בהצלחה לו!

YaLdoNet 4 EveR

New member
שנה טובהההה ../images/Emo117.gif

ושייהנה כל מי שיוצא היום.

שנה טובה לכולם....

בסך הכול החלפנו עוד מספר... וחוץ מזה לא ממש הרבה כי זה ראש השנה לא שלנו בכלל... אבל בכל זאת-שנה לועזית טובה לכולם

kedeman

New member
טוב נו! ספרו חוויות

מה עשיתם? מה היה? איך היה?

נ ו ם

New member
היה ממש טוב! (+שאלה לי"בתים ושות´)

למרות שלא עשיתי כלום אבל חבר שלי בא אלי והיה מאד כיף. אולי לא במקום להתלהב בפורום של התנועה אבל עברתי את השלב הראשון לניצנה ואני שמחה למרות שאני לא בטוחה שאני רוצה ללכת לשם. הבעיה היא שהמיוניים השניים לניצנה הם באותו סופ"ש של המתעניינים של התנועה ותהיתי האם אפשר להגיע למיונים של גרעין עודד בלי לבוא למתעניינים. מישו?? חולה. שלחתי את העבודה באמנות למשרד החינוך ו5 יח"ל מאחורי. נעם.

kedeman

New member
בדרך כלל יש גם מיונים שניים

ואנחנו גאים בך על זה שאת עושה שנת שירות (גם אם את בוגדת בנו!!!) סתם לא.. גאים בכל בכל אופן- לכי לאן שיהיה לך טוב ולאן שתהני ותרגישי שאת תורמת כמו שאת רוצה ויכולה. ובקשר למיונים שניים אני לא זוכר מי רכזת י"ב השנה אבל תטלפני אליה ותאמרי שאת במיונים אחרים. תבקשי להגיע למיונים שניים אני מאמין שאת לא תיהיה היחידה שתרצה

נ ו ם

New member
למיונים אגיע, הבעיה זה מתעניינים.

ויש רק פעם אחת. איך זה שעוד אין באתר תמונות מחנוכה?

לא חובה-זכות...

אין קשר בין המתעניינים למיונים. המתעניינים זה רק כדי לבדוק אם זה מה שבאמת את רוצה להתנדב לו, את יכולה לא להגיע אליו וללכת לגרעין, אבל חבל להפסיד(גם לך וגם לנו...)

מ ו ר ע ל

New member
אנשים איפה הציונות פה?

שנה טובה זה מושג ששמור אצלי לראש השנה! סילווסטר זה של נוצרים בכלל(לא שיש לי משהו נגד נוצרים שאף אחד לא יעלב) וזה בכלל משהו שרצח יהודים בכלצ אופן לא צריך לחגוג את זה ובטח שלא צריך להגיד על זה שנה טובה! וזהו

fresh mishmesh

New member
עומר יקירי

מצטערת, אבל מה שאני חוגגת זה לא סילבסטר אני חוגגת את ראש השנה האזרחית/לועזית

מ ו ר ע ל

New member
תחילת השנה הלועזית

אין דבר כזה אמנם אנחנו חיים לפייה אבל זוהי ספירה נוצרית מה לעשות..... ואני לא מרגיש צורך לחגוג אותה

yotamstei

New member
רק לידע כללי

סילבסטר היה אחד ממאות קדושים נוצרים שבמקרה מת/נולד ביום הזה (31/12) ואיך שהוא בישראל זה תפס ורק פה קוראים לזה סילבסטר (!) ומתלוננים כל שנה שהוא היה אנטישמי. מוגש כחומר למחשבה אמפרייה צורן!

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא אמור להזיז לכם מי סילבסטר היה

או מה הוא עשה. הוא כבר מת.
אנחנו ישראלים, ואנחנו, יותר מכולם, צריכים לנצל כל תאריך שנחשב מיוחד כדי לצאת ולהנות ולשכוח קצת את הצרות האחרות.
תחשבו על זה.

ויצמן j

New member
סילבסטר?

סילבסטר זה שם של אדם שהרג יהודים וכולם חוגגים את זה... כששאולים תשאלו מה עשית בתחילת השנה הלועזית\אזרחית...

kedeman

New member
לקחתי לתשומת ליבי

בכל אופן עומר- אמנם אנחנו יהודים וצריכים לספור את השנה היהודית ונכון שזאת לא השנה שלנו שמתחילה אבל עדיין זה השנה שאנחנו משתמשים בה לרוב מתי מתחילים ללמוד? (1 בספטמבר) מתי נולדת? (רוב האנשים זוכרים רק את התאריך הלועזי שלהם ולא את העברי..) איזה תאריכים רשומים לך ביומן בגדול? (אני לא יודע מה איתכם אבל אצלי כתוב בגדול המספרים ובקטן את התאריך העברי.. אם הוא בכלל רשום) אנחנו חיים לגמרי לפי השנה הלועזית ואנחנו העם שהכי אוהב לחגוג (מה זה משנה אם זה שלנו או לא?) אז למה לא לחגוג גם את התחלת השנה העברית וגם את התחלת השנה הלועזית?

מתחילים ללמוד בגלל העונות

לא כל כך בגלל החודש... אבל לתשרי יש נטייה לא לצאת במקום הכי מוצלח.

מ ו ר ע ל

New member
תראה תשמע

קודם כל נולדתי בג´ בטבת ואני זוכר את זה מצויין דבר שני שנת הלימודים דווקא הולכת בעבוע על פי השנה העברית שנת הלימודים תשס"ג וכו´ והמורה שלנו לתנ"ך רושם בכוונה את התאריך העברי זה נורא מצחיק בכל אופן היה פעם מערכון של זהו זהו שהעבירו חוק שהכל בארץ יהיה על פי התאריך העברי איזה ענק זה יכול להיות

kedeman

New member
לא נכון

את שנת הלימודים השנה התחלנו במקרה ממש קרוב לראש השנה אבל יש שנים שראש השנה מגיע חודש וחצי אחרי התחלת הלימודים מה שאומר שזה לא קבוע ככה אמרתי שרוב האנשים לא זוכרים את התאריך העברי שלהם (אני זוכר את שלי.. ואפילו יודע שאני בחודש מעובר- ל´ אדר א) יהיה מוזר אם הכל יהיה בארץ לפי תאריך עברי כי אז אנחנו קצת לא נתקשר כמו שצריך עם העולם

YaLdoNet 4 EveR

New member
אה ועוד משו.. לא רק בישראל זה תפס

כולם יודעים שהסילבסטר זה תחילת השנה הלועזית (או סוף השנה..) רק קוראים לזה "new year". בדוק.

למעלה