שנה אזרחית טובה!

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
שנה אזרחית טובה!

לכבוד זה שיש תאריך יפה בלוח השנה
פותחת שרשור חלומות קטן (כבר הבנתי שסיכומי שנה הולכים פחות טוב)
אז... סקר חלומות

יצא לכם לחלום חלומות שקשורים לסוסים?
באיזו תדירות? זה משהו קבוע אצלכם?
ומה אתם חולמים שקשור בסוסים?
ואם בחלומות בהקיץ עסקינן - אם נשים רגע את המציאות בצד לגמרי (תקציב, כשרון, תנאים וכו') - מה החלום הכי גדול שלכם שקשור בסוסים?

שנה טובה ושינה עריבה!
ולכל החוגגים - זה נדוש אבל סעו בזהירות ואל תנהגו שתויים.

jgut

New member
שנה טובה לכולם!

אני חולמת הרבה חלומות בהקשר לסוסים. יש חלומות שחוזרים על עצמם, יש כאלה חד פעמיים.

יש לי שניים לספר עליהם:
במציאות - כשאנחנו נוסעים לתחרויות אנחנו עושים הובלה במשאית עם עוד חוות מהאזור.
בתקופה שהייתי מתחרה עם דו, היה לי חלום שחזר על עצמו.
היא עולה למשאית ומפספסת את התחנה ומורידים אותה בחווה אחרת. כל פעם זה היה בחווה אחרת והייתי צריכה ללכת לחפש אותה.

החלום השני הוא מהתקופה האחרונה. חלמתי שהחווה נמצאת על חוף הים (הקטע הזה חוזר על עצמו בהרבה חלומות כבר הרבה שנים). בחלום הספציפי, המגרש רכיבה שלנו כבר היה הים.
במקום ראונדפן יש לנו בריכה עגולה שניראית קצת כמו ז'קוזי ענק. אני אמורה לטפל בדאנס והוא נמצא בבריכה ומשחק במים. אני ניגשת לכניסה ואני רואה שיש שם גם כריש ששוחה לידו. אני נלחצת מהסיפור ולא יודעת איך להוציא אותו.
אני קוראת לו שיבוא אלי ורואה שבמקום רגליים יש לו סנפירים וכל הגוף שלו שנמצא במים בעצם הפך להיות דג. הוא ממשיך להשתכשך במים ולשחק עם הזנב דג שלו.
אני כועסת עליו ואומרת לו שזה לא הזמן והמקום להפוך לבת-ים. אני אומרת לו שיבוא מיד לפני שהכריש יתקוף אותו. הוא בא וכל חלק מהגוף שיוצא מהמים הופך להיות בחזרה לסוס. אני מוציאה אותו ולפני שאני מספיקה לסגור את השער, יוצא אחירנו הכריש. כשהוא יוצא מהמים הוא הופך לסוס (לסוס ספציפי שתקף אותי פעם). אני לא יודעת מה לעשות ומבקשת ממנו שלא יתקוף אותי. אז הוא אומר לי "טוב" ואני לוקחת את שניהם לתאים שלהם.

אשמח לפרשנויות :)

ואם אנחנו מדברים על חלומות מציאותיים, אז החלום הבא שלי הוא שיהיה לי משק עם שטח לשחרר את הסוסים שלי. עכשיו ובעתיד כשהם יהיו זקנים.

giri

New member
יש לך חלומות מגניבים

סוריאליסטי לגמרי!
אין לי שמץ של מושג מה זה אומר

hanyou12

New member
שנה טובה!

קורה לי פעם בכמה זמן שאני חולמת על סוסים. זה בעיקר חלומות על פריזיאנים (לא יוצאים לי מהראש), ועל דהירה בשטח פתוח.
לפעמים זה גם על סוסים אחרים.
כשהייתי צעירה יותר דמיינתי שהמלאך השומר שלי הוא סוס ושלפי מצב הרוח שלי הצבעים שלו משתנים. הייתי מדמיינת אותו מתקדם ליד המכונית לפי המהירות שלה כשהיינו נוסעים והאמנתי שהוא מגן עלינו מתאונות (כי אבא שלי היה נוהג בפזיזות רבה בלשון המעטה והייתי צריכה את הביטחון הזה).
היום אני פשוט מדמיינת את קצב הנחת הרגליים בקאנטר ובגאלופ כשאני רוצה להרדים את עצמי, זה מכניס אותי לטראנס-טרום-שינתי כזה ועושה לי לילה טוב. חוץ מזה שזו הדרך השנייה - חוץ מהסתכלות על המון סוסים רצים - ללמוד איך לצייר סוס בקאנטר במנח נכון

החלום הכי גדול שלי שקשור גם לסוסים אבל גם לחיים שלי זה למצוא עבודה ברמת הגולן (אולי מורה בבי"ס אזורי איפהשהו), לקנות שטח אדמה עם בית קטן בצד ומקום למגרש רכיבה קטן ואורווה קטנה ולגדל בו סוס שאוכל לעבוד ולטייל איתו.

popi199

New member
שנה טובה לכולם

האמת, לרוב אני לא חולמת הרבה על סוסים אבל אם כן זה לרוב על סוגיות ספציפיות שנוגעות לסוסים הפרטיים שלי, לא מזמן חלמתי ששיקגו מת
ועל ההתמודדות שלי עם המצב וזה באמת משהו שמטריד אותי.

החלום שלי לסוסים זה דווקא להחזיר את כל העניין של הסוסים כתחביב מרכזי, שאני אוכל לדאוג לסוסים שלי ללא התחשבות בגורמים כלכליים ואמנם הסוסים שלי בבית אבל הייתי רוצה אורווה קצת יותר מפוארת בשבילם ומגרש רכיבה גדול שאני לא אצטרך ללכת כל פעם לחווה....

giri

New member
חלומות...

לפעמים אני חולמת על סוסים. זה ממש לא הדיפולט שלי אבל פה ושם יש לי חלום סוסים.
בדרך כלל זה חלום שקשור בסוסים שיש לי בחיים ולא משהו ערטילאי.
אחרי שעברתי לקנדה היו לי כמה חלומות שבהם אני מבקרת בארץ, בחווה שלי, ואני רוצה לרכב על הסוס שהשארתי שם ולא מוצאת אותו. אנשים בחווה מנסים לכוון אותי אל התא שלו, אבל אני לא מוצאת לא את הציוד ולא את הסוס, בעיקר כי החווה גדלה למשהו מפלצתי, יש בה מאות סוסים, והאורוות הנוספות נראות כאילו הוסיפו אותן טלאי על טלאי לבניין, ויש חדרי ציוד פרוביזוריים בכל מיני נקודות, ואני ממש הולכת לאיבוד.
חלום מבאס ומאד לא ברור.
חלום מוצלח יותר שהיה לי פעמים בודדות הוא חלום שבו אני בשיעור רכיבה, עושה מסלול (כל פעם בערך את המסלול מהשיעור האחרון) אבל הוא הרבה יותר גבוה מבשיעור, ואני עושה אותו מושלם ומרגישה שאני עפה בכל קפיצה (לא עפה מהאוכף, מרחפת). חלום כיפי לגמרי, הלוואי שיכולתי להזמין אותו כל לילה.

ולגבי חלומות בהקיץ - אני לא בטוחה מה החלום הכי גדול שלי, אבל נראה לי שכרגע זה להתחרות בספרוס. ואם אני מזניחה את כל המכשולים המעשיים (תקציב, כשרון, זמן וכו') אז הייתי אומרת שלהתחרות בספרוס בתחרות רצינית, ולא באיזה גובה של דרדסים באינדור. וכמובן שלמרות שזו תחרות וכו', הרכיבה שלי תהיה מאה אחוז מושלמת, והסוס יהיה מאה אחוז מאוזן ויפה, וכל רגע מהמסלול יהיה רגע שאפשר לצלם לכתבת תדמית על קפיצות ראווה. אה, וברור שאני אזכה במקום רציני כלשהו
אם כבר חלומות אז עד הסוף!

fliperit

New member
אני אענה על השאלה האחרונה

החלום הכי גדול שלי הוא מרכז רכיבה טיפולי ששם את הטיפול במקום הראשון ונותן שירות מקצועי ואישי, נטול שיקולים כלכליים או אחרים.

שנה טובה לכולם!

לגבי השאלות, רק מלחשות על התשובות אני נהייה פסימי, אז אני אסכם במשפט אחד- יש הרבה חלומות אבל הדרך עוד ארוכה.

למעלה