שנאת אחים

CANDY MAN

New member
שנאת אחים=עבריינים?

אריה היקר! בפעם הבאה שיאנסו את אחותך מפני שהיא לא לבשה לבוש מספיק הולם ויבואו שוטרים לעצור את האנס העבריין גם אני אצעק "שנאת אחים" בטיפשות ונראה איך אתה תרגיש... עדיף שלא תכתוב בכלל מאשר תבוא הנה מידי פעם ותכתוב שטויות!

CANDY MAN

New member
אני בטוח שאפילו אתה מסכים איתי....

שברגע שמתנחל הרים אצבע על שוטר הוא הפך להיות פורע חוק! כלומר, עבריין... ואריה הדוס היקר קורא למצב הזה "שנאת אחים".. אני לא רואה פה שום שנאה, אני רואה שוטרים שנלחמים בעבריינים! בקשר למה שכתבתי לאריה... אריה שלנו טען שאם בת הולכת בלבוש לא הולם (כלומר מכנסיים וחולצה רגילים) והיא נאנסת אז זה אשמתה... לך תבין עדיין נשארו אנשים דפוקים בשכל בעולם...

אתה מגזים...אתה רק מוסיף שמן למדורה

המתנחלים לא עבריינים, יש הבדל בין עבריין לבין מתפרע. נדמה שאתה כאילו מחפש כל צעד קטן של המתנחלים כדי להכליל על כולם שהם עבריינים, וזה לא במקום, אל תשכח שאחרי הכל הם עדיין בני-עמך. בקשר לזאת שנאנסת.. פה אתה צודק, אבל עדיין תגובה חריפה מדיי. אל תשכח שאלו אנשים עם סגנון חיים שונה, ולתקוף אותם על כך זו טעות. השקפת עולמם לא בהכרח תואמת את שלך, צריך להתייחס קצת בכבוד לשונים ממני וממך..

CANDY MAN

New member
תלמד להבין דברים!

לא אמרתי אף פעם שכל המתנחלים עבריינים! התייחסתי במפורש לאלו שהכו שוטרים וחיילים ולאלו שסירבו להתפנות מהחווה - יחי ההבדל הקטן! כנראה שלא הבנת, אריה שלנו לא באמת דוס, הוא יותר סתם דתי, אבל יש לו מחשבות ודעות של איראני מוסלמי קיצוני והוא בטוח שהוא צודק למרות שהוא מבין שמה שהוא אומר זה בזיון... זהו אריה שלנו...

ואני עדיין חושב ש

למגזר האורתודוכסי בארץ, יענו הדתיים והחרדים, יש השקפת עולם שונה משלנו, וכמו שאצלך אישה שהולכת עם טי-שירט וג´ינס היא נורמלית לגמריי, אצלהם זה ההפך, ולא צריך לקטול אותם על זה. במקום שנאת חינם, אהבת חינם, קבלת השונה.

EverMan

New member
וזה שאדם נולד 10 ק"מ מזרחה ממך

ויש לו השקפת עולם שונה (ולא , אני לא מדבר על טרוריסטים) נותן לך לגיטימציה לקטול אותו ? "במקום שנאת חינם, אהבת חינם, קבלת השונה." אתה אמרת זאת. לא אני.

ממש לא,

אך ברגע שהשקפת עולמו כוללת בתוכה ג´יהאד כנגדי, מותר לי לקטול אותו. שים לב, לא התייחסתי לטרוריסטים; התייחסתי לאיסלאם בכלליות, שעל דגלו חרוט הג´יהאד כנגד הכופרים, משמע נגד היהודים, הנוצרים, ולמעשה- כל מי שאיננו מוסלמי. אהבת חינם בינינו. לא ביני לבין אדם הגר 10 ק"מ מזרחה לי, ומעוניין לשחוט אותי בו במקום.

EverMan

New member
הגיהאד פועל רק נגד

אנשים הפוגעים באיסלאם ונגד מוסלמים הבוגדים בו. לא נגד ישראל. מה עוד - התקשורת היא זו שמציגה את זה כך , אבל זה לא. באופן כללי , אדם שתומך בחמאס למשל , הוא לא אדם שתומך בפיגועים. אלא אדם שתומך בקו החברתי-דתי של החמאס. בדיוק כמו 17 מנדטים לש"ס - אין להם את התמיכ הזו ... אבל בגלל שהם נותנים להם אוכל אחרי הלימודים (בדיוק כמו החמאס) אז הם יצביעו להם - כי הם שמים להם אתה אוכל על השולחן. זה לא אומר שהם תומכים בפיגועים. להפך - רובם אפילו לא תומכים בכך. מה שהפרנואדיות שלך לא מסוגלת לעכל זה - שלא כולם רוצים לחסל אותך ! רובם ורובנו רק רוצים לחיות בשקט !

זה כבר מוגזם

העובדות קופצות לך מול העיניים וקוראות לך שתסתכל עליהן- אבל אתה מסרב! מה זה משנה במה האנשים תומכים?! משנה למי הם מצביעים ומה הארגון מבצע בסופו של דבר! מספיק עם זה כבר, בוגד! הג´יהאד במקור מכוון כנגד הכופרים, אלה שלא קיבלו עליהם את מרות אללה. מכאן, היהודים והנוצרים נשארים מחוסנים. אבל במשך השנים, האיסלאם עוות בצורה מחפירה והפך מדת רגילה לדת אפלה וקנאית! אדם שתומך בחמאס לא תומך בפיגועים? אז כמו שאדיר מילר אומר: "נכון..." זה כמו להגיד שאדם שתומך בעבודה לא תומך בהחזרת שטחים, אתה פשוט זנש"ך! (זיין שכל) רובם לא רוצים לחסל אותי... לך תמכור את הסיפורים שלך לאמא שלך, לא לי

EverMan

New member
בוגד תקרא לסבתא שלך , לא לי.

אני הבאתי לך עכשיו הסבר שהביא לי רק אתמול יהורם בינור... שהבהיר טוב מאוד את הנידון. תקרא לו עכשיו שמאלני ?! הוא פרשן חדשות , הוא אדם מומחה לנידון. בקיצור , אתה מעדיף להיות פאנואיד קונספירציונר ולהאמין שכולם רוצים להרוג אותך ושהאיסלאם עוות עם השנים ע"י חייזרים ודרקונים מאשר להאמין לאמת שהצגתי לפניך. אילו היית מכיר מונחים בסיסים כמו מעגל העוני ואיך הטרור נכנס לתוכו במדינות ערביות (שזה דבר שלומדים בג"ג בכיתה י´!) אז לא היית מדבר כך. תקרא ספר - זה לא יזיק לך ! (ולא אחד כזה שנכתב בידי בני "שנאה" איילון)

יעל161

New member
דייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מספיק לשנוא!!! יש לנו מספיק ערבים שיעשו זאת בשבילנו! אתם רבים על שטויות! מתי דתי הפריע לך? (חוץ מלעבור לידך ברחוב...)... מתי חילוני הפריע לך? (חוץ מלהעליב בפורום...)... תתבגרו! עם ישראל צריך כוחות עכשיו ואין טעם לבזבז אותם על ויכוחים ילדותיים!

Arie17

New member
חבל...

אף פעם לא אמרתי שאישה שנאנסת אשמה בגלל שהיא לא התלבשה צנוע דיברתי פעם על נושא צניעות, אבל לא אמרתי את המשפט הזה ואני לא יודע למה אתה אומר שאני חושב כמו מוסלמי קיצוני, באמת שלא... סתם חבל

CANDY MAN

New member
שקרני....

אתה באמת לא רוצה שאני יחזור לארכיון נכון? אז שב בשקט בבקשה! במקום להצטער על מה שאמרת אתה ממשיך עם הבושה... עדיף שתפסיק בשיא... תפסיקו כבר להתחמק מהוויכוח עם הדוסים בטענה שיש לנו מספיק שונאים, הגיע הזמן לשים גם את זה על סדר היום הציבורי! זה שאנחנו נגדם לא אומר שאנחנו שונאים אותם! זה אומר שאיכפת לנו מאיך שהחיים של כולנו ייראו פה בעתיד, גם כשיהיה רוב של 90 אחוז חרדים ו-10 אחוז חילוניים... מה שיקבע אז יהיה החוק!

Arie17

New member
תראה איך אתה מדבר בשבילי

או במקומי? תראה כמה פעמים... לא אמרתי שאני לא רוצה שתחזור לארכיון, מצידי תלך לשם, ויודע מה, אני בעצם כן רוצה, אני רוצה שתראה לכולם שאמרתי את מה שאתה מתעקש להגיד שאמרתי... בסדר? אני ממש לא מבין למה יש לך כ"כ הרבה נגדי, באמת שלא ואתה צודק במה שאמרת בסוף, אבל אני לא רוצה שיחיו 2 קבוצות שונות בלי אחדות, אני דווקא מאוד רוצה שתהיה קבוצה אחת של כולם

למעלה