באמת, אילו שצריכים לשקוע כדי שנבין ונשמע עוד כלי, עוד רובד במילים, עוד משמעות. קרה לי עם המון שירי מדונה, אילו שהיו קשים לעיכול בהתחלה הפכו למיוחדים עבורי בהמשך.
זמן מסויים ואחרי זה התחלתי לאהוב ולמצוא את כל מה שלא מצאתי בהם לפני... : ) אני אקח את האלבום האחרון שלה כדי לא לעבור על כל אלבום מהעבר, כי בערך בכל אחד מהם יש שיר או מספר שירים כאלה ולכן זה יהיה ארוך מדי. ובכן... Candy shop, Incredible, Spanish Lesson 3-שת השירים האלו היו השירים הכי לא מתואמים איתי ולא ידעתי למה הם בכלל יצאו רשמית ולא נשמרו איפשהו שם במגירה. "קנדי שופ" גרם לי להתאהב בו בהופעה S&S וההופעה יחד! "אינקרדיבל" התחבב מאוד עליי באחד הימים כששמעתי אותו בMP כשהלכתי בחוץ עם מצב רוח ממש טוב והשיר הדגיש לי כמה באמת הכל נפלא והחיים יפים : ) "ספאניש לסון" - הבנתי שאת השיר הזה לא ניתן לאהוב בלי שרוקדים למנגינה שלו. הטריק בשיר הזה , זה לא להקשיב למילים שלו, אלא לרקוד את המנגינה ולדמיין שזה ריו דה ג'נירו ואתה בקרנבל שם עם כולם
Can you hear me call your name? Baby I’m onto your game I just wanna fall in love Baby I can’t get enough Come get it
את Get Together וJump בזמנו לפני הערצת מדונה,הכרתי ב2006 שיצאו כסינגלים ודי לא אהבתי אותם אבל שהתחלתי להעריץ את מדונה ב2008 כבר התחלתי לאהוב והם נשמעו לי משובחים. כל הסינגלים מLike A Prayer לא אהבתי בהתחלה בגלל שהקול של מדונה נשמע לי כבד מדי ולא נעים אבל שקניתי תאלבום התחלתי להעריך ולאהוב. Music תמיד נשמע לי מעצבן,עד שקניתי תאלבום והבנתי כמה הוא מצוין!
What It Feel Like For A Girl לא סבלתי ונשמע לי משעמם.הודות לGlee אני מעריך אותו מאוד אם כי הוא לא מהחזקים שלה. וכן More - חשבתי שזה שיר מעצבן שמנסה להיות לייזה מניילי. אבל עכשיו אני מאוהב בו ברמות!!! בכלל "I'm Breathless" אנרייטד!! אלבום הכי טוב ווקאלית של מדונה (אח"כ בדטיים וריי אוף לייט.)