שנאתם ואז אהבתם?

קרנוק

New member
שנאתם ואז אהבתם?

שבוע טוב לכולם. בטוח לכל אחד פה היה שיר של מדונה שהוא שנא בהתחלה או לא כל כך העריך ופתאום שמע בו דברים שלא שמע קודם או פשוט התאהב בו מחדש. מה השיר מדונה שפעם לא אהבתם והיום אתם אוהבים?

קרנוק

New member
אני אתחיל

Words שיר שבהתחלה היה נשמע לי מבולגן ועם הזמן למדתי לאהוב אותו, אחד האנדרדוגז השווים שלה. ואיזה מילים :)

X Offender

New member
Secret Garden

למען האמת לא שנאתי אותו אבל גם לא ייחסתי לו כזאת חשיבות אבל אחרי כמה שמיעות מעמיקות החלטתי שמדובר ביצירה מדהימה שמקבילה לשירים כמו Paraside במיוזיק , Mer Girl ב ROL וכמו Easy Ride באמריקן לייף שצריך לתת להם כמה הזדמנויות שמיעה אבל יש עדיין שירים של מדונה פה ושם שאני לא סובל כמו Love song המזעזע גם love makes the world go round נוראי חחח

קרנוק

New member
אביבה מה יש לך מאירה סקארי בחתימה?

אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה!
וסיקרט גארדן באמת שיר מדהים , יצירה. אוי הקלידיםשם וההפקה, המילים, איזה שלמות. אין מה לעשות אירוטיקה פשוט אלבום מושלם. 3>

X Offender

New member
חחחח

אנחנו בפסגת שלום ! מעריצי M&M וזה לא הכל ! חחח אני גם אדום בפורום מאריה וגם אני מאוהב במעריץ מאריה
Can You Imagine ?!

קרנוק

New member
היי M&M זה שלי ! :)

הזכויות שמורות
אדום בפורום מאירה?מה עשית לאביחי לאן הוא נעלם? :) אני מקווה שאין פוסטרים שלה שמכסים לך את החדר, אחרת מאדג' תרגיש נבגדת באמת. בכל אופן, הן כבר בשלום קר , מדונה אפילו אמרה ב 2008 שהיא אהבה את האלבום האחרון של מאריה. אני זוכרת שב 2005 היו סיפורים על חנות גדולה של דיסקים בניו יורק שמעריצי מדונה ומאריה היו במלחמות חתול עכבר , כל אחד ניסה להחביא את האלבום של הזמרת האחרת ולהבליט בסטנדים את האלבום של הזמרת שהוא אוהב , ממה קונפשנז VS האמנסיפציה היה שם.

X Offender

New member
../images/Emo6.gif

חחחח יאווו גם אני הייתי עושה את זה פעם חחח ומצחיק שמדונה אמרה על האלבום האחרון של מאריה שהיא אוהבת אותו כי זה האלבום הכי גרוע שלה
אחח מדונה מדונה היא לא פראיירית

nerod 72

New member
../images/Emo8.gif אחלה רעיון...

אם להיות כנה אז בתחילה כל "אמריקן לייף" נשמע לי מאוד מבולגן ולא ממש התחברתי וכמובן שמשמיעה לשמיעה מגלים את הקטעים הטובים ומתעמקים ... בהתחלה לא התחברתי לFUTURE LOVERS ואז לאט לאט הרבה בזכות הטור גיליתי את הגאוניות של הקטע הזה ...

קרנוק

New member
גם לי הטור גרם להעריך את FL הרבה יותר

למרות שמההתחלה אהבתי, זה רק התעצם :)

טוב יש לא מעט ../images/Emo13.gif

- FL מהאלבום קונפשיין - בהתחלה יה נשמע לי מופק מדי ומבולגן מדי , משמיעה לשמיעה הבנתי איזו עבודה מבריקה עשו שם שחבל על הזמן קיבלנו קטע דאנס עתידני ומדהים שהקדים את זמנו וגם היום הוא יישמע סופר חדיש , כמובן שהטור גרם להעריך מחדש ולאהוב יותר .... - CANDY SHOP זה לא שלא אהבתי את השיר מהתחלה תמיד ראיתי בו משהו חביב וחמוד , אבל הטור והביצוע המושלם בטור האחרון גרם לי פשוט להתאהב בשיר מחדש - שיר פופ מדליק זורם כיפי פשוט סוכריה .... - DAD טוב זה היה מהיר , בהתחלה לא הבנתי כלום היה נשמע לי ממש מבולגן אבל אחרי מספר שמיעות התאהבתי ולא רק שהתאהבתי מצהיר כי מדובר באחד מקטעי הדאנס המבריקים ביותר שהיו אי פעם בעולם הפופ - PUSH ME גם לא אהבתי בהתחלה אבל אחר כך שוב הבנתי כי ההפקה מבריקה ומדובר בשיר מדליק ביותר .... יש עוד כמה לא זוכר כרגע
....

RTur

New member
אתם בטח הולכים להרוג אותי אבל..

FROZEN. אני לא יודע למה, אני פשוט זוכר שכשהוא יצא בזמנו ממש ממש לא התלהבתי ממנו.. לא התלהבתי זה בלשון המעטה.. כל פעם שהקליפ היה ב-MTV העברתי ערוץ
אין לי מושג מה עבר עליי ואיך פספסתי את השיר הזה ומה גרם לי לא לאהוב אותו בזמנו.. טוב, אולי כי הייתי בן 8-9 בערך ולא הבנתי כלום
אחרי כמה שנים זה פתאום נחת עליי בבום וכיום זה בערך השיר האהוב עליי ביותר שלה.

tomerika

New member
אני בהתחלה ממש לא הבנתי את ISSAC

חשבתי שממש לא מתאים לה כל הפתיחה של השיר, הייתי מתייחסת לשיר כאל מכונת צעקות שכזו. אחר כך, בחופש הגדול שער, כשההזקרה של סבא שלי התקרבה שמעתי במקרה את השיר והבנתי כל כך חזק את המילים. ומאז הוא אצלי באזניים. כאילו סבא שלח אותו אליי.

taltul37

New member
like it or not Nהקןנפשנס!!

כל פעם שהיתיי רואה את הטור הייתי מעביר....לא עניין אותי בכלל! וגם love profusion ... :)

taltul37

New member
חחח גמאני לא אהבתי את השיר בהתחלה..

אני הרי לא אוהב מזרחית ולרגע חשבתי שהוא מזרחית או משהו שקרוב...ממש נבהלתי! חחח אבל אחרי כמה זמןן התחברתי :)

Coralulu182

New member
אחלה רעיון לשרשור../images/Emo13.gif

Nothing Fails - לא שלא אהבתי אותו, פשוט אף פעם לא הקדשתי לו תשומת לב; עכשיו אני ממש אוהבת אותו. הוא מרגש אותי! מספר שירים של מדאג'י משנות ה-80, לא יודעת מה עבר עליי. בחודשים האחרונים התחלתי לשמוע יותר שירים שלה משנות ה-80 ואני מתה עליהםםםםםםםם!

למעלה