שנאי למחשב נייד

שנאי למחשב נייד

ברשותי מחשב נייד של DELL מדגם INSPIRON 9300 אשר פועל בחשמל 110 V איזה שנאי מתאים לו בארץ? והאם ניתן להשתמש בשנאים הרגילים שמוכרים בחנויות החשמל? תודה

kitt

New member
לרוב שנאים של מחשבים ניידים עובדים

בטווח בין 100-240V תבדוק מה רשום על השנאי שלך.

cad11

New member
INSPIRON

לי יש INSPIRON 7700 שהבאתי מארהב , הוא עובד על 220V , צריך רק כבל שונה

lekner

New member
אם השנאי

שלך מתאים ל 220 וולט אז הכבל שאתה צריך להחליף הוא פשוט כמו של רדיו זה במידה והכבל שלך מתפרק מספק הכח במידה ולא פשוט תקנה מתאם לתקע שלך מתאם (לא שנאי) בכל חנות לציוד אלקטרוניקה ו/או חשמל אבל שוב תוודא שהשנאי שלך מתאים ל 220

hbos

New member
השנאי של המחשב מתאים ל 220V והכבל

שלו מתפרק מספק הכח,קניתי מתאם לשקע שהטעין את סוללת המחשב אך משום מה ספק הכח התחמם מאוד לאחר זמן קצר , דבר שלא קרא כשהטענתי את המחשב בארה"ב. מהיכן ניתן לרכוש את הכבל שיוצא מהספק? תודה

singera

New member
לכבל יש הארקה?

אם כן אז הכבל הוא יחסית יקר בין 25-50 ש"ח תקע עולה 2 ש"ח כל חנות חשמל תרכיב לך אותו

cad11

New member
הכבל עם הארקה

הכבל מקורי של DELL , אני קניתי בחנות בחיפה אם זה מעניין אותך , אני שלח לי הודעה . בכל מקרה הכבל לא זול ( 50-60 שח)

cad11

New member
המחשב יקר מדי כדי לעשות עליו ניסויי

עם DELL מספקת את המחשב הנייד עם הארקה, כנראה יש לה חשיבות המחשב הנייד יקר מדי מכדי לעשות עליו ניסויים עם יעבוד אם תקע זה או אחר ב 50 שח קיבלתי כבל מקורי ותקני , הכי טוב שאפשר לנייד שלי.

singera

New member
את זה הבנתי

אבל אם אתה חותך לכבל של המחשב את התקע האמריקאי ושם לו תקע ישראלי זה אותו דבר ולא ניסווים או קומבינות. כשקניתי את המערכת סטריאו שלי בNY נשבר לה המתאם לחשמל אז חתכתי את התקע האמריקאי שלה ושמתי תקע ישראלי

cad11

New member
עכשיו הבנתי ../images/Emo150.gif

סבבה , אני לא רואה עם זה בעייה כל שהיא רק תעשה את זה מקצועי , שהחוטים יהיו מחוברים כמו שצריך שלא יהיו לך קצרים בקיצור, הייתי נותן לחשמלאי לבדוק ולעשות את זה בהצלחה

עופר112

New member
אתה צריך שנאי כמו שבאתר הזה

ישנם מחשבים שעובדים גם במתח 110V וגם ב220V כך שלפני שאתה רוכש שנאי כדאי שתבדוק את זה במידה ואתה בכל זאת צריך שנאי אתה יכול למצוא שנאים ל110V באתר הזה ביג מרקט

למעלה