שנאה...

טוליפ,

New member
שנאה...

שנאה-איבה,משטמה,ההפך מאהבה.. שנאת חמס-איבה קשה ואכזרית.. שנאת חינם-משטמה למישהוא,ללא כל יסוד.. שנאה כבושה-שנאה עזה העצורה בלב ימים רבים, עד שסופה להתפרץ ולהתגלות.. שנאת מות-שנאה קשה ביותר,איבה,עד כדי רצון לראות במותו של מישהוא.. שנאת עולם-שנאה נצחית.. ערך שנאה:המילון החדש אברהם בן שושן ע` 2739

טוליפ,

New member
תגובה לחסרי מצפון...

ershany`sisiu`,y.m,kobiz...ו-א.ב.ג.ד. זכותכם כמובן,לחשוב כרצונכם..בתגובתכם הכמעט זהה,המצדיקה בדיעבד הרג של מילד ערבי בן12,וההסברים ראציונאליים ואמוציונאליים כאחד.אני מתנגד להרג מכל סוג שהוא,שאינו פותר ולא כלום,אלא מאמלל משפחות יהודיות וערביות כאחד. יחד עם זה מפנה אותכם לשיר ``תום עידן התמימות`` שכתבתי,כעת,נוכח המאורעות,וכן לערך שנאה,המופיע מתחתיו.חומר למחשבה ביום כיפור..

kobiz

New member
חסרי מצפון????טוליפ???????

לי אתה קורה חסר מצפון ? על מה ולמה? על זה שהערתי את צומת ליבך שכשילדים קטנים התפוצצו פה בפורים ועל זה שנזכרת להיות משורר רק שנהרג ילד קטן או שמא לומר מחבל לעתיד??? חסרי מצפון זה כל אותם אלו שחיללו מקומות קדושים ליהדות אלו שהרגו יהודי וזרקו את גופתו כאילו היתה שק אבנים אני לא חסר מצפון אני התעוררתי עכשיו וראיתי מה הם עושים לנו תודה קוביז מרץ לשעבר

למעלה