שנאה ומין

examiz

New member
שנאה ומין

אולי משהו לא בסדר אצלי ? אז ככה יש מישהי אצלי בעבודה שאני ממש אבל ממש לא סובל, כל מה שאני לא מחפש בבחורה נמצא אצלה (בעיקר באופי - שחצנות ברמה לא ברורה) הקיצר אני ממש לא סובל אותה (נראה לי שהיא גם מרגישה את זה). מפה לשם לפני כמה ימים יצא מצב שהיינו לבד באותו הרכב בשעת לילה מאוחרת (מטעמי לוגיסטיקה) ואז היא שאלה אותי אם בא לי לשתות משהו... לא יודע למה הסכמתי אבל מצאתי את עצמי יושב בפאב ומהר מאוד הבנתי שהיא מחפשת משהו מעבר לאלכוהול ולכן זה נגמר בהתמזמזות קשה שכמעט נגמרה בסקס. עכשיו המצב לא ברור כי אני יודע שאני יכול להשכיב אותה (סליחה על הבוטות) אבל מצד שני אני ממש לא סובל אותה אבל נמשך מאוד בקטע מיני לא ברור....... אני אנסה לחדד את הנקודה - אני רוצה לשכב איתה ממקום של כוח ושפלה ולא ממקום של רגש. האם אני צריך ללכת לטיפול ? :)))) ע.

offמוזר

New member
כן! טיפש../images/Emo67.gif

מכיוון שלא הלכתה על זה. תיזהר שהיא לא מבהירה לך שהיא יכולה להפעיל כוח בעצמה זה לא נעים לשבת במכונית, גם לא מסיבות לוגיסטיות טהורות עם זין עומד ואישה צוחקת! לא משנה מאיזה מקום זה מתחיל רק תשמור על ראש פתוח ותראה לאן זה הולך. 30% שהיצרים של שניכם יותר חזקים ו 30% שהיצרים של שניכם יותר חכמים וגם 30% שהיצרים של שניכם יותר מקושרים למציאות בקיצור 90% היצרים של שניכם ינצחו. אגב 95% מבני האדם לא מבינים אחוזים

offנועה

New member
אז אני אסביר לך

האגב של התגובה של העוף המוזר נוגעת ל 98% מהאנשים ב 70% מהנושאים. ועכשיו להסבר, מה שהוא התכוון הולך ככה: אתה תזיין אותה אם תרצה ואם לא, למה? ככה! כי הדחפים של שניכם מובילים לשם. אתה נמשך אליה? היא אליך? זה בלתי נמנע. ועם דחפים לא מתווכחים, אתה יכול לשנוא אותה או לא. אבל אם תפסיק לבזבז זמן מיותר לחלוטין על מחשבות מיותרות בתכלית, בסיבובים בלתי נחוצים בעליל סביב נקודה שאינה קיימת, אולי תבין שיש כאן בהחלט מצב ל rage fuck ומותק? בינינו? זה לא קורה כל יום... בבקשה ממך, לפחות תשתדל להנות, ותפסיק לדבר בפולנית שוטפת.

examiz

New member
ממש לא סובל

אהבתי את ההגדרה rage fuck בסוף אני יהיה מכור...

just 20 f

New member
ת'אמת? נשמע טוב (ומחרמן)...

אבל תמימה שכמוני חייבת להתנגד לרעיון. לפחות לרעיון של הרגל כזה... מה שכן- נראה לי באמת שהדחף הזה ישתלט עליכם אבל מה זה משנה? התשובה היא פשוט לחכות ולראות (או במילה השנואה עליי- לזרום).

רגע לא הבנתי.......

אתה סובל אותה או שאתה לא סובל אותה? הצלחת לבלבל אותי.

offנועה

New member
ממש רגיעון, אל תשקרי לו, טוב?../images/Emo4.gif

ראינו איך היית רגועה כמו דיקט, בשירשור של המזל טוב...

../images/Emo124.gifארלן נס נא להגיע מייד../images/Emo70.gif

המשפט עומד להתחיל. כבוד השופטת גב' נועה, הואילי בבקשה לומר לנו על מה מר ארלן נס נשפט??

שפנפנה85

New member
רק אני יודעת למה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

ארלן נס הכל נשאר בינינו

offנועה

New member
נגד הנאשם עומד ותלוי../images/Emo88.gif

כתב אישום על פתיחת שרשור שווא בנסיבות מחמירות. תיאור העבירה: בתאריך 13/09/06 בשעה 20:38, פתח הנאשם בשירשור חסר פשר, חסר פואנטה, חסר מצפון, תוך שהוא גורם טלטלה ריגשית עזה לחתלתולית. הנאשם הונה פורום שלם להאמין שמדובר בשירשור אמת. רבים מבאי הפורום התייצבו לאחל לחתלתולה מזל טוב, מסיבה שנעלמה מבינתו של בית המשפט! מתוך תמימות נטו המאחלים להאמין שהנאשם ארלן נס, יודע על מה הוא מדבר, ויתרה מזו שהחתלתולה יודעת על מה הוא מדבר אך לא כך הוא הדבר, לאחר ביצוע דבר העבירה, נעלם הנאשם מזירת הפשע בהותירו, את חתלתולית שבורת הלב, ואת המאחלים התמימים, תוהים חסרי אונים. בית המשפט רואה בחומרה רבה את מעשיו של הנאשם, ומצר על עוגמת הנפש. מה יש לך לומר להגנתך?

אז מטעמי לוגיסטיקה תזדיינו וזהו

בלי אחוזים,משוואות ומשולשים שווי זווית זה או כן או לא ואם אתה שונא אותה-תן לה ספאנקים קצת יותר חזקים מהממוצע....

לא,כי אתה פשוט עוד גבר

מצ'ואיסט וחסר רגש... ואז אם כולכם תלכו לטיפול לא יהיה מקום וזמן לאנשים הנורמליים שבאמת צריכים טיפול... אני מאד מקווה שהיא תעלה את ההרגשה הזו שלך לפני שהיא תזדיין איתך. (ומה שבטוח - אם תדע שהיא הזדיינה עם מישהו אחר, אם בחייה הפרטיים או מישהו מהשרד, הקנאה תעלה לך למוח !!! -- ככה אתם.)

examiz

New member
טוב יש לי קצת אינפורמציה חדשה

זה בדיוק מה שמדליק אותה בגלל שהרבה גברים מקרקרים סביבה ואני מראה אדישות על גבול הסלידה ...זה פשוט הטריף אותה. אמרה לי במפורש התולעת

למעלה