שנאה גדולה

גאולה1

New member
שנאה גדולה

בשבת ואני ובתי שיחקנו בניחושים. פתאום הילדה שואלת ליד בעלי, את מי אמא שונאת הכי הרבה בעולם. . ואחר כך אומרת את סבתא ואת השם שלה. של חמתי. בעלי נפגע. אבל אמרתי לה בשקט, אבל צדקת. מה לעשות היא גרמה לזה. אפשר היה גם אחרת.
 

jif

New member
לדעתי

אסור לערב את הילדים בזה. גם אני הייתי נעלבת במקום בעלך.
 

גאולה1

New member
בעלי יודע שהיא הרסה לי את החיים

והילדה מרגישה לצערי. היא לא טיפשה.
 
לפעמים הרגש גובר על שכלנו גי'פ

ואין מה לעשות!!! מתוך 300 פעם שמעה הילדה פעם אחת מה שגאולה חושבת על סבתא ובזה נסתם הגולל. נכון שצריך לדעת ולא "לפלוט" ליד ילדים אבל זה לא תמיד מצליח. צריך להזהר גאולה ובמיוחד בכדי לא לפגוע בבעל וברגשותיו כלפי אימו וגם ברגשות הבת כלפי הסבתא. גם לי יש סיפור קטן שהיה לפני כשנתיים בערך: האחיין הקטן של בעלי כמו קמפיוטר בעל זכרון לטווח ארוך. לא פעם נפלטו לו דברים (בן 4) שהשאירו אותנו המומים. בפעם אחת הוא סיפר כמה אביו צועק על אימו שהיא עושה יותר מידי קניות. ובפעם אחרת זה היה מולי כשהוא שאל למה אני "מתכעסת" על בעלי (דודו), הייתי בהלם מוחלט ולא ידעתי מאיפה הוא הביא את זה , הסקתי שזה בא מגיסתי ובעלה שאולי מפתחים שיחות עלינו בביתם.
 
סליחה שזה מעט ארוך,,,,,,,,,,,

בסד אוי סיגלי כמה את צודקת לפעמים עדיף את מחשבותינו ורגשותנו לא בכול דבר לגלות בקול יש דברים כי שתיקה יפה להם, כמה שתכעסי וכמה שהיא יכולה להיות רע היא אימו ולא תמיד בעלים מקבלים את הביקורת על האימא הם מותר להם להגיד מה שהם רוצים על אימם אבל אנו אם ניפלות מילה זה כבר כעס פנימי מיצידם, ועדיף במיוחד לא להראות זאת לילדים כי הם עלולים לפלוט , לספר לך משהו אני ואימי זה קצר וכאשר היא מצלצלת אני אומרת לבעלי מדוזה צלצלה ,יום אחד ביתי הקטנה קראה לה מידוזה אמא אמרה כי תתני לי לישתות רציתי באותו רגע לאכול אותה ,סליחה עם זה ארוך עליזה
 

גאולה1

New member
הכל אתם צודקים אבל רק דבר אחד

אבל רק אחד שמאוד שמרגיז אותי אצל חמתי הם. כשהבנות שלי נולדו חמתי הגיעה לבית חולים וכשהלכה לא הלכה לפני שהיא אמרה חבל שבאתי כי ילדת בנות. בלידה השניה ביקשתי שלא תגיע אבל היא לא ויתרה והיא הגיע רק כדי להגיד. עכשיו אין פעם שהיא לא מגיע ולא אומרת לי שלבנות שלי אין ערך בעניה כי הן לא בנים. אני מתה לשאול אותה אם לבנות שלה יש ערך בעניה. ולנכדות מצד הבנות יש. אני יודעת שיש כי תמיד היא קונה להן מתנות יקרות ולבנות שלי בחייים מאז שנולדו אפילו סוכריה לא קנתה. כשהיא מגיעה היא מבקשת ממני במבה לתת לבנות. והן מבינות והן לא לוקחות. זה רק חלק.
 
למעלה