שמתן לב

swirrrly

New member
שמתן לב

שרבות מהמשתתפות כאן אוהבות הארי פוטר וגם נמצאות בפורום שלו? גם אני אוהבת הארי פוטר מאוד אבל הפורום שלכם מוצף מדי שיעשו פורום הארי פוטר 2 או משהו...

YaLdoNet 4 EveR

New member
הארי פוטר

זה אצלי הרבה מעבר מלהשתתף בפורום והפורום של הארי פוטר כאן בתפוז מוצף מדי ולטעמי פורום צריך להיות אישי ואינטימי בעיקר כשמדובר בהארי פוטר. אין מצב.

swirrrly

New member
זה מה שאמרתי

אני לא בפורום שלו כי הוא מ - ו - צ - ף - ! -
- !

הם גם לא כל-כך אוהבים לארח..

באתי לשם, אחרי כמה הודעות השתמשתי מדי-פעם (לא אימצתי אותו, השתמשתי! למען השם, כמה שילדים שטלתנים לפעמים..) באייקון הזה:
. פתאום כולם התחילו לקפוץ עלי, שזה האייקון שלהם! ושאני אניח לחיה שלהם להתרוצץ בפורום! מפחיד!
שמרית.

*קליאו*

New member
אויששש.. אני אסביר:

הפורום שלנו יש לו אובססיה בקשר לאייקונים. זה הכל. וגם אנחנו סובלים מעומס הצפות של חדשים, שמציפים בכוונה והורסים הכל, ואחרי כמה זמן אנשים פשוט מתחילים לא לסבול חדשים, ואני לא מדברת באופן אישי- אלא פשוט, מרוב עצבון של הכמה האלה שרוצים להרוס. אבל הפורום שלנו הוא כל כך מגובש, ו~באמת~ מגובש, לא כמו פורומים אחרים. אנחנו נפגשים המון וסתם באים אחד אל השני מדי כמה ימים, ובאמת זה הפורום הכי נפלא שיש. *מוחה דמעה נרגשת* ו.. מממ.. באמת, אולי אנחנו לא כל כך ידידותיים לחדשים *שיעול*בלשון המעטה*שיעול*, אבל זה באמת פורום נפלא, כשלומדים להכיר אותו... ואת אומרת שה"פ הוא יותר מפורום בשבילך? כי אנחנו לא מדברים סתם ככה, על המרצ´נדייזר {שאנשים שונאים כל כך כל כך כל כך !} אלא מעלים השערות ועושים דיונים על הספר, ותאמיני לי - מאז שנכנסתי לפורום הספר הוא כל כך הרבה יותר בשבילי, גיליתי כל כך הרבה דברים, ובאמת מעלים שם רעיונות כל כך מופאים והגיוניים, שאני לא מאמינה איך לא חשבתי עליהם קודם, ואני די בטוחה שגם ג´יי קיי לא חשבה. בכל מקרה - אני לא אומרת שאתם ברגע זה צרכים להצטרף ולעמוד דום או משהו, אלא רק הרגשתי צורך להגן על הפורום הזה. הפורום שלי. *מוחה דמעה אחרונה* *מקנחת את האף* *משתתקת* וווווווואאאאאהההההההההההההההההההההההההההה
אני חושבת שאני אפרוש..

YaLdoNet 4 EveR

New member
...וזה באמת נחמד מאוד

זה חיסרון גדול מאוד בפורום שלכם, הקטע שבו אי אפשר להתקבל. ואני מתכוונת- אי אפשר. הפורום-בית שלי, "על בנות ועל בנים", טועם קצת מכל הדברים שאת ציינת וגם אנחנו מקבלים ממש יפה חדשים. טוב בואו נפרוש מהדיון הזה כי זה יגרור למריבה *חתום*. טוב, קליאו, אני מבינה את הקטע הזה שאת קשורה לפורום שלך. אולי תיקשרי גם לפורום הזה. אני מקווה.

*קליאו*

New member
את לא צריכה לקוות, את יכולה להיות

בטוחה
אני כבר רואה את זה..
{והשם הוא מאיה, ד"א, מאיה מאיה
} וכן, זה באמת חיסרון, אבל היום קיבלנו כבר ארבעה חדשים בידיים פתוחות, את חייבת להודות שזה שיפור
מאיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
ארבעה שלמים?!

סתם, סתם, עזבנו את זה..
מאיה שתדעי לך שבעבר *מעלה זכרון רחוק* הניק הקבוע שלי בצ´אט היה קליאופטרה. זה השם הכי אדיר בארץ ועל כן זכית בהערצתי (חחח פרופ´ דמבלדור אמר משו כזה פעם להארי... בסעודת סוף שנה רביעית נראה לי). אוף אני
את דניאל רדקליף (אבל את רופרט יותר
)

*קליאו*

New member
חחח..../images/Emo13.gif אני ~אבליג~../images/Emo8.gif

ובאמת? כי קליאו {חוץ מהיותה המוזה של ההיסטוריה, שעל זה לא חשבתי כשבחרתי את הניק} זה קיצור באמת של קליאופטרה, ואם היית שואלת, {אבל אני בכל מקרה שמחה לענות} השם של צפרדעתי הנסגדת
הוא פטרה. מעניין למה?!
למרות שאני כותבת את זה בתור Petra ולא Patra, אבל מה זה משנה?!
וליתר דיוק: {
} הוא אומר שהארי הפגין אומץ מהסוג שרק קוסמים מועטים הצליחו להפגין מול לורדמורט {כינוי חביב, תתרגלי
} ולכן הוא זוכה להערכתו. קטע מרגש *מוחה עוד דמעה* {כמה אפשר?!?!?} אני מתה על נאומים כאלה..
מאיה
{ובאמת סליחה אם אני מציפה, אני פשוט מרגישה חובה לענות לכל הודעה שממוענת אליי..
}

YaLdoNet 4 EveR

New member
נכון, נכון

הכי מצחיק זה הנאום הראשון שלו, בשנה הראשונה- ויש לי מספר מילים- קשקוש! בלבוש! ועוד שתי מילים שאני לא זוכרת אחחח הארי פוטר

ברגע זה אני ממש מעריצה אותך

ככה, כשקראתי את תוכן ההודעה שלך דמיינתי אותך נואמת ברקע של ספרי הארי פוטר! איך את יכולה לכתוב כל כך הרבה (לא שיש לי טענות)? לי כבר הייתה נשברת היד.. פשוט, את כותבת הרבה בכל הודעה, זאת לא הראשונה. נכון?
שמרית.

*קליאו*

New member
פחחח.. וואו, תודה../images/Emo9.gif

וסליחה, כי באמת - הנושא היחיד שממש יכול להעמיד אותי על הרגליים ולגרום לי להגן עליו ועל כבודו בחירוף נפש {וכמובן, לדבר עליו כל היום עד שהחברות שלי נותנות לי נבטוים בראש} הוא הארי פוטר, ו.. הפורום, כמובן. עכשיו גיליתי שאני מסוגלת לעשות את זה על בנות גילמור, הוריי
ואני באמת כותבת הרבה, וזה לא בכוונה, אם תשימי לב תראי שבפורומים אחרים זה לא קורה.. ווירד, הא?!
כל עוד זה לא מפריע, הידיים שלי יתגברו
מאיה {וד"א- אני מכירה אותך מהפורום מכושפות, אבל שם לא יצא לי ממש לדבר איתך, מה שמוכיח שהפורום הזה, אפילו על יומו הראשון (או השני?!) ממש מתקדם!! (יחסים הבין-אישיים כמובן
)} ושוב.. *נאנחת* כתבתי יותר מדי..

YaLdoNet 4 EveR

New member
כל עוד את אומרת דברים טובים על הארי

פוטר את יכולה להרבות בהודעות
(עוד פרוטקציה.. שש..)

*קליאו*

New member
חחחח..../images/Emo13.gif אבל הארי הוא..*פלסטר*../images/Emo8.gif

מאיה אוי, תראו מה מצאתי בארכיון ..*מצחקקת* וסתם בגלל שאין לי מה לעשות כרגע, אני אצרף לינק, זה מצחיק!! {
*מנענעת בראשי* מה שהשעמום עושה לאנשים...
} קבלו את.... התחתונים!

זה הכוח של הגילמור גירלז!!!!

אתן יודעות, אם לא היו בנים היינו יכולות לפתוח מועדון. כמו המועדון של לורליי ושל רורי
. אבל, לא. לפעמים, טוב שיש בנים..
(בואנה, התחלתי להשתמש בסמיילים האלו בכמות מופרזת!)
שמרית.

*קליאו*

New member
חחחח... זה באמת טוב, לפעמים../images/Emo8.gif

אבל מי אמר שהם לא ירצו להשתתף?
{הוריי! הודעה קצרה! (האמת שקיצצתי
)}

*קליאו*

New member
../images/Emo6.gif וחוץ מזה, למרות שרק אור תבין-

הארווי הוא כל כך... |תחתונים|
ואת באמת עושה את זה לכל טופיק טוב? ח"ח לך

Mooa-Numi

New member
חלילה וחסה!

למרות שטופיק לא ראיתי ב...שנה האחרונה... (ברית Sucks). פשוט זה היה כזה גדול... אז הבאתי את זה לחברות שלי. המצומצם כמובן! גאד... טופיק... *~נוסטלגיה~* אפילו אביגייל מתדרדרת!!!

למעלה