שמתן לב ש...

Merlin18

New member
שמתן לב ש...../images/Emo54.gif

בכבלים הדיגיטליים נהיו נורא נחמדים פתאום...כל שבוע משדרים אלן... למה יש לי יס??? למה?????? ביום שלישי יש ב11 בערב "אהבה עיוורת" (זה תרגום ל mesmer נכון???). מישהי מוכנה להיות ממש ממש ממש המלאך השומר שלי ולהקליט לי, ולשלוח לי בדואר או ב*שיעול* מפגש??? אני מוכנה אפילו לשלם!!! תעזרו לי!!!

love potion

New member
../images/Emo132.gif שידרו את "אהבה עיוורת" -

- מאה פעמים ב-MGM עד שקלטתי שזה MESMER! ואז לא יכותי לראות את זה כי זה היה מביך נורא
למההההה הוא משחק בכ"כ הרבה סרטים גרועים?! (מיללת מהחלון)

La Vicomtesse

New member
on MGM???../images/Emo54.gif

לפני שנה העברתי את כוווווווווווווווול הטלוויזיה שלי לאנגלית, כדי למנוע מצב שבו אני אראה שם בעברית ולא אבין שהמושלם מופיע שם, ואף פעם לא ראיתי mesmer ...לעזאזל עם זה!!! אז מי מקליטה לי? יש מתנדבות??? please? sombody? anybody?

La Vicomtesse

New member
ועדיין...../images/Emo54.gif

אני צריכה לראות את כולם... אם ראיתי סרט מצוייר רק כדי לשמוע את הקול שלו, אז אני אקח את הסיכון שהסרט לא משהו....

love potion

New member
../images/Emo6.gif הסרט המצוייר היה חמוד!

היה אותו אתמול, והצלחתי להחסיר כמה פעימות עד שקלטתי שזה מדובב [ייאוש]

מלאכית16

New member
לא סרט...../images/Emo110.gif

סדרה..."דה קינג אובר דה היל" (אם אני לא טועה
... הוא שיחק שם בפרק אחד... הוא חמוד, אגואיסט ומרושע שם- כמו תמיד

La Vicomtesse

New member
וואלה צודקת....../images/Emo54.gif

פרק מספר 112, just like a woman , בתפקיד (בתרגום חופשי מאנגלית) המלך פיליפ מוצינגר.... אני יודעת את כל הרזומה שלו בעל פה, ולא ראיתי אפילו שישית ממה שיש לו להציע... והשאלה הנדרשת היא: איפה ראית את זה

La Vicomtesse

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

טעיתי בתמונה או משהו??? יצאתי מנקודת הנחה שראית את הפרק הנדון, לכן שאלתי... אז מה "ממ...?"

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאני חושבת שהורדתי את הפרק

דרך האינטרנט... לפני שהמחשב הישן שלי היתרסק

מלאכית16

New member
בהחלט ראיתי את הפרק הנדון..../images/Emo110.gif

אבל לא הבנתי למה התכוונת בתוכן ההודעה.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifהתכוונתי שראיתי אותו

וחרשתי עליו כמו על כל הדברים של אלן... ועכשיו אני כבר לא יכולה בגלל ש... המחשב שהיה לי לפני איזה חודש לא רוצה יותר להיפתח ואיתו הלכו לי כל הקבצים של אלן..

מלאכית16

New member
נמנמ...../images/Emo110.gif

ההודעה שלי הייתה מופנית למאיה... אבל טוב..וואט דה האק..

למעלה