שמתם

ellieg

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

בפורום פריון הגבר והאישה החליפו את ד"ר בוצ'ן. מישהו יודע מה קרה???

נועה לב

New member
הוא עבר לנהל את יחידת IVF במדיקל

סנטר בהרצליה במשרה מלאה והוא נמצא רק יום או יומיים באיכילוב

babywishing

New member
../images/Emo32.gifשאלות לקראת פגישה מחר עם

הרופא. (מפלצת
ההודעות בלעה לי את ההודעה הקודמת). מחר אני נפגשת עם הרופא שלי בתקווה לקבוע פרוטוקול חדש. אחרי שני מחזורים עם גונל ובשניהם ציסטות די גדולות, אם עדיין יש ציסטות ידחו לי שוב את הטיפול. השאלה היא האם להמשיך עם הגונל (שהוא די ידידותי לי חוץ מהציסטות) כי הוא זה שגורם לציסטות? ואולי הורמונים אחרים לא? והפעם קיבלתי מחזור ביום ה-23 למחזור, ז"א התחילו ההפרשות (סליחה על התיאור) ורק ביום הרביעי להפרשות הגיע המכשפה בכבודה ובעצמה וגם בקושי ליום, אחרי הצהריים כבר יכלתי לחזור לתחתונית. הפעם המכשפה הגיעה לביקור ממש קצר מה זה אומר? האם זה אמור להדאיג? ואולי זה קשור לכך שאני לא מקבלת תמיכה ובגלל זה המכשפה מגיעה ממש מוקדם. דרך אגב יש לי עדיין כאבים די חזקים, אם אני שוכבת או יושבת לא כואב, אבל אם אני מנסה ללכת אז די כואב לי. מתה מפחד שהרופא ישלח אותי מחר לאשפוז כמו שכבר היה .

פּוֹנְג

New member
לא שאני מבינה גדולה אבל נראה לי

ששווה להחליף ולבדוק משהו אחר שאולי לא יעשה לך ציסטות. מחזור בן 23 יום זה די קצר, כמה זמן זה אחרי הביוץ? לדעתי יש מקום לבקש תמיכה במחזור הבא. כאבים יכולים להיות מהציסטות, אבל אם זה ברמה שאת לא יכולה ללכת אז זה לא צחוק ואם זה לא יעבור את לדעתי צריך ללכת לבדיקה. שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליטי.

babywishing

New member
תודה פונג ../images/Emo24.gif הביוץ היה בשבת וה

והמחזור ביום שלישי על הבוקר, 10 ימים אחרי. ז"א הכתמים התחילו ביום שלישי. האם זה אומר שלב לוטאלי קצר? בספר כתוב שלב לוטאלי קצר מ-10 ימים בין הביוץ לווסת הבאה.

פּוֹנְג

New member
אם אכן זו מכשפה אמיתית (כמו שנועם

כתבה ואני בכלל לא ידעתי שיש מכפשה מזוייפת) אז זה שלב קצר. לשלבים כאלו מקבלים תמיכה.

נועם@בת

New member
לא יודעת אם זאת מכשפה אמיתית

אם יש לך ציסטות יכול להיות שהן משבשות שם את העסק ובכל מקרה יש צורך בבדיקת דם וUS כדי לדעת באיזה שלב את. הרופא כבר יחליט מה קורה. אני מקווה שלא צריך אשפוז, אבל אם כן אז ממש אין ברירה. ציסטות גדולות ועקשניות יכולות להוות בעיה וצריך לשמור עליהן שלא יבלגנו לך את השחלות.
נועם

למעלה