שמתם
?

Slow Cheetah

New member
שמתם ../images/Emo23.gif?

אני לא יודעת כמה אנשים שמו לב, אבל בחלק מהסרטים יש לא מעט שיתופי פעולה בין שחקנים ראשיים בגיבורים לבין שחקנים משניים; אני ראיתי/שמעתי על תפקידים כאלה דיי הרבה.
ב-Raising Helen היידן משחקת תפקיד ראשי ולקטי (קייטלין, שאגב, גם שם קוראים לה ככה) יש תפקיד משני.
ב-Pathology מיילו משחק בתפקיד ראשי ולאלן (מורי פארקמן) יש תפקיד משני בתור אבא של הארוסה של מיילו.
אני לא זוכרת באיזה סרט, אבל אדריאן נבחן להיות אבא של מיילו.
בפליסיטי אלן שיחק גם את אבא של מאט. עכשיו כולכם צריכים לעזור לי למלא את הרשימה בעוד כאלה

always be me mc

New member
יש לי אחד :)

(מותר?
) היידן ודניאל (Danielle Savre מעונה 1 ששיחקה את המעודדת שסיילר רצח) שיחקו ביחד לא רק בהירוז בתור מעודדות אלא גם בסרט ההמשך(השני) ל'מעודדות צמודות'

Slow Cheetah

New member
קוראים לה ג'קי.

והיידן שיחקה בסרט השלישי של מעודדות צמודות
אז ככה גם דניאל XD וברור שמותר, בחלק ("עכשיו כולכם צריכים לעזור לי למלא את הרשימה בעוד כאלה
") הזה התכוונתי למה שאמרתי

always be me mc

New member
אוקי

מסבירה כדי שלא תחשבי שאני מטומטמת(למה כולם חושבים ככה?
): Bring it on - הסרט המקורי רייט? Bring it on again = המשך ראשון Bring it on all or nothing =המשך שני ולזה התכוונתי. לא התכוונתי שזה סרט מס' 2 פשוט זה ההמשכון השני לסדרה לכן כתבתי בסרט ההמשך(השני) ולא בסרט השני של... מובן? יופי והאמת בדקתי ב-IMDB ואני יודעת שזה ג'קי (אפילו שם המשפחה די קל לתרגם) אבל זה לא אמר לי הרבה והיה לי יותר קל לזכור מי היא הייתה לפי הסצינה אז רשמתי.

עוגיה12

New member
יש לי אחד מצוין!

מאסי אוקה (השחקן של הירו) משחק את ברוס ב"שחק אותה סמארט עם ברוס ולויד" ושם הוא יוצא עם לא אחרת מאשר ג'יימה מייז (השחקנית המצוינת והמתוקה של צ'ארלי) שמשחקת את נינה בסרט.

בנות גילמור

היה אמור להיות לבנות גילמור סדרת בת שתהיה על ג'ס (מיילו). לתפקיד של האבא של ג'ס אדריאן (נייתן) נבחן. גם בבנות גילמור כרסטין רוז (אנג'לה פטרלי) משחקת את אמא של האבא הביוגלוגי של רורי (בקיצור סבתא שלה) ומיילו משחק את חבר של רורי.

למעלה