שמתם
ש....

LuLiLoPiLaTo1

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש....

אז ככה: השירשור הזה יעסוק בכל מיני "תופעות" מוזרות ומצחיקות ששיגעו אותנו בסידרה. אתם מוזמנים כמובן להוסיף כמה שיותר פרטים ששמתם לב אליהם ולא מסתדרים עם העלילה, דברים מצחיקים, מיקרופון שנראה בפרק, מיחזור דברים, וכל דבר שיוצרי הסידרה חשבו שלא נשים לב אליהם (או שהם לא עבדו מספיק קשה כדי להסתיר אותם..) בהצלחה!

LuLiLoPiLaTo1

New member
השמתם ../images/Emo23.gif שלנו../images/Emo26.gif

שמתם
ש... -בכל פרק מחליפים לורוניקה לפחות 3 סטים של בגדים?! (בגדים מדהימים יש לציין אגב!) -בפרקים הראשונים "beckup" ,הכלב של ורוניקה, שינה צורה פעמיים!! (כנראה שהוא נדבק מאהרון אשמור ששיחק באנימורפס..
)

LuLiLoPiLaTo1

New member
סליחה סליחה תיקון:

שמתם
שטעיתי?!(ענבר) אהרון אשמור(טרוי) הוא ה-ת-א-ו-ם של שון אשמור-ששיחק באנימורפס כלב!! עמכם הסליחה!:)

Lirchu

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש...

כשהטריטונים נעלו את ורוניקה בבגאז' היא דיברה עם וואלס כשהיא שוכבת על צד שמאל (כשאנחנו מסתתכלים מהמסך זה שמאל אבל בעיקרון היא שוכבת על צד ימין שלה) ואחרי בוואלס בא לשחרר אותה היא כאילו שכבה על הצד האחר! ורוניקה? מתי הספקת להתהפך?!?!
חחח בקיצור הם עשו את הקטע הזה ב 2 טייקים חהחהחה

only veronica

New member
נראה לי שמחליפים לה בגדים

כי כל פרק זה כמה ימים. כשהיא מהבוקר עד הערב עושה דברים,כמו לחפש מי אשם במשהו,אז היא עם אותם בגדים..

Nitzan122

New member
רעיון נחמד

בדיוק לפני כמה ימים חשבתי על משו כזה אבל עכשיו אני לא זוכרת מה זה היה...

Nitzan122

New member
חחח כן

אני מקווה שאני יזכר... אוף אני שונאת שזה קורה עכשיו זה משגע אותי שאני לא זוכרת...

למעלה