שמתם
ש...

נמש צודקת, ואנשים כנסו.....

קייטו'ש מאוד מאוד רזה.... אבל בכל זאת יש לה גוף די מוזר... כאילו בחלק העליון היא ממש ממש רזה וברגליים היא טיפה שמנמונת... אז אולי בגלל זה היא לובשת שחור כי אולי היא מרגישה יותר בטוחה עם זה... אבל אני אוהבת את קייטי כמו שהיא, מהממת ביופיה
ועוד משהו שהיה לי היום: היום יצא לי להיות בבלוקבאסטר (ספרית וידאו) ופתאום שמתי
לפוסטר ע-נ-ק-י של הסרט המדהים שלה: היעלמות מחשידה" בקיצר, שאלתי את העובדים שם אם הם מוכרים את הפוסטר הזה... הם הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח כי הסרט הזה לא כל כך הצליח בישראל... והם לא האמינו שאני רוצה את הפוסטר.... עד שהצלחתי לשכנע אותם שאני באמת רוצה את הפוסטר כי קייטו'ש שם הם אמרו לי שהם לא מוכרים אבל אם אני רוצה הם יביאו לי את הפוסטר מתי שהם יקבלו פוסטרים חדשים של סרטים אחרים, בחינם
וואי איזה כיף
אז מה שרציתי להגיד בזה, זה שאם למישו בא לו על הפוסטר היפה הזה של הסרט אז שילך לספריית הוידאו הקרובה לביתו ויבדוק אם יש שם את הפוסטר, ואם כן, נראה לי שכמו שלי יביאו אז גם לכם יביאו... (נכון עכשיו נשמעתי כמו פרסומת?! בעעעע) אוהבת אותכם
.

גם אני ראיתי כזה!../images/Emo105.gif

ואני מתכננת גם לבקש!!! כי נראה לי שעוד מעט הם יחליפו!!!
וקייטי מאוד מאוד רזה!!! בשנה האחרונה היא ממש נהייתה מקל! וזה מוזר שהיא לובשת שחור... אבל,אולי היא אוהבת שחור

אחלה תמונות../images/Emo70.gif

ובקשר לקייטי ה"בלאקרית" : אם באמת היא לובשת שחור כי היא חושבת שזה מרזה אותה ומחמיא לה, זה רק מראה לנו שלא חשוב כמה את מפורסמת וכמה את יפה - זה לא המתכון לבטחון עצמי ואהבה עצמית! עדיין, למרות כל היופי והזוהר, קייטי היא בנאדם כמו כולנו שלאו דווקא מרגישה נוח עם עצמה ועם הגוף שלה ב-100%. ...ובזאת נגמרה המחאה היומית שלי על תרבות הרזון במאה ה-21...
רזיה

למעלה