קייטי היפיופה
New member
נמש צודקת, ואנשים כנסו.....
קייטו'ש מאוד מאוד רזה.... אבל בכל זאת יש לה גוף די מוזר... כאילו בחלק העליון היא ממש ממש רזה וברגליים היא טיפה שמנמונת... אז אולי בגלל זה היא לובשת שחור כי אולי היא מרגישה יותר בטוחה עם זה... אבל אני אוהבת את קייטי כמו שהיא, מהממת ביופיה
ועוד משהו שהיה לי היום: היום יצא לי להיות בבלוקבאסטר (ספרית וידאו) ופתאום שמתי
לפוסטר ע-נ-ק-י של הסרט המדהים שלה: היעלמות מחשידה" בקיצר, שאלתי את העובדים שם אם הם מוכרים את הפוסטר הזה... הם הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהירח כי הסרט הזה לא כל כך הצליח בישראל... והם לא האמינו שאני רוצה את הפוסטר.... עד שהצלחתי לשכנע אותם שאני באמת רוצה את הפוסטר כי קייטו'ש שם הם אמרו לי שהם לא מוכרים אבל אם אני רוצה הם יביאו לי את הפוסטר מתי שהם יקבלו פוסטרים חדשים של סרטים אחרים, בחינם
וואי איזה כיף
אז מה שרציתי להגיד בזה, זה שאם למישו בא לו על הפוסטר היפה הזה של הסרט אז שילך לספריית הוידאו הקרובה לביתו ויבדוק אם יש שם את הפוסטר, ואם כן, נראה לי שכמו שלי יביאו אז גם לכם יביאו... (נכון עכשיו נשמעתי כמו פרסומת?! בעעעע) אוהבת אותכם
.
קייטו'ש מאוד מאוד רזה.... אבל בכל זאת יש לה גוף די מוזר... כאילו בחלק העליון היא ממש ממש רזה וברגליים היא טיפה שמנמונת... אז אולי בגלל זה היא לובשת שחור כי אולי היא מרגישה יותר בטוחה עם זה... אבל אני אוהבת את קייטי כמו שהיא, מהממת ביופיה