שמתם
ש....

or 343

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש....

כל הזמן שותים בסדרה הזו אלכוהול???? במיוחד וויסקי וודקה?? מה יש להם??!?!

MrJacKasS

New member
כן אה?

לא חסרים שם שתיינים... נקווה שזה לא יתדרדר לסמים

נכון.. ושאול ברגר... ../images/Emo72.gif

מה הוא שותה? בירה קטנה עם מעט קצף, משהו כזה נראה לי. חחחחח!

y a ® d e n a

New member
חחחח....וואלה!!!

- רוצה לשתות משהו? -כן -מה? - את הרגיל -מיד תגיע בירה קטנה עם קצת קצף למעלה... חחחחחחחחחח.........קטע קורע זה היה!!! אבל קטע השתיה האהוב עליי הוא של נירה עם הבקבוק שעליו הייתה את המדבקה מ-וורד שכתוב עליה "וודקה"- קטע ענקקקקקקק!!!!!!!!!! וגם שריקי הייתה שתויה ונירה ראתה אותה בפאב

הסדרה הזו חולנית

אני רוצה להסב את תשומת לבכם לקטע הדפוק של הסדרה: קובי בוגד בליה- עם אחותה וליה תבגוד בקובי- עם אחיה אז נכון שהם לא ממש אחים אבל זה חולני... אגב אני מכירה מישהי שדומה באופן מפחיד לשירן (וקוראים לה שרון...) הם נראות ממש אותו דבר (חוץ מהשער שקצת קצת שונה) בערך באותו גיל וגם העיסוקים שלהם ממש דומים...מה דעתכם???

yuli c

New member
מאוהבת...

תראי... בתור אחת שדי ותיקה בתחום של טלנובלות אני יכולה להגיד לך שהבסיס החולני הזה קיים בהרבה טלנובלות. לדוגמא ב"בשם האהבה" הראו אחת שהתאהבה מאוד במישהו ובסוף התברר שהוא אבא שלה. והקטע של הרומן בין שתי הדמויות הראשיות שמתברר שהם אחים גם מאוד שכיח זה היה ב"בובה פראית" וב"סלסטה". אגב גם אני מכירה אנשים שמאוד דומים לדמויות מטלנובלות. למשל שריתי את "הפיתוי" הכרתי אחד ספורטאי כזה חמוד שממש דומה לזה ששיחק שם את מריאנו- פדריקו דה לייה. :)

אני לא מדברת על דומות

אלא על אותו בן אדם!!! אגב-לשרון הזו יש שברים ברגליים (חוסר סידן או משהו כזה...) שבאופן מאוד מוזר נעלמים ז"א שבוע אחד היא נראית חולה לגמרי שבוע אחרי היא קופצת כאילו אין מחר...

yuli c

New member
כן אה...

שמתי לב... למרות שגם ב"לחיי האהבה" כל הזמן שתו יין זוכרים? "מרלו או קברנה". בקשר ל"משחק החיים" כל הקטע של האלכוהול הוא די בעניין של שחקנים ותיאטרון... יש הרבה שחקנים ששותים ובכלל אנשים מהמעמד הגבוה.

MrJacKasS

New member
ב'לחיי האהבה' זה שונה...

שם היה יקב, וביקב מייצרים יין
אבל אני באמת לא מבין כמה שותים ב'משחק החיים'. עוד מעט יתחילו להזריק

הם לא שותים כזה הרבה..

וארז המתוק שותה מיץ תפוזים... עד שהוא שופך אותו על עצמו... הוא כזה חמוד. ולדעתי, הוא היה צריך לקבל את רומאו. ירון לא גנב לא את התפקיד במכוון, אבל אני מבינה את זה שארז רוצה לנקום בו.

yuli c

New member
תראי...

באמת הקטע עם המיץ תפוזים היה ענק! וארז נראה כזה חמוד! הקטע של השתייה זה אופייני לעולם ה"זוהר" לעולם ה"נוצץ" של השחקנים ושל המעמד הגבוה... בקשר לארז וירון תראי ארז רוצה לנקום בו לא רק בגלל שירון קיבל את התפקיד של רומאו. התפקיד היה מה ששבר את גב הגמל ועורר את ארז לנקום אבל עוד לפני זה היו לו רגשי נחיתות מירון שתמיד יותר הצליח ממנו. בקיצור היו לו כל הזמן רגשי נחיתות מירון שיותא מצליח ממנו ואז שירון גם קיבל את התפקיד של רומאו אז זה הקש ששבר את גב הגמל ועורר את ארז לנקום בו.

למעלה