שמתם
ש.....

Randyael

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש.....

לא רק שטד מעצבן פחד שלא נדבר על מכוער והדיבור שלו........אלוהים!!! הוא גם רב עם כולם........... של בריאן הוא אף פעם לא היה חבר..... אבל פרק אחד הוא רב עם אמט...והוא ממש דפוק על מה הוא רב איתו?? על זה שלו יש רולקס והוא לא יכול לתת לחבר שלו קצת מזה??? *** קטן!!!!!!! ובפרק אחר הוא רב עם מייקל....וגם על מה?? על מתנת החתונה?? לפי דעתי זאת הייתה מתנה ממש יפה....ברגע שהם היו מסבירים להם את מה שהמוכר הסביר למייקל זה היה ממש מקסים וזה גם משהו סימלי...טוב אבל אני נסחפת מה הקטע לריב על
??? הוא כזה דפוק אלוהים..... גזר דין מוות................... ועוד משהו נכון בתחילת הסדרה אמרו שיש לו לב גדול אבל זה לא גודל האיבר שהאנשים פה מחפשים? אז מה הקטע עם הזקפה?? יש לו או אין לו?

jolp

New member
הם עשו אותו מעצבן כי הוא יהודי אם

לא שמת-לב..

Randyael

New member
לא נראה לי

דבר ראשון: הכותבים הם יהודים למה שהם יעשו דבר כזה?? נכון בהתחלה חשבתי בגלל השם שלו אבל אז זה נעשה לא הגיוני הוא אכל ארנב..זה לא כשר נכון? והיהודים שם שומרים על כשרות והם גם לא אומרים את זה שהוא יהודי בכל מקרה אין לי מושג

יעל צודקת....

הם גם יהודים, ככה שהם לא היו יורדים על יהודים, וסתם לדוגמה הם לא היו, מל יהודייה, והם לא עשו אותה מגעילה או משהו...

jolp

New member
אם אני לא טועה כבר נאמר בסידרה שהוא

יהודי חוץ מזה שניתן היה לראות זאת בברור כשהוא נבדק על-ידי הרופא כשהייתה לו זיקפה מתמשכת. לא הייתה לו עורלה (אפילו אמא שלי שמה-לב לעניין..) למה את חושבת שדווקא היהודי מבין החבורה הוא אינטלגנט כביכול- רואה חשבון, לא נראה הכי טוב שבעולם (מי אמר אף מחודד?), טיפה מעצבן ותמיד מחושב? לא ידעתי שהכותבים יהודים אבל אולי הם מוצאים הומור בהצבת דמות בסדרה על-פי הקריטריונים הקלאסיים להגדרת יהודים..

Randyael

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

טוב בכל מקרה אני הייתי בטוחה שרון כהן יהודי לפי השם... אבל מקורות מוסמכים מאוד ואמינים אמרו לי ששניהם יהודים אבל לא ישראלים..... חבל! חסר לנו ייצוג ישראלי בארה"ב

jolp

New member
בריאן, מן הסתם. ג´סטין ילד ובטח

במציאות הוא נראה אפילו פחות טוב מבטלוויזיה.. (אני שונא לראות אנשים מושכים בטל´ ואחר-כך לגלות שהם גמדים, חחח)

סילביא

New member
?

זה שהכותבים יהודים לא אומר שאין להם סטיגמות . אנשים בטלויזיה רגילים לראות יהודי שלא נראה טוב/ מצליח מדי/ נעל בכל הקשור ליחסים בין אנשים. ואת הסחורה הזאת היו ציכים לספק הכותבים. אולי זנ סתם בטעות , כלור, אולי בתת מודע , אבל הם בהחלט כיוונו את טד להיות היהודי הטיפוסי. אגב , בצורה המאוד מעוותת של העניין, הבחור חמוד. צריך להודות שהוא הדבר הדומה ביותר לבן אדם אמיתי שיש בסדרה... כי הרי אתם יודעם... רוב האנשים לא נראים כמו ג´סטין (חבל) או בראיין. הרוב לא נחמדים עד כדי כך כמו מייקי ולרוב אין ביצים מספיק גדולות להתנהג כמו אמט.. מה שמשאיר לנו את....טד

למעלה