שמתם ../images/Emo23.gif ש...../images/Emo141.gif
אני יודעת שאני מעצבנת עם העיניין הזה וגם לפני חודש בערך פתחתי הודעה על זה כן אני יודעת..אבל אני פשוט חייבת להגיד ש...: העוזר של רוברטו מוזר ונדמה לי שאני יודעת למה זה רק אני או שהוא "מוכשר בכל התחומים(כמעט) של השמינייה?!" למה אני אומרת את זה?: הוא הצליח לפרוץ למחשב כף היד של אבנר-כמו אבי שפרץ למפעל של אמא שלו ולאתר הזה כשהוא מצא תתמונת איום של אלי. הוא שיחק עם הקלפים כלומר אולי אולי אולי הוא גם ניסה את אותה חידה והצליח בה(הוא אמר לרוברטו "הי רוצה לראות משו"-או משהו בסגנון)-כמו ניני=משחקים
הוא יודע טיפל'ה שפות: רוברטו:"אתה לא צריך להיות/ללכת לאיפשהוא?" העוזר:"אה כן ביי,צ'או,אילניקה ביי אני לא פה הלכתי"-משהו בסגנון אבל עם אותן שפות....
כשרוברטו רוצה לראות את המצלמה של הכיתה/של הבית של דגנית והעוזר שם לו בטעות את המצלמה של עזריאלי,רוברטו מתרגז והעוזר אומר דקה אני אתקן את זה ומתקן את זה-יינר כמו דורי... אני חושבת שגם פעם אחת הוא צייר/ניגן משו לרוברטו ורוברטו התרגז אבל אני לא בטוחה.... ואולי זה במקרה ואולי זה לא אבל תשימו
אליו.... אם מישהו זוכר עוד דברים מוזרים בסגנון של שמתם
ש... או בכלל לא דווקא על העוזר שישרשר לפה...
אני יודעת שאני מעצבנת עם העיניין הזה וגם לפני חודש בערך פתחתי הודעה על זה כן אני יודעת..אבל אני פשוט חייבת להגיד ש...: העוזר של רוברטו מוזר ונדמה לי שאני יודעת למה זה רק אני או שהוא "מוכשר בכל התחומים(כמעט) של השמינייה?!" למה אני אומרת את זה?: הוא הצליח לפרוץ למחשב כף היד של אבנר-כמו אבי שפרץ למפעל של אמא שלו ולאתר הזה כשהוא מצא תתמונת איום של אלי. הוא שיחק עם הקלפים כלומר אולי אולי אולי הוא גם ניסה את אותה חידה והצליח בה(הוא אמר לרוברטו "הי רוצה לראות משו"-או משהו בסגנון)-כמו ניני=משחקים