שמתם
ש...

ביטלית

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש...../images/Emo141.gif

אני יודעת שאני מעצבנת עם העיניין הזה וגם לפני חודש בערך פתחתי הודעה על זה כן אני יודעת..אבל אני פשוט חייבת להגיד ש...: העוזר של רוברטו מוזר ונדמה לי שאני יודעת למה זה רק אני או שהוא "מוכשר בכל התחומים(כמעט) של השמינייה?!" למה אני אומרת את זה?: הוא הצליח לפרוץ למחשב כף היד של אבנר-כמו אבי שפרץ למפעל של אמא שלו ולאתר הזה כשהוא מצא תתמונת איום של אלי. הוא שיחק עם הקלפים כלומר אולי אולי אולי הוא גם ניסה את אותה חידה והצליח בה(הוא אמר לרוברטו "הי רוצה לראות משו"-או משהו בסגנון)-כמו ניני=משחקים
הוא יודע טיפל'ה שפות: רוברטו:"אתה לא צריך להיות/ללכת לאיפשהוא?" העוזר:"אה כן ביי,צ'או,אילניקה ביי אני לא פה הלכתי"-משהו בסגנון אבל עם אותן שפות....
כשרוברטו רוצה לראות את המצלמה של הכיתה/של הבית של דגנית והעוזר שם לו בטעות את המצלמה של עזריאלי,רוברטו מתרגז והעוזר אומר דקה אני אתקן את זה ומתקן את זה-יינר כמו דורי... אני חושבת שגם פעם אחת הוא צייר/ניגן משו לרוברטו ורוברטו התרגז אבל אני לא בטוחה.... ואולי זה במקרה ואולי זה לא אבל תשימו
אליו.... אם מישהו זוכר עוד דברים מוזרים בסגנון של שמתם
ש... או בכלל לא דווקא על העוזר שישרשר לפה...

Super Chuly

New member
המממ את צודקת... מעניין מאוד

אני זוכרת שבאתר ערוץ הילדים, בפירוט על כל דמויות המשנה, על העוזר כתוב שכל הפרטים חסויים, לכן יכול מאוד להיות שיש פה איזה משהו... יפה מאוד על תשומת הלב לעניין... ליהי :)

Double U

New member
וואלה...אני זוכר שגם ראיתי את זה...

אבל ייחסתי את זה כפרט שולי ביותר.

ny22

New member
מנהל
זאת המטרה...

שנראה את זה כפרטים שוליים... בסוף יתברר לנו משהו מיוחד לגביו. יפה ששמת לב!

ba r2 0 1 0

New member
אהה נכון!!!!!

נזכרתי עכשיו גם אני קראתי את זה! באמת יכול להיות שזה קשור.... ממש מעניין!

Rob Van Dam1

New member
צודקת..יכול להיות שזה קשור למשהו

כי גיורא לא היה כותב את זה ככה סתם שהוא מצליח לעשות המון דברים בלי קשר..יש מצב שזה מתקשר למשהו

נכון

הוא באמת כמעט טוב בכול הדברים אולי במציאות הוא טוב ומוכשר ויותר טוב ממה שאתם חושבים

ביטלית

New member
תודה../images/Emo8.gifלך ולכולם../images/Emo141.gif

אני מקווה למה זה יכול להיות מעניין אם באמת עשו עם זה משהו...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאולי זה נכון

ואולי הוא עושה את הדברים האלה בלי קשר
נדע בעונה הבאה?

עכשיו כשאת אומרת את זה...

זה באמת נכון, לא שמתי לב לדברים האלה אבל אני זוכרת שהם קרו. יפה שעלית על זה. אני כמעט בטוחה שיש לזה קשר להמשך העלילה ונגלה משהו על העוזר של רוברטו

ba r2 0 1 0

New member
וואלה נכון! מעניין!!!!

כל הכבוד ששמת לב! יכול להיות באמת שזה קשור וגם שזה סתם צירוף מקרים.... אממ... אני לא מצליח לחשוב על עוד דברים מיוחדים.... יפה מאוד!

למעלה